Během svátků 5.7. a 6.7. mají všechny naše pobočky otevřeno.

Získejte doručení ZDARMA na rok pouze za 25 Kč měsíčně! Více informací

Naše ceny? Posečeny! Zažij rychlé doručení.

Recenze ETA 815390000 Crystela Esence

Zobrazit katalog
ETA 815390000 Crystela Esence - Rychlovarná konvice

Recenze ETA 815390000 Crystela Esence

Zajímají Vás názory a recenze na ETA 815390000 Crystela Esence? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 73 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA 815390000 Crystela Esence. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA 815390000 Crystela Esence i vy.
1 089,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Martin, Brno 29.03.2020
Pěkná konvice hezky svítí v noci... 👈 😉 Malinko těžší ale zas to není plast... 👈 😉
Jan, Liberec 30 12.11.2019
Nejlepší co je na trhu dostupné. Mněli jsme zahraniční výrobky a ani jedna nevydržela do dvou let v záruce. Kdežto Eta jede bez poruchy jako robot. Jednou za čas s trochou jedlé sody a octa vyvařit a konvice jako nová
Rychlost, výdrž, jemné sítko na bylinky, každá teplota má svoji barvu, Obsluha Ok. Žádné
Iva 11.04.2018
Šikovná konvička s regulací teploty, která je úplně super při přípravě různých čajů. Oceňuji prostor pro navinutí kabelu, který díky tomu při nepoužívání nikde nepřekáží. Praktické je i zcela odnímatelné víko, takže se do konvice snadno nalévá voda.
regulace teploty odnímatelné víko
Lenka, Opava 1 30.03.2020
Krasna konvice, vari rychle a tise. Regulace teploty je super k vareni kavy i caju. Co mi prijde neprakticke, je viko, ktere se musi manualne vyjmout cele. Kdyz je konvice horka, snadno se oparite. K opakovanemu vareni vody je to neprakticke. Pipani po skonceni vareni mi nevadi, ale blikani a pipani jen co ji polozite na podstavec, je za me zbytecne.
Vzhled Je ticha Regulace teploty Pipani Odjimani vika
Martin, Praha 8 - Čimice 16.11.2019
Bezva design Vyhovující objem Snadné čištění Sítko na čaj Ne zcela vyhovující ergonomie: a) nedá se otevřít víko jednou rukou, b) ovládání on/off není snadno a "poslepu" přístupné
Pavel, Praha 13.03.2020
nastavení teploty hezky svítí a zpívá :) ve víčku je voda, která nechce ven
Mikuláš, Liberec 08.12.2021
kupoval jsem druhou pro rodiče, jelikož ta moje dobře slouží zhruba dva a půl roku
Ondřej, České Budějovice 7 24.01.2021
Tichá Volba teploty podle druhu čaje Použité kvalitní materiály Vyrobená v ČR! Přijatelná cena
Firma, Brandýs nad Labem 04.10.2020
krásná, nastavení teploty vody malé tlačítka zapnutí, při nastavení teploty 100 st. dlouho vaří než vypne.
Zakaznik 08.04.2020
příjemná na obsluhu a hezký vzhled
123 ...
 
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací