Valentýnské TOPky AlzaPlus+

Recenze Genius HS-400A černé

Zobrazit katalog
Genius HS-400A černé - Sluchátka

Recenze Genius HS-400A černé

Zajímají Vás názory a recenze na Genius HS-400A černé? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 136 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Genius HS-400A černé. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Genius HS-400A černé i vy.
399,- 339,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Veronika, Praha 6 - Řepy 14.04.2013
Mikrofon má krásně čistý zvuk, při poslouchání hudby je to totéž, prostě nádhera a kabel to má tak akorát. Design je navíc perfektní ! :)
Jana, Benešov 06.06.2018
hezký zvuk dobře sedí super cen kdyby měly o trochu větší basy vrním blahem
Vojtěch, Praha 13 07.01.2016
jako komunikační kancelářská sluchátka jsou dobrá na poslech hudby nic moc, ale s EQ se dají celkem vyladit k rozumnému poslechu hudby pro mě by mohli mít menší přítlak na hlavu tenké kablíky, ale za tu cenu...
Ondřej, Dražovice 08.09.2015
mám je už nějakej pátek a pořád fungují pro triviální volání po skypu ideální zvuková kvalita je opravdu na malé úrovni odhlučnění je malé, pěna na sluchátku je tvrdá a nekopíruje dobře tvar kolem uší
Firma, Dačice 09.10.2022
Vyhovuje mi velikost přes celé uši. Objednávala jsem tento typ již opakovaně. Netlačí mi hlavu, jako ve svěráku u jiných sluchátek. Dostatečně dlouhá šňůra. Možnost regulace zvuku na šňůře, přídavný mikrofon.
Zákazník, Ústí nad Labem 16.12.2021
na hraní a běžnou potřebu hrají dobře mikrofon vcelku pohodlná
Tomáš, Družec 28.06.2016
hodně muziky za málo peněz. :)
Petr, Praha 10 - Petrovice 18.04.2016
splňují požadavky žádné
Zákazník 14.09.2015
su super žiadnu chybu som nenašiel
Vojtěch 11.09.2015
cena/kvalita vzhled výborny zvuk a mikro nic
123 ...
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací