Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Pošli vedro k ledu

Recenze Honor 8X 64GB červená

Zobrazit katalog
Honor 8X 64GB červená

Mobilní telefon 6,5" LTPS 2340 × 1080, 8-jádrový procesor, RAM 4 GB, interní paměť 64 GB, Micro SD až 400 GB, zadní fotoaparát 20 Mpx (f/1,8) + 20 Mpx (f/2,4), přední fotoaparát 16 Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB micro, čtečka otisků, dual SIM + karta, neblokovaný, rychlé nabíjení, baterie 3750 mAh, Android 8.1 Oreo

4,9
Hodnotilo 125 uživatelů
5 111x
4 11x
3 0x
2 1x
1 1x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Miroslav, Merklín 16.10.2018
cena obrovsky moc pekny displej v podstate bez ramecku fotoaparat (vzhledem k cene) rychla ctecka otisku prstu vzhled baterie 3750mAh zpracovani 2x slot ma SIM + 1 slot na MicroSD kartu vykon (opet vzhledem k cene) snad jen to ze nema USB-C sklenena zada, takze dost klouze :)
David, Praha 13 16.12.2018
Mobilní telefon mám cca týden, po týdenní zkušenosti a přechodu ze staré LG G3, která byla dobrá, budiž jí země lehká. Po telefonu jsem tedy žádal minimálně nároky jako měla 4 roky stará G3. Mno a světe div se, našel jsem ho. Rozhodoval jsem se mezi HONOR 8X a HONOR 10. Nakonec rozhodl tenčí rámeček displaye, konektor 3.5 Jack u HONOR 8X. Hry nehraji na mobilu, ale hudbu poslouchám hodně což tahat pořád někde se sebou redukci na sluchátka je dávat pozor na další kravinu, aby jí člověk neztratil. A teď k samotnému telefonu. Display je krásný a je viditelný i na přímém slunci, kdy má opravdu velmi dobrý jas, čistota display perfektní. Otevírání čtečkou otisku prstů perfektně rychlé a spolehlivé. Podmínkou telefonu bylo NFC, jelikož platím všude mobilem. U G3 bylo nepochopitelně uprostřed zadní strany, takže bylo opravdu těžké telefon přiložit zadní plochou k platebnímu terminálu, který měl krytou klávesnici a byl někde blbě a nedomyšleně instalován. Honor 8X má toto vyřešeno bravůrně, prostě NFC čtečka je v horním okraji telefonu, takže jenom přiložíte horní okraj a vše spolehlivě funguje, musím maximálně kvitovat, jde zaplatit opravdu všude a to i u samoobslužných terminálu McDonalds, kde není pořádně místo na přiložení jakéhokoliv mobilu a terminál je nepochopitelně zapuštěný do samoobslužného terminálu. Rychlost a odezva mobilu super, kdy nedochází k sekání a systém je velmi dobře optimalizován. Hlasitost telefonování je nadprůměrná až hodně hlasitá, musíte mít sníženo tak na 60-70% jinak to rve ucho. Výstupní zvukové podání je lehce nadprůměrem. A asi ještě poslední věc co bude zajímat určitě hodně zájemců, jak rychle se nabíjí přes micro USB, protože telefon nemá USB-C, tak odpovím, je to rychlé. Z vybitého telefonu na 50% trvá cca 15-20min, což je neuvěřitelný, do 100% cca hodinu, rychlo nabíjení opravdu s nabíječkou Honor velmi dobře funguje. Výdrž baterie, cca 2 dny při normálním používání. K fotoaparátu, fotí pěkně a to i za zhoršeného počasí nebo tmy, není k němu co dodat, kdy s fotkami můžete dělat snad vše při následné úpravě. Mobilní telefon můžu jen doporučit a je to opravdu TOP za tu cenu. Jinak šuplík telefonu je v kombinaci 1x microSD + 2x nanoSIM.
Display skoro bez rámečku Rychlost odezvy a celková svižnost systému Perfektní čtečka otisku prstů 128 Gb vnitřní paměť Systém není zaplácaný aplikacemi výrobce, a když tak se dají odinstalovat Pekný BOX Honor 8X k telefonu se sluchátky a termoskou :) jenom jediný, nelze poklepáním na display uzamknout/otevřít telefon, ale to klidně oželím z důvody čtečky prstů, která toto absolutně smaže.
Tomáš, Dašice v Čechách 15.12.2018
rychly vydrz bakterie
Tomáš, Plzeň 26 13.11.2018
2K rozlišení displeje je znát Takřka žádné rámečky (nejvíce obdobný bezrámečkový displej ve srovnání s iPhonem X co jsem kdy viděl) NFC Průhledný kryt v balení Celkem rychlé nabíjení. (ze 30% na 100% za něco málo přes hodinu) Výdrž baterie (s neustále zaplým bluetooth, Wi-Fi, synchronizací, polohou, ... 2 dny vydrží s tím, že večer mám ještě 30%) Kvalita zpracování Nádherný design (Modrá varianta je naprosto geniální ze zadní strany) Noční režim (i když to "osvětlí" fotky, ale tím jde hódně nahoru šum ve fotkách, takže spíše bych to nepoužíval) Odladěnost systému (nikde se nic neseká, vše běží naprosto plynule a v nastavení vše funguje) - né jako u Xiaomu, kde na vás skáčou reklamy a nějaké věci v nastavení po změně nic nedělají. Za tu cenu je to geniální koupě (a jsem jedině rád, že jsem vyměnil Xiaomi RN 6 Pro za Honor 8X) 3,5 mm Jack Ochranná fólie již od výroby Na to, že to je 6,5 palcový mobil, tak sem neměl sebemenší problém si na něj hned první den zvyknout, krásně se drží v ruce Možnost mít SIM1 + SIM2 + SD kartu v jednom (což je paráda) Možnost vypnout trash předinstalované aplikace od googlu jako Hudba Play, Movie, atd ...(narozdíl od Xiaomi, kde nejdou vypnout) Kvalita reproduktoru (basy nejsou žádné) a výšky špatné (ale hlasitost dobrá, na max. hlasitost hrají pořád stejně) i když kvalita není nic moc. Videa (je třeba hóóódně pevná ruka aby video nebylo jako při zemětřesení) - Xiaomi RN 6 Pro mělo daleko lepší videa i fotky
Petr, Brno 28 22.10.2018
Nebudu opakovat recenze z webu. Jde o hodně povedený mobil Honoru, s větším displejem ovšem díky minalnim rámečkům není na úkor velikosti mobilu. V sadě i silikonový obal.
Ivan V. 19.03.2019
Píšu po 14 dnech provozu, hlavní vlastnosti Honoru 8x od Huawei jsou známy, mě potěšila hlavně správa paměti RAM, která mimo sys. App a námi def. App. zavírá vše nepotřebné, vidět je to např. v App. Activity. Velká a bezchybná podpora telefonu: přechod ze Sony Z1 pomocí Phone Clone včetně všech placených App. proběhl naprosto bez problému přes WiFi vedle sebe položených telefonů. Správa tel. Pomocí HiSuite z PC/NB a zálohovaní a obnova celého telefonu pomocí Hua. Backup, to vše bezchybné. Připojit k telefonu jdou dokonce i USB disky (bat. to zvládne v pohodě), pomocí App. MS Ex FAT/NTFS lze připojit prakticky cokoliv. Mobil je poněkud křehké konstrukce, mimo ochr. skla a obalu používám ještě elastický obal z MS myši s našitým proužkem suchého zipu - té části s háčky, mobil pak (většinou!) dobře drží i v malé kapsičce oblečení.
Všechno důležité má velké Kvalitní dualní kamera Správa paměti Konektivita Vynikající podpora výrobce Poněkud křehká konstrukce Ochr. sklo a obal nutností Neuvěřitelné množství smluv a souhlasů
Pavel, Praha 8 25.10.2018
velmi rychlá odezva výborně fotí skvěle funguje rozpoznání obličeje rychlá čtečka prstu zatím jsem nenašel nic zásadního
Michal, Brno 27 21.10.2018
I přes větší rozměry nepůsobí velkým dojem. Dobre padne do ruky, displej krásně k okrajům. Na kategorii velice kvalitní foťák, především za dobrého světla a také dobrá videa v dobrém světle. Celý design pusobi skvělé a telefon se také dobře ovládá. Žádné výpadky systému, čtečka otisku prstů naprosto spolehliva a i obličeje funguje dobře. Baterka při natáčen videa, focení, stahování, poslechu hudby atd vydržel přes den a půl a ještě zbylo asi 15 procent, takže naprostá spokojenost. Vystouplý foťák
Jaroslav, Prostějov 20.12.2018
Kvalitní telefon velká kapacota vnitřní paměti a paměti Ram Nádherný, bezrámečkový displej Větší kapacita baterie Podobá se na nejnovjší telefon Iphone Automatická regulace jasu, v noci příliš ztmavuje obraz. Méně kvalitní zvuk z reproduktoru. Mnoho předinstalovaných her a aplikací, které je nutno na začátku vytřídit a nepotřebné odinstalovat Kluzká skleněná záda, což vyřešil obal. Podobá se na nejnovější telefon Iphone (ale to není mínus)
Stanislav, Olešnice 19.07.2019
Nejlepší
  ŽÁDNÉ
Jan, lety 11.07.2019
Recenze a první pohled dobrý po měsíci prodávám. Absence základních funkcí hrůza 👎 Honor nikdy.
 
Jan, Onomyšl 03.07.2019
Píšu toto hodnocení po delším používání telefonu. Na začátek musím říct že za současnou cenu je to špička. První exemplář mám už delší dobu a druhý jsem nedávno koupil dceři:) Rozhododoval jsem se mezi přímými konkurenty v ceně do 8tis. jako poslední Xiaomi Redmi Note či Honor 10 lite apod. Cílem bylo: co největší displej v nejmenším těle, tedy co nejmenší rámečky protože mě štve mít v kapse velkou placku s malým displejem obklopeným velkýma zbytečnýma rámečkama. Dále byla podmínka 3.5mm jacku protože se hodně hraje hudba(používají se kvalitní sluchatka) a nemám rád náchylné pseudoredukce. A nakonec co nejmíň softwarového marastu. Právě tím marastem u mě skončilo doposud oblíbené Xiaomi, protože je ho tam hodně, nedá se vyházet a jako posledni hřebík do rakve si vysloužilo zavedením reklam do předinstalovaných aplikací(!!!) které navíc nejdou zlikvidovat (např. poslední modely redmi note). Postupně tento Honor zvítězil ve všech bodech, nejnovější Android se sám automaticky nainstaluje po pár chvílích používání, gůglovský marast lze, na rozdíl od konkurence, odinstalovat nebo úplně vypnout! Skvělá je plná customizace aplikací kterým VY (nikoliv gůgl apod.) určíte jak se mají chovat - automatické spouštění, aktivita na pozadí atd. Výborná funkce Sejf-šifrovaný oddíl úložiště, také u konkurence chybělo. Vše je rychlé, systém se neseká, čtečka otisku prstu funguje po prvotním nastavení naprosto bleskově a spolehlivě. Velice mile mě překvapila ochranná fólie již z výroby nalepená a v balení najdete kromě nabíječky i zadní kryt (transparentní). Funkci NFC i když zatím osobně nepoužívám, brzy si placení mobilem budu aktivovat. Podle ostatních hodnotitelů funguje výborně. Telefon má standardní microusb konektor (nikoliv usb-c) což pro někoho může být nevýhoda, pro mě ale vůbec ne, aspoň mohu používat dosavadní kabely a nemusím si všechno kupovat znovu. Nabíjení je i tak velmi rychlé. OTG umí samozřejmě také a přenos velkých dat řeším pomocí flasky s duálním konektorem, nebo pomocí wifi - telefon má vynikající originální funkci pomocí které přenesete veškerá data z původního telefonu do tohoto nového (přesouval jsem cca 150GB dat a veškerá nastavení účtů). Design hodnotit nebudu protože to je velice individuální, mně osobně se jeví jako velice povedený působící luxusním dojmem(modrá varianta). Stejně tak nehodnotím herní výkon, hry na mobilu nehraji, ostatní hodnotící určitě doplní. Výdrž baterie při velice intenzivním pouzívání jsou dva dny, takže paráda. Co dodat, s přehledem strčí do kapsy předražené Samsungy apod. (kde platíte za značku) v této kategorii. Velice doporučuji dokoupit originalní Honor flip pouzdro, které sedí dokonale a oproti obalům neoriginalním se skvěle drží v ruce otevřené na 360°, telefon nezvětšuje a zároveň chrání v kapse. Přesto, že poslední dobou jsou telefony dané cenové relace výkonostně téměř shodné napříč různýma značkama, vždy se najde několik drobností, které rozhodnou, pro mě to byl tento Honor.
Vysoký podíl displaye k tělu (minimální rámečky) Display jako takový Baterie (velká výdrž) NFC Relativně slušné fotky Obsáhlé možnosti customizace Paměť a svižný procesor Plnohotnotné 3 sloty: 2x tel.karta + 1x paměťovka 3.5mm jack Fólie nalepená na displayi už z výroby a zadní kryt součástí balení! Vystouplé čočky foťáku může být pro někoho nevýhoda, avšak při nasazeném zadním krytu nebo jiném pouzdře tato nevýhoda mizí.
Zakaznik, Praha 25.05.2019
foťák, dobré fotky, ale musí se to naučit a přizpůsobit se rychlá reakce jasný displej Honor je doopravdy od Huawei, to nikde nebylo uvedeno, až na krabičce samotného telefonu přední kamera nezaostřuje. vůbec. pokud hledáte kvalitní přední foťák, tak se podívejte po jiném
Tomáš, Ostrava - Poruba 12.05.2019
Cena, výkon, výbava Nic
Petr, Praha 7 - Holešovice 01.05.2019
foto
Ondřej 29.04.2019
rychlost velikost úložiště fotoaparát zpracování / design
Adam, Žacléř 17.03.2019
Za ty peníze skvělý !! Přítelkyně byla nadšená, hlavně z modré verze(doporučuji) Slušná vydrž baterie, rychlé nabíjení. Kryt na telefon přímo v balení, nic extra ale počítá se :) Má vše co by moderní telefon měl mít a znovu opakuji v této cenové relaci bomba! Face ID, platby přes NFC, rychlá čtečka, slušný foťák, na dvě sim plus paměťovou kartu! Rozhodně doporučuji!! Občas je cítit jakoby se zadýchal. Face ID za tmy prakticky nepoužitelný. Nic moc reproduktor ale vem to čert.
Jiří, Praha 14.03.2019
koupil jsem ho po ztrate iPhonu X, jediny opravdu znatelny rozdil je fotak. Funguje rychle a zatim vse funguje okamzite
za malo penez hodne muziky zatim vse fotak by mohl mit stabilizace, ale za tu cenu asi v pohode
Pavel, Chrustenice 03.03.2019
Mobilní telefon přesně splnil přesně všechny požadavky proč jsme si ho pořizoval. Velký a čitelný display, na kterém je veškerý text dobře čitelný i když má člověk horší zrak. Dvě SIM karty, takže odpadá nutnost nosit dva mobily a případně i dvě různé nabíječky. Navíc díky konektoru micro USB mohu použít stejnou nabíječku jako k fotoaparátu. Možnost karty Micro SD beru jako zajímavý bonus. Po aktualizaci programu ve fotoaparátu Sony Aplha 7 II pro komunikaci s mobilem vzájemná komunikace bez problémů. Není to vyslovený zápor, ale je třeba si zajistit, aby obě vkládané SIM karty byly nano SIM.
Lucie 13.02.2019
Honor 8x
Vzhled Cena Baterie (zatím) Foťák taky ok Kryt (zaujal mě k tomu kryt možná je to teď běžné ale i tak) Záleží hodně co člověk od toho telefonu chce. Někdo chce pořádné fotky, jiný na hry .. tenhle je cenově super. Mám ho zatím týden, ale jsem naprosto spokojená. Zatím žádné
Pavel, Zdice 27.01.2019
Rychlost výdrž vzhled po 3 měsících používání zatím žádné
Antonín Miškovský 18.01.2019
Dobrý telefon, který překvapí displejem i fotoaparátem.
Velký display Výborná výdrž baterie Solidní výkon Skvělý fotoaparát Vcelku rychlé nabíjení Rychlá čtečka otisků prstů Velká paměť Pouze USB - Micro Pouze průměrné odemykání obličejem
Zakaznik, Vranov 16.01.2019
rychlost procesoru velká obrazovka nfc design pameť baterka foťák není úplná hitparáda zadní strana je hned upatlaná křehký na pády
Petr, Lukovany 06.01.2019
Maly vyrez Mala brada Dobry zvuk Kvalitini display Dostatecna hlasitos Rychlost 128 GB !!!! 2,5 dne na jedno nabiti - 5,5h screen time Pruhledne silikonove pouzdro v baleni 3,5 Jack Normalni USB :-D Nevyrazna notifikacni LED Nemoznost nastaveni zamku gestem (EMUI), takze pro odemceni bud PIN nebo zvednout telefon Ovladani hlasitosti by mohlo byt na druhe strane, ale to je spis o zvyku
Erik, Praha 10 - Strašnice 04.01.2019
Telefon jsem kupoval v poměr - vykon - cena. Každopádně velké plus a to bez kompromisu je baterie. V plném nasazení, baterie vydrží den úplně v pohodě. Fotoaparát super, i když občas musí mít člověk hodně pevnou ruku. Vnitřní úložiště 128GB je pro běžné užívání naprosto dostatečný. Zatím není co by člověk mohl vytknout, možná četnost aktualizaci. Předchozí telefon měl každý měsíc bezpečnostní záplatu a nejnovější Android. Což je bohužel stinná stránka většiny výrobců kteří tyto věci moc neřeší.
Baterie Fotoaparát Úložiště 128GB Display Provedení a design V červené barvě - bezkonkurenční Slot na 2 Sim + pam. karta Obě Sim na LTE Starší konektor nabíjení - nemusí člověk měnit nabíječky jak v autě a všude možně Silikonové pouzdro v balení Slabá fólie na displeji Různé vychytávky v nadstavbě EMUI Měsíční aktualizace bezpečnostních záplat Android 9.0 bude asi až v nedohlednu
Zakaznik 28.12.2018
vydrž baterie za dobrého světla skvělý fotoaparát neseká se zvládá i složitější úkony a grafiku za horšího světla fotoaparát zrní
Bruno 28.12.2018
Myslím že lepší mobil jsem neměl... Všem doporučuji.... Dole jsou klady/zápory :D Je super (oproti HUAWEI Y560 ) xD
fotoaparát zvuk 3,5 jack výkon 4RAM 64 GB Display ctecka opravdu ultra rychlý obal v baleni selfie dioda micro USB (ale jen pro ty co jim to vadí)
Pavel, Skalice u České Lípy 27.12.2018
Rychlost Velikost displeje Rozlišení displeje Cena Nic
Antonín Mišjovský 24.12.2018
výborný
velký display dobrá čtečka otisků prstů dobrá baterie micro USB
Yurashchuk Anatoliy, Praha 6 - Střešovice 17.12.2018
Nejlepší za tu cenu!!!
Super fotak NFC Barvy atd....
Jiří, Srbská Kamenice 17.12.2018
Super mobil za super cenu Doporučuji Foťák by mohl být lepší
Zakaznik, Orlová 4 02.12.2018
Rychlí, jednoduchá manipulace vydrž baterie úplná spokojenost Zatím nic
Radek, Klášterec nad Ohří 1 30.11.2018
za tu cenu skvela koupe nic
Antonín, Mělník 22.11.2018
Kvalita displeje rychlá čtečka otisků prstů slušný foťák Design Kirin 710 příjemně překvapil výkonem Micro Usb spousta zybtečných předinstalovaných aplikací a her
Zakaznik, Pardubice 9 21.11.2018
dlouhá výdrž baterie padne do ruky rychlá odezva
Laura 14.11.2018
Celkově dobrý telefon, skvělý design a slušný výkon.
Je super není co dodat. Docela klouže z ruky.
Gabriela, Roudnice nad Labem 06.11.2018
Lehce se na něj zvyká. Velmi citlivý displej.
Zakaznik, Liberec 06.11.2018
Design a poctivé zpracování Velký bez-rámečkový displej 3.5 mm konektor 2 denní výdrž baterie výkon a plynulost systému průhledný kryt v balení kompaktní rozměry pomalejší ostření za horších světelných podmínek Micro USB (pro někoho) na zadní straně ulpívají otisky prstů
zákazník 30.10.2018
Obrovská baterie velký display výkon cena foťák čtečka otisku prstu Nádherná skleněná záda silikonový obal jako součást balení nemá USB-C vystouplý foťák
Barbora 18.04.2019
Po dvou týdenním používání jsem spokojená, baterie vydrží dlouho bez nabíjení, velký displej, rychlá reakce, pěkný vzhled, telefon v ruce neklouže Fotoaparát by mohl být lepší
Zakaznik, Praha 7 - Holešovice 10.12.2018
pro běžného uživatele OK mě nenadchlo focení a je moc velikej do ruky :-)))
Firma, Brno 08.12.2018
Vydrž baterie Zatím jsem nenašel
Monika, Ostrava 12.11.2018
velký displej systém výbava rychlá čtečka slušná paměť a k tomu možnost SD micro USB
Jan 05.12.2018
Skvělý mobil, který v této cenové kategorii podle mého názoru nemá konkurenci. Svižný chod systému, obrovský 6.5" fullview displej, dual SIM + memory karta... Co víc dodat? Koupí tohoto telefonu rozhodně neprohloupíte.
Obrovský displej 64gb úložiště Svižný systém Kvalitní reproduktor Výborný foťák Noční režim fotoaparátu Kirin 710 dostačuje na veškeré dnešní aplikace a hry Obstojná výdrž baterie Notch výřez je hezký udělaný Velmi elegantní design Krycí fólie na sklo a silikonový obal v balení Hned druhý den mi naskočily updaty firmwaru Rychlá čtečka otisků prstů a obličeje Při velkém vytížení jde baterie hodně rychle dolů těžší do ruky Při vyšší hlasitosti ztrácí reproduktor své kvality Rozpoznání obličeje za horších světelných podmínek funguje jen někdy Delší nabíjení Divná nastavení zvuku se sluchátky, nepřijde mi změna znatelná Delší doba při instalaci aplikací z Google play AI dělá s foťákem občas co se jí zachce Emui je ze začátku trošku nepřehledné Přední kamerka nic moc Snad jen dostupnost červené 128gb verze
Vojta Přibyl 19.01.2019
Kvalitní provedení, úzké rámečky. Svižný systém a super fotoaparát.
  Nedoporučuji si prikopovat ochranné sklo s rámečky,(zasahují do displeje po stranách a zvětšují postranní rámečky)
Michal, Praha 8 - Libeň 21.11.2018
Telefon Honor 8x je to Chytry telefon a šikovní a je Rychly a spolehlivé na aplikace všechno to hry bez problému zvládal i ty náročné hry ! Fotoaparát 20 Mpix + 2Mpix přední má Selfi má jen 13 Mpix. Optisku prstů funguje velmí dobře + i obličeje snímač Baterie 3.750 Displej 6,5 palcu Wifi 2,4 GHz a 5 GHz podporuje Bluetooth 4.2 verze NFC to je super SIM Card Duo 2x + Memory kartu na Micro SD - 1x podporuje na 256 GB.
 
Martin, Praha 10 - Horní Měcholupy 27.10.2018
Rychlý Bez problému běží Velká display Výdrž baterie slušná Rychlé nabíjení Při zakoupení na mobilu je ochranná fólie a umělohmotný kryt Kvalitní fotky Chybí stabilizátor při focení Musíte pevně držet mobil při focení
Lenka 01.06.2019
Telefon mám 2 dny a jsem sním spokojená. Jediné co my vadí, že to má krásný, velký display a pořízené fotky jsou jen na půlku displeje ne prez celý displej.
Lukas 11.01.2019
Koupil jsem si verzi 128GB s ovládáním jsem celkem spokojený funguje svižně To zas ne tak jak se reklamuje na YouTube ale celkem to jde ale focení je mizerný napíše vám to držte fotoaparát pevně ale je to výmluva pro to že to špatně fotí
Display a baterie Fotoaparát vůbec není tak skvěle Jak se říká HTC One M8 který už je pět let minimálně starý model fotí na dálku mnohem lépe lze přiblížit A rozeznáte koho jste fotili Kdežto tady u toho vůbec to hrůza
Helen V., Tachov 07.01.2019
Po tydnu pouzivani tefefonu,mohu rict ze je skvely,povedeny kousek,pro bezneho uzivatele bohate staci,ano,fotak mohli vylepsit uz pro tak nadupanej telefon,rychle nabijeni,coz fakt jeto super,za necelou hodinu z 16% na 96%,pecka,trosku me sklamalo to ze v nadupanem telefonu nejsou aplikace na blokovani reklam,musi hledat a stahnout zvlast,druha vec,nejsou sluchatka,coz mi osobne dost vadi! jeste me trosku sklamal displej,ocekava od 6,5 displeje poradneho maceka,ale bohuzel,o proti meho telefonu ktery ma 5,5 displej je o trosicku delsi asi o 1cm a uzsi,hodne zbytecnych aplikace ktery nejdou normalne odinstalovat,napriklad jako ikonka google,aby dat to pric musi telefon rootnout,jinak slusny telefon za slusne penize.potesilo me ze v baleni uz byl silikonovy kryt na tel.a folije od vyrobce uz nalepena,
pamet,vykon,rychle nabijeni,2x sim ,pametovka.ochrana folije od vyrobce,silikonovy zadni kryt, zabudovana baterie,sluchatka,displej,zbytecny aplikace od google kteri nejdou smazat,
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi