Ať to sviští! Cashback až 500 Kč

Recenze ETA 0028 90030 Gratus

Zobrazit katalog
ETA 0028 90030 Gratus - Kuchyňský robot

Recenze ETA 0028 90030 Gratus

Zajímají Vás názory a recenze na ETA 0028 90030 Gratus? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA 0028 90030 Gratus. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA 0028 90030 Gratus i vy.
9 999,-
Na cestě 3 ks

Uživatelské recenze

Andrea, Praha 9 04.12.2019
Není hlučný Možnost dokoupení příslušenství Celokovové metly i jejich spoje (pouze plastové krytky nad metlou, aby těsto zašpinilo robot) Bez problémů zpracuje i tuhá těsta na cukroví. Těsta byly krásně hladké a propracované. Nerezová dostatečně velká nádoba Zatím nic
Jan 20.04.2017
design výkon oproti jiným robotům relativně tichý málo příslušenství (není např. mlýnek na maso) u hustějšího těsta se trošku strašidelně kroutí, ale to asi každej robot, takže to neni vyloženě zápor :)
Aneta Hrnčířová 27.02.2017
Míchá a hněte rychle, kvalitně a hlavně tiše. Používám při každé příležitosti. Dokoupila jsem si i mlýnek na mák, citrusovač a doplňky ke krouhání a strouhání a jsem spokojená, jak robot pracuje a také jak mi zdobí kuchyň.
 
Martina 26.01.2017
Výborný pomocník do kuchyně. Největší jeho předností je, že úplně v pohodě zastoupí v kuchyni několik spotřebičů. Používám ho jako hnětač těst (zvládne i hodně tuhá těsta), odšťavňovač, mlýnek atd. Je moc hezký, takže ho ani neschovávám a mám ho stále při ruce. Má velkou mísu, což je taky velké + Od ETA mám již několik produktů a se všema jsem moc spokojená.
velká mísa zpracuje i tuhá těsta x využití dobře se čistí a snadno ovládá hezký profesionální design
Marie, Hrozenkov 06.10.2016
Gratus jsem viděla v praxi v nějakém pořadu a úplně mě nadchnul. Vyzkoušela jsem těsto i krém a všem, kteří rádi pečou určitě doporučuji. Tip na dárek pro snachu.
silný a výkonný spolehlivý, propracuje těsto a krásně vyšlehá krém
Martin, Praha 19 02.09.2016
celokov a desetiletá záruka na motor Zatím nic
vojtěch 25.10.2018
šlehá hněte dobře,horší je to se strouháním,brambory na bramboráky ani náhodou nenestrouha sirové brambory,nebo něco tužšího
Zdeněk, Brno-Slatina 22.12.2021
To co má dělat, dělá dobře. Jsem spokojen. Žádné jsem nenašel
Firma, Praha 1 - Staré Město 22.12.2021
Silný motor Zatím žádné
Renáta, Kraslice 22.12.2021
Skvělé Nedodávají i s rukama.
123
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací