Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Recenze ETA 1162 90000 Vital

Zobrazit katalog
ETA 1162 90000 Vital - Elektrický gril

Recenze ETA 1162 90000 Vital

Zajímají Vás názory a recenze na ETA 1162 90000 Vital? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA 1162 90000 Vital. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA 1162 90000 Vital i vy.
1 299,-
Skladem 3 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Vít, Praha 5flag
Hodnoceno 25.05.2020, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Bezva gril
Kamenná deska je velice fajn
Propracované provedení litinové desky. Gril se pod ní takřka nešpiní.
Snadno se čistí
Hezké provedení
Nic
0 ×Nahlásit
Petr, Věšínflag
Hodnoceno 27.04.2020, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Nedostatečný ohřev znemožňující grilování. Deska se nerozpálí.
0 ×Nahlásit
Martin, Hrubý Šúrflag
Hodnoceno 30.08.2019, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Výborný, jednoduchý, funkčný
Nič
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 05.06.2017, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Tento gril ETA je mega odporúčam 🙂
0 ×Nahlásit
Vlastimil, Stříbroflag
Hodnoceno 02.05.2017, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Přes malý výkon 1300 W, rychlý a kvalitní ohřev. Výhodou je vysunovací miska plněná vodou pro stékání tuku - při čištění není potřeba vynášet celý gril, ale stačí vytáhnout misku.
Chybí tlačítko pro vypnutí.
0 ×Nahlásit
Pavolflag
Hodnoceno 01.06.2015, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Nadmieru spokojný
0 ×Nahlásit
Martin, Kolín 2flag
Hodnoceno 28.08.2013, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Dobrý grill. To co slibuje plní. Výměnná deska je geniální. Jen jsme měli problém, že voda se ve spodní misce relativně rychle vypaří, takže to není na žádné celonoční gril party.
0 ×Nahlásit
Miloš, Brnoflag
Hodnoceno 22.05.2013, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
Rychlá příprava
Snadné umývání
Maso bylo supr
Kamenná deska úplně nesedí na grillu, trochu se kýve
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 6 - Vokoviceflag
Hodnoceno 02.05.2013, varianta ETA 1162 90000 Vital
Ověřený nákup
mobilnost, dobra regulace, vymenitelny grilovaci rost za kamen
grilovaci rost se hlavne zespoda spatne cisti kvuli cetnym zahybum vylisku litiny a odkapavaci tac neni zrovna z neprilnaveho materialu, takze i pri dostatecnem naplneni vodou se pote take spatne cisti
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací