Samsung Galaxy S23 AlzaPlus+

Recenze ETA Unibag 9900 68000

Zobrazit katalog
ETA Unibag 9900 68000 - Sáčky do vysavače

Recenze ETA Unibag 9900 68000

Zajímají Vás názory a recenze na ETA Unibag 9900 68000? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 155 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA Unibag 9900 68000. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA Unibag 9900 68000 i vy.
209,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Radek, Praha 24.10.2016
Opravdu fungujou a vysavač s nimi vysává! Bílá barva je nepraktická. Když nesu naplněný a lehce znečištěný pytlík do popelnice, tak mi neladí k žádnému outfitu :(
Firma, Praha 23.04.2019
Jednoduše fungují a cena je přijatelná. Navíc náš malý Eta vysavač i po dvou letech dobře táhne a kabel se navíjí rychlostí blesku až do konce, což se mi u jiných strojů nestává !
Firma, Domaželice 20.02.2022
pasuje
Přemysl, Vraňany-Mlčechvosty 29.01.2021
Velikost, filtrace nerecyklovatelné
Jana, Praha 14.09.2020
více kusů v balení, člověk má zásobu na delší čas celkem dobrá cena pokud člověk šetří a pytlíky vysypává a znovu je používá, je jejich životnost i tak omezena na cca několik měsíců. Sáčky mají několik vrstev textilie, přičemž droboučké částečky prachu se usazují uvnitř mezi vrstvami, a odtud už nejdou vysypat. Postupně nabývají na objemu, až už je pytlík relativně plný, i když se vysype. To pak snižuje i účinnost vysavače.
Luboš, Frýdlant nad Ostravicí 19.07.2020
opravdu lapá nečistoty
Martin, Brno 28 30.03.2020
Univerzální použití do vysavačů ETA Dlouhá výdrž Snadná a hygienická manipulace Lepší filtrace než u papírových sáčků
Jana, Prah 4 - Háje 29.03.2020
Funkční
Veronika, Lidice 28.04.2019
Praktické! Nic
Antonín, Roudnice nad Labem 27.02.2019
netrhají se fungují jak mají mohlo by být i balení po více ks
12
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací