Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 451 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Velkolepý výprodej XXL týdny

Recenze Fiskars Rýč Solid rovný

Zobrazit katalog
Fiskars Rýč Solid rovný - Rýč

Recenze Fiskars Rýč Solid rovný

Zajímají Vás názory a recenze na Fiskars Rýč Solid rovný? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 39 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fiskars Rýč Solid rovný. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fiskars Rýč Solid rovný i vy.
359,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Vilma, Jihlava 24.04.2015
cena dobře tvarovaný musí se sním pracovat :)
Slavomír, Dolní Loučky 02.11.2020
jednoduchý funkční poměr cena/výkon snad vydrží co jiné nářadí Fiskars nic
Václav, České Budějovice 19.10.2020
Skvělá konstrukce Lehký Prostě FISKARS
Jan, Kosmonosy 04.04.2020
Náhrada za jeden zlomený od nejmenovaného výrobce. Očekávám stejnou spolehlivost jako u špičatého modelu.
Zakaznik, Děčín 16.03.2020
Vynikající,nezabírá moc místa v koutě,krásná povrchová úprava. Koupě rejče přeci automaticky neznamená,že s nim hned začnu dělat.. Ale jestli bude jako jeho sourozenec se špičkou,tak za mě dobrý. Cena Materiál Váha Smrdí prací
Pavel, Tábor 04.04.2019
Fiskars je prostě super nic
Firma, Brno 25.04.2017
Dobré zpracování, kvalitní, výborně se drží. nic
Zákazník 09.04.2015
ergonomicke tvarovanie nic
Jana, Karviná Nové Město 07.04.2020
Fiskars značku mám rád a tak jsem při výběru rýče rovnou vybral tento kousek. Pracuje se s ním dobře, musím ale přiznat, že mě malinko zklamal. Konkrétně plastové madlo ve vrchní části rýče. Po jednom víkendu mi prasklo přesně v místě, kde je uchyceno šroubem a to se jedná o úplně nový rýč.
je ostrý a dobře tvarovaný lehký a jeho kovová část je odolná příjemný design plastová rukojeť nevydrží, praskla po prvním víkendu rytí
Zákazník 30.09.2015
Odolná konstrukce. Masivní nástroj ergonomicky tvarovaný, někomu to vyhovuje, někomu ne, ale dá se s tím pracovat. Oproti všem těm laciným šmejdům ze kterých je po pár metrech rytí větší motyka se osvědčil.
Rýč, u kterého není potřeba furt upravovat dřevěnou násadu. Tvarování násady. Pokud jste zvykli pracovat s obyčejným rýčem, je to zprvu nezvyk. Stále poměrně vysoká cena. Malá pracovní část.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi