AlzaBoxy Q1 FMCG akce

Recenze ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9)

Zobrazit katalog
ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9) - Projekční plátno

Recenze ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9)

Zajímají Vás názory a recenze na ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9)? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9) i vy.
8 719,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

ŘEHÁK, stavebně-inženýrská společnost, spol. s r.o., Úněticeflag
Hodnoceno 07.04.2020, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
Občas samovolně zatahuje.
0 ×Nahlásit
Travelosoft.com s.r.o., Praha 9flag
Hodnoceno 05.12.2017, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
super platno, veliky rozmer za rozumnou cenu. Tichy motor. Pocitejte s tim, ze tubus platna presahuje rozmer platna samotneho asi o 12 cm na kazde strane...
0 ×Nahlásit
Jan, Česká Skaliceflag
Hodnoceno 16.11.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
materiál a celkové provedení vypadá velmi slušně
jednoduchá montáž
je velmi tiché
plátno je mírně zvlněné, ale nic stašného, jen jsem čekal že bude absolutně rovné- doufám že se to nebude zhoršovat
šíleně smrdí - snad to brzy vyčuchne, ale je to děs, jako když si koupíte nějaký levný nafukovací člun
0 ×Nahlásit
Milan, Kutná Horaflag
Hodnoceno 09.11.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
je obri
kam se hrabe stena
usetri misto pri namontovani pred knihovnu
uchyceni "jen" na koncich, pri delce 3m by mozna nebylo spatne mit moznost uchyt platno jeste ve stredu
0 ×Nahlásit
Pavel, Tišnovflag
Hodnoceno 02.05.2016, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
super velikost
celkem tichý
2 ovládání
krátký kabel
0 ×Nahlásit
Petr, Lounyflag
Hodnoceno 25.12.2015, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
Dálkový IR ovladač + držák na zeď
Drátový ovladač s možností připojit vlastní spínače, takže si s tím můžete pohrát a automatizovat plátno
Když alza napíše, že se to nevejde do auta, tak jí věřte, fakt se to tam nevejde - do Octavia II se nevešlo ani omylem (logisticky má na délku asi 3,2m, plátno samotné vč. úchytů je dlouhé asi 3,1)
Na stránkách výrobce se dají najít specifikace plátna a rozměry - sedí poměrně dobře, krom black drop.
Možnost manuálně plátno zastavit
Tichý a jistý chod motoru
NESMÍ se upravovat délka posuvu v plátně (v manuálu je toto zakázáno) - nechápu. Potřeboval jsem zkrátit vysunutí plátna, takhle při spuštění musím vždy ručně zastavit
Kvalita zapracování - housing není nejdokonalejší a plechy jsou místy prohnuté
Stránky výrobce občas nefungují
Krátká přívodní šňůra (u takové úhlopříčky je asi 1,5m kabel, což je nesmysl)
Black drop jen asi 10cm (vychází to při instalaci na strop na slibovaných 21cm od stropu, ale housing plátna zabere polovinu této délky)
Na 125" by se hodilo mít i příchytné místo uprostřed plátna
0 ×Nahlásit
Eduardflag
Hodnoceno 20.05.2015, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 125"(16:9)
Ověřený nákup
Elektrické sťahovanie je neuveriteľne pohodlné a efektné, motorček je absolútne tichý, k ručnému sťahovaniu sa už nikdy nevrátim.
Plátno sa neprehýba, obraz na ňom je fantastický.
Všetko závisí od presnej montáže (na stenu alebo zavesiť na strop) - ak je všetko vo vodováhe, plátno je presne rovné. Ja som kúpil konzoly a dal ho na stenu, nakoľko som ho chcel predsadiť pred stenu o cca 10 cm.
Obraz mám "od kraja po kraj" a skreslenie vplyvom zahnutia je v jednom rohu, ale to je veľmi zanedbateľné, prakticky ho nevidieť.
Ďiaľkové ovládanie funguje aj keď nemierite priamo na ovládač, plátno sa dá posúvať aj po malých krokoch.
Určite sa oplatí priplatiť si za "elektriku" :-)
Po stranách bielej premietacej plochy je cca 5cm čierneho pásu a nad premietacou plochou píšu, že má byť 20cm, podľa čoho som to aj výškovo montoval. Ibaže ono tam je iba 10cm, preto mám plátno o 10cm vyššie, ako som plánoval. To nie je ani tak výtka, skôr si treba na to dať pozor pri montáži (diery v stene sa dajú prevŕtať).
Toto taktiež nie je negatívum, skôr postreh: ak chcete, aby sa plátno spúšťalo spolu so zapnutím projektoru, musíte si dokúpiť koncovku 3,5mm Jack a priletovať to k dodanému káblu RJ 45 LAN (!) a prikúpiť potom predlžovačku Jack 3,5mm od plátna k projektoru. Znie to šialene, ale je to jednoduchšie, ako to znie :-)
0 ×Nahlásit
Radovan Šupej, Prahaflag
Hodnoceno 13.04.2014, varianta ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 100"(16:9)
Ověřený nákup
Komfortní, super kvalita.
Nic
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací