AlzaPlus+ Valentýnské TOPky

Recenze Epson T6734 žlutá

Zobrazit katalog
Epson T6734 žlutá - Cartridge

Recenze Epson T6734 žlutá

Zajímají Vás názory a recenze na Epson T6734 žlutá? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 178 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Epson T6734 žlutá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Epson T6734 žlutá i vy.
229,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 3 02.06.2017
Cena v přepočtu na 1 ml je perfektní. Inkousty pro tiskárnu L800 používám déle jak 2 roky a jsem naprosto spokojen.
Miroslav, Uhlířská Lhota 18.02.2018
rozumná cena za originál
Miroslav, Uhlířská Lhota 18.02.2018
rozumná cena za originál
Miroslav, Uhlířská Lhota 18.02.2018
rozumná cena za originál
Miroslav, Uhlířská Lhota 18.02.2018
rozumná cena za originál
Miroslav, Uhlířská Lhota 18.02.2018
rozumná cena za originál
Miroslav, Uhlířská Lhota 18.02.2018
rozumná cena za originál
Erik, Praha 02.11.2017
velký objem, malá cena
Firma, Praha 3 02.06.2017
Cena v přepočtu na 1 ml je perfektní. Inkousty pro tiskárnu L800 používám déle jak 2 roky a jsem naprosto spokojen.
Firma, Praha 3 02.06.2017
Cena v přepočtu na 1 ml je perfektní. Inkousty pro tiskárnu L800 používám déle jak 2 roky a jsem naprosto spokojen.
12
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací