Letní výprodej HP, média Všude vedro, doma ne

Recenze Genius HS-300N

Zobrazit katalog
Genius HS-300N - Sluchátka

Recenze Genius HS-300N

Zajímají Vás názory a recenze na Genius HS-300N? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 50 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Genius HS-300N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Genius HS-300N i vy.
199,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,1
Hodnotilo 50 zákazníků
Napsat recenzi
5 24 ×
4 16 ×
3 5 ×
2 1 ×
1 4 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
80 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Josef, Volyně 29.04.2021
Sluchátka s mikrofonem jsem kupoval s vědomím low cost produktu. První použití ok, na telefonování atd. jistě budou dostačující. Ale.. Při nastavení v herním klientovi jsem zjistil, co na nich nesedělo. Jsou totiž přehozené Levá a Pravá. Tudíž pokud chcete mít stereo zvuk korespondující s dějem ve filmu nebo ještě hůř, s děním ve hrách, tak rozhodně nedoporučuju.
funguje mikrofon i sluchátka ... nějak přehozená levá a pravá strana stereokanálu (vyzkoušeno na NTB MSI a tabletu)
Marek, Praha 05.08.2013
Překvapivě kvalitní mikrofon Velmi lehké, i po >12 hodinách nošení pohodlné
Pavlína, Břeclav 01.12.2012
cena skladnost (lze složit do malého "balíčku") dlouhý kabel ovladač hlasitosti na kabelu dovedla bych si představit lepší kvalitu zvuku (slyším lehčí šum a trochu zastřený zvuk, ale možná se mi to jen zdá a mám moc citlivé uši), ale rozhodně to nemění nic na tom, že jsem i přesto se sluchátky velmi spokojená
Lucie, Stěžery 22.08.2012
kabel
Lukáš, Ostrava - Moravská Ostrava 19.11.2012
odnimatelny priehladny mikrofon
Jan, Hřebeč 10.09.2020
Za tu cenu velice slušná kvalita jedny z mála sluchátek "přes zátylek", takže sedí na "různé hlavy"
Miroslav, Prostejov 21.01.2016
Mikrofon, nové inovativní řešení Trvá než si člověk zvykne na nošení a přijde na to
Jan, Čelákovice 18.08.2015
za ty peníze... na telekonference dobré nástavec na mirkofon asi začne časem vypadávat, ale nepředbíhejme;)
Martin, Praha 6 - Břevnov 17.02.2015
od levných sluchátek jsou nejlepší výborný zvuk perfektně nastavitelná obruč jako moc velký zápor to nen,í jenom párkrát, když je máte na sobě dlouho pak vás mohou tlačit uši (bolet)
Jan, Praha 6 23.04.2020
subjektivně kvalitní zvuk, čístý zvuk mikrofon má poměrně velký rozsah odkud zvuk bere, není nutné extra polohovat nemá nastavení ničeho (velikosti, pozice, přítlaku apod. mikrofon je u repráku, zvukovod je trubička, která zrovna u mého kusu nedrží, bylo nutné "dodo" upravit. regulátor na kabelu je "progresivní" tzn . pokaždé reguluje trošku jinak.
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi