Recenze EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku

Zobrazit katalog
EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku - Alarm

Recenze EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku

Zajímají Vás názory a recenze na EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 176 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku i vy.
2 199,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Václav, Jablonec nad Nisouflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
Funguje výborně, instalace je jednoduchá, návod dostatečný. Široký výběr dalších čidel, sirén apod. Ovládání přes SMS, mobilní aplikace usnadňuje ovládání (nemusím si pamatovat SMS příkazy). Možnost pojmenovat jednotlivá čidla, takže je pak z SMS jasné co se děje (dveře, okno, kouř, PIR...). Vytknul bych absenci nějaké normální akustické signalizace aktivace / deaktivace (klasické pípnutí). Signalizace se dá aktivovat pouze pomocí sirény, ale těch 110 dB vzbudí sousedy v celé ulici, takže je to nepoužitelné. Při vypnutí a zapnutí se bohužel musí znovu přidat všechna čidla a ovladače. Naštěstí má ústředna vestavěný akumulátor, takže dokud neumře, tak se na to nemusí sahat. Nicméně až umře, tak co? Servis? Dá se koupit? Pochybuju. Snad vydrží aspoň tak dlouho, jako v mobilu. Všechny vstupy i výstupy (kromě reléového) mají společnou zem a ta má jen jednu svorku, takže při více čidlech, siréně / reproduktoru apod. je potřeba to na hulváta narvat do jedné svorky nebo použít nějakou dodatečnou propojku (wago). Update: Moc hlasitá signalizace přes sirénu se dá vyřešit. Sirénu jsem napřímo připojil přes 1k rezistor a okolo rezistoru udělal bypass přes reléový výstup. "Pípání" nespíná reléový výstup, takže pípá přes rezistor (cca 75 dB), kdežto při poplachu se sepne reléový výstup a houká plnými 110 dB. Chce to trochu bastlení, ale jde to.
dobrý poměr cena / výkon
funkční
snadná instalace
přehledný český návod
mobilní aplikace
reléový výstup (možnost se sirénou např. zapnout světlo nebo cokoliv dle vlastní fantazie)
akustická signalizace pouze přes sirénu (moc hlučné), neumí normálně pípat
integrovaný akumulátor ústředny (až umře, půjde těžko sehnat / vyměnit)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
Produkt je pre mna nevyhovujuci. Nedokazal som nastavit oneskorenie alarmu, co bolo hlavne kriterium
Nastavenie len cez sms aj v ramci appky
Trosku drahsi Iget m4 je ina liga, aj ked ma podstatne tichsiu sirenu
0 ×Nahlásit
Jiří, Liberec 5flag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Alarm funkční, součástí balení je i česká SIM karta, jednoduché zapojení. Doporučuji stáhnout aplikaci Evolveo Sonix pro snažší nastavení a ovládání
0 ×Nahlásit
Pavol, Btratislavaflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Na GSM
Aplikácia
4 ks diaľkových ovládačov
Baterková záloha
Dverový senzor
Pohybový senzor
Nastavenie na diaľku cez SMS
Dosť komplikované nastavenie.
Na úvod stačí ten tenší manuál, kde je nastavenie krok po kroku.
Ešte by sa hodilo možnosť ovládania/ nastavenia cez Wi-fi
0 ×Nahlásit
Leoš, Mostflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
Na zahradní domek nebo garáž úplně stačí. Nastavení fakt jednoduché a není to nic složitého. Dokoupil jsem 360° čidlo, vnitřní siréna je slyšet velmi dobře. GSM upozornění jde dobře nastavit, pokud to někomu nefunguje, tak nejdřív kartu aktivuje online a SIMku strčte do mobilu. Tak se ujistite, že karta je registrovaná v síti. Po vložení do alarmu, pak alarm doporučuji vypnout a zapnout. Pak to pifrčí. Za ty peníze 💸 .. dobrá koupě. Za mě... to dobře funguje.
poměr cena kvalita... jednoduché na montáž a obsluhu
nefunguje dveřní senzor, ale to mi nevadí
0 ×Nahlásit
David, Prahaflag
Hodnoceno 29.10.2023, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
zadna
nefunkcni sms odeilani, velice amaterske provedeni, kabliky bez ukotveni apod... nefunkcni, slozite, po 3 dnech zapasu jsem to vratil, nechapu jak to muze mit tolik pozitivnich hodnoceni
0 ×Nahlásit
Marek, Praha 4 - Hájeflag
Hodnoceno 25.09.2023, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zařízení fungovalo bezvadně cca 5 let. Za tu cenu je to O.K. Problém byl v napájení sirény. Stejně jako u jiných výrobků tlustý návod o ničem. Stačí ten tenký kde je poměrně slušně popsáno uvedení do provozu. Klíčenky si připravte všechny a rovnou je aktivuje všechny . Není potřeba dělat krok u každé zvlášť. Dveřní kontakt stačí otevřít dveře a je spárováno. No a jak nastavit centrálu s telefonem je na jedné stránce dole v jednom řádku. číslo SIM atd. Centrála se ozve zpět asi za 15 vteřin. Nikdy jsem nezaznamenal falešný poplach. Cena O.K. Zbylé klíčenky jsou bez problému spárovat s novou centrálou. Výrobek jednoznačně doporučuji až na ten tlustý návod.
Jednoduchá obsluha
Nic, mimo pořád stejného tlustého návodu o ničem.
0 ×Nahlásit
Jan, Popůvkyflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
super
0 ×Nahlásit
Libor, Břeclav 4flag
Hodnoceno 24.12.2022, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
Spolehlivé zařízení
Možnost přikoupení dalších čidel včetně kouřového čidla.
Jednoduché nastavení, párování čidel a ovladačů.
Výborný poměr cena/výkon
Mobilní aplikace by mohla mít více možností konfigurace.
0 ×Nahlásit
Nikola, Mladá Boleslav 1flag
Hodnoceno 03.12.2022, varianta EVOLVEO Sonix - Bezdrátové zabezpečení majetku
Ověřený nákup
nedaří se mi poslat sms, tak aby mi přišlo potvrzení
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 86
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací