Nakupování budoucnosti Xiaomi Mi Electric Scooter 3

Recenze Genius EasyPen i405x

Zobrazit katalog
Genius EasyPen i405x - Grafický tablet

Recenze Genius EasyPen i405x

Zajímají Vás názory a recenze na Genius EasyPen i405x? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 89 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Genius EasyPen i405x. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Genius EasyPen i405x i vy.
929,- 849,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 89 zákazníků
Napsat recenzi
5 47 ×
4 22 ×
3 11 ×
2 5 ×
1 4 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
77 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Přibyslav 06.02.2013
Cekal jsme ze to bude bida, ale zatim prekvapuje :) Spokojenost... (Win8x64) kratka plocha pro odlozeni dlane pri sjeti do spodnich ploch... :/
Markus 26.12.2013
Vypadá dobre Kreslí sa na ňom dobre Dizajn Váha Vhodný na kreslenie pre začiatočníka
kokoz 01.09.2018
dobzy dizaj fungoval 1 den
Alexej, Sedlec 27.12.2015
Dokonaly za 3 mesice ani skrabanec parada Trva si na to zvyknout ale potom se na tom pise jako na papiru
Linda, Rumburk 27.08.2015
Pro zacatecnika idealni Levne a pro upravu fotek dostacujici Snadna instalace a funguje bez chyby Zatim zadne
Zákazník 01.02.2016
Perfektní na přenos Dostačující velikost pro grafické práce Jednoduché ovládání Stylus má dobrý aim/přesnost Stylus se dá použít i na ostatní tablety od Genius, je vůči tabletu nezávislý.
Jan, Kladno 15.11.2016
Nakonec jsem ho vracel protoze je dobry tak akorat na psani (kde se hodne tlaci) a mireni (kde se tlak nevyuziva vubec). V porovnani s nejlevnejsim Wacom (ktery ovsem stoji 2x tolik) kde staci velice lehce prejet po povrchu (kolem 10g - prakticky jakykoliv dotyk) pro lehke kresleni, u tohoto je potreba mnohem vetsi tlak (alespon 80g). Na lehke kresleni je proto radeji priplatit o neco vice a koupit Wacom. Pokud ho ovsem vyzadujete hlavne na psani a mireni (nahrada za mys) tak tento tablet je velice presny a kurzor snima dostatecne rychle a presne - v kombinaci s klavesnici vhodne na hry (osu!) a podobne.
Jednoducha instalace Velice presny Pero ma velice spatny tlakovy snimac Musi se hodne tlacit aby to registrovalo i ten nejmensi tlak (aspon 80g a vice)
Dávid 19.03.2015
Žiadne zápory som nenašiel. Je pohodlní Zatiaľ som sním nemal žiaden problém
Martin, Havlíčkův Brod 1 26.02.2013
dobře se na ní pracuje používám na kreslení a upravu fotek nic
Firma, Brno 06.08.2015
Přesný Pro drobné práce dostačuje Malá plocha
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi