AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Recenze G21 C&W 33l, 12/230V

Zobrazit katalog
G21 C&W 33l, 12/230V - Autochladnička

Recenze G21 C&W 33l, 12/230V

Zajímají Vás názory a recenze na G21 C&W 33l, 12/230V? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s G21 C&W 33l, 12/230V. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na G21 C&W 33l, 12/230V i vy.

Uživatelské recenze

Leoš, Roudnice Nad Labemflag
Hodnoceno 09.10.2023, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
už ji nemáme, strašně málo jsme ji používali, museli jsme ji vyložit ledem, pití vychladit předem, pak to byla schopná udržet asi 10 hodin chladnější pití. Stejnou službu udělala izolační taška.
nic moc výkon, nepraktická
0 ×Nahlásit
Adam, Praha 5 - Košířeflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
Je pěkná
Nedá se plně otevřít
0 ×Nahlásit
Pavel, Staré Město u Uherského Hradištěflag
Hodnoceno 29.07.2023, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
Po doručení zboží z e-shopu a zkoušce funkce jsem zboží následující den vrátil. Alza ale odečetla 390 Kč za používání výrobku (necelých 24 hodin). O tomto mě obsluha ale neinformovala při vracení, i když jsem se dotazoval, jestli je ještě něco potřeba. Považuji toto za velmi neseriózní.
Nedomyšlená konstrukce
Víko nelze plně otevřít, musí být podepřeno madlem (na fotce je v podstatě maximální úhel otevření)
Výsuvné madlo na převoz je velmi křehké, převoz je reálný tak na parketách nebo linu. S plně naloženou 33 l chladničkou bez šance převézt z auta po chodníku.
Pro mě zatím nejhorší model autochladničky.
0 ×Nahlásit
Michal, Karlovy Vary 17flag
Hodnoceno 25.07.2023, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
Dost místa.
Odpovídá Cena výkon Udrží i bez proudu nápoje (jakoby) studený i když je venku 40C.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.07.2023, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
Zapojení do zásuvky i do zapalování v autě
V kombinaci s chladícími vložkami udrží i zmražené potraviny po jeden den
I bez zapnutého chlazení udrží při životě základní potraviny i plechovky
0 ×Nahlásit
Ondřej, Holešovflag
Hodnoceno 27.09.2018, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
není tak hlučný
vleze se do něj dost věcí
opravdu je do cca 2 hodin jídlo i pití vychlazené
akorát že si musíte dát pozor tím jak to chladí tak se tam kondenzuje voda tak jí akorát musíte vylít
0 ×Nahlásit
Marcel, Teplice 1flag
Hodnoceno 16.07.2018, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
Hodně místa
Pěkně chladí
0 ×Nahlásit
Pavel, Mostflag
Hodnoceno 20.06.2018, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
rozměrově vyšší, nevejde se přes ní roletka v kufru. Passat B8
0 ×Nahlásit
Zákazník, Veľká Čausaflag
Hodnoceno 16.06.2017, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
Dosť miesta aj vykon
Trošku hluk ale dá sa
0 ×Nahlásit
Tomáš, Roudnice nad Labemflag
Hodnoceno 25.08.2015, varianta G21 C&W 33l, 12/230V
Ověřený nákup
vyhovuje
nevím vše Ok
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací