Recenze Genius HS-400A černé

Zobrazit katalog
Genius HS-400A černé - Herní sluchátka

Recenze Genius HS-400A černé

Zajímají Vás názory a recenze na Genius HS-400A černé? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 160 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Genius HS-400A černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Genius HS-400A černé i vy.
199,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Mária, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Relatívne dobrá kvalita za rozumnú cenu.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zvuk
kvalita zpracování
Nepohodlné
Chatrný kabel
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
Sice vypadáte jak Otík z Vesničko má středisková, ale na kvalitní pokoukání Southparku to naprosto stačí, vzhledem k ceně.
Cena
Funguje
Mikrofon spíš nic než moc
Po delším nošení nepříjemné
0 ×Nahlásit
Tomáš, Cvikov - Trávníkflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
Nečekejte zázraky, ale občasné použití super.
Super na občasné hovory na Skype atd.
Za tu cenu super sluchátka
0 ×Nahlásit
Petra, Sokolovflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Sluchátka jsou super, alespoň syn je nadšený, zvuk příjemný a tlumí dobře okolní zvuky
Tlumí zvuky z okolí, zvuk a mikrofon standartní , cena
Nevím
0 ×Nahlásit
Stanislav, Kladnoflag
Hodnoceno 19.11.2023, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
Funguji
Zboží mi přišlo otevřené 🤷‍♂️i přesto ze jsem nekupoval “rozbaleno skladem a pod.”…takže jako dárek nic moc 😡
0 ×Nahlásit
Michal, Ostrava - Hrabůvkaflag
Hodnoceno 20.09.2023, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
výborné basy
super zvuk
nic
0 ×Nahlásit
Adéla, Březová-Oleškoflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
nejsou nejhorsi, prumer no, ale za ty penize se da koupit lepsi
zvuk ok
odesli dost brzo
vzhled
0 ×Nahlásit
Matúš, Bratislavaflag
Hodnoceno 12.05.2023, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
Tieto slúchadlá používam už 3-4 roky, dokúpil som si ďalšie, aby som ich nemusel prenášať na iné pracovné miesto. Som max. spokojný, na kancelársku prácu a telecom stačia, hudbu nimi počúvam málo - kvalita hudobného zvuku nie je pre mňa dôležitá, ale aj tá mi úplne stačí. V tejto cenovej hladine, skvelý produkt. Škoda len tej 2x jack koncovky - do nových laptopov treba USB adaptér, k mobilu USB-C, zbytočné krabičky navyše.
cena / výkon
hmotnosť akurát
koženkové polstrovanie
odhlučnenie okolia
ovládanie hlasitosti na kábli
2x jack je zastaralý vstup - výstup pre dnešné laptopy, je nutné dokúpiť USB adaptér - cca 10 Eur navyše
0 ×Nahlásit
Lenka, Dačiceflag
Hodnoceno 09.10.2022, varianta Genius HS-400A černé
Ověřený nákup
Vyhovuje mi velikost přes celé uši. Objednávala jsem tento typ již opakovaně.
Netlačí mi hlavu, jako ve svěráku u jiných sluchátek.
Dostatečně dlouhá šňůra.
Možnost regulace zvuku na šňůře, přídavný mikrofon.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 55
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací