Letní výprodej HP, média Všude vedro, doma ne

Recenze ETA 1162 90000 Vital

Zobrazit katalog
ETA 1162 90000 Vital - Elektrický gril

Recenze ETA 1162 90000 Vital

Zajímají Vás názory a recenze na ETA 1162 90000 Vital? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA 1162 90000 Vital. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA 1162 90000 Vital i vy.
1 499,- 1 299,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,4
Hodnotilo 54 zákazníků
Napsat recenzi
5 31 ×
4 15 ×
3 5 ×
2 0 ×
1 3 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
85 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Karel 18.03.2019
Koupil sem do Camperu na cesty. Paráda. Co slibuje to plní. Kamená deska se dobře čistí. manipulace je snadná. Nechal sem ho zapustit do linky v karavanu. Bohužel sem nejde dát fotka tak se nemůžu pochlubit :) škoda. kdo chce český výrobek za dobrou cenu, tak kupujte
Vzhled Cena čištění opravdu kamenná deska Možná by mi stačil kratší kabel.
Jiří, Praha 4 - Písnice 21.06.2012
Nikdy jsem nic podobného nepoužíval, takže nemám srovnání. Používám pouze kamenou desku. Po 14 dnech používání naprostá spokojenost. Gril splnil očekávání. Zápory žádné. Snad jen, že je nutné si uvědomit, že není příliš vhodný pro pravidelné uklízení a opětovné vyndavání. Počítat proto, že trvale zabere část pracovní plochy (viz rozměry).
Firma, Bystřička 25.10.2012
Celkove fajn a pekny vyrobek Nelze zapekat pod grilem
Vít, Praha 5 25.05.2020
Bezva gril Kamenná deska je velice fajn Propracované provedení litinové desky. Gril se pod ní takřka nešpiní. Snadno se čistí Hezké provedení Nic
Vlastimil, Stříbro 02.05.2017
Přes malý výkon 1300 W, rychlý a kvalitní ohřev. Výhodou je vysunovací miska plněná vodou pro stékání tuku - při čištění není potřeba vynášet celý gril, ale stačí vytáhnout misku. Chybí tlačítko pro vypnutí.
Blanka, Praha 5 26.05.2016
Po vyzkoušení jsem byl velmi spokojený.
Velmi praktické a provedené s ohledem na bezpečnost. I čištění po grilování jde celkem dobře. Nejlépe ještě zcela nevychladlý kámen navlhčit a nechat odmočit. Potom papírovými útěrkami setřít zbytky a mastnotu po grilování. ZAtím je velká spokojenost. Možná chybí nějaký šikovný nástroj na dolévaní vody při provozu, kdy je gril horký. V domácnostech se těžko najde způsob, jak dolévat vodu. Možná tak konvičkou na zalévání květin.
Pavol 01.06.2015
Nadmieru spokojný
Lukáš, Dolní Dobrouč 15.03.2015
Pěkný gril, velikost tak akorát
Litinový rošt a kámen (snadná výměna) Dobře griluje Snadná údržba
Martin, Kolín 2 28.08.2013
Dobrý grill. To co slibuje plní. Výměnná deska je geniální. Jen jsme měli problém, že voda se ve spodní misce relativně rychle vypaří, takže to není na žádné celonoční gril party.
Zákazník 12.08.2014
Gril jsem koupil pro 2-3 osoby (tedy žádné velké rodinné grilování) a k tomuto účelu slouží dobře.
Rozumná cena2 různé plotny
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi