AD schízovačka AD schízovačka

Recenze HP CN684EE č. 364XL černá

Zobrazit katalog
HP CN684EE č. 364XL černá - Cartridge

Recenze HP CN684EE č. 364XL černá

Zajímají Vás názory a recenze na HP CN684EE č. 364XL černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 1349 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HP CN684EE č. 364XL černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HP CN684EE č. 364XL černá i vy.
719,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Drahomír Škubna, Praha 9flag
Hodnoceno 23.07.2019, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
Koupil jsem si balení XL, protože jsem chtěl dvojitou dávku inkoustu, jak je uvedeno ve specifikaci a naivně jsem také uvěřil zobrazené fotografii zboží. Ve skutečnosti jsem ale dostal úzkou cartridge v úzké krabičce, která má jen poloviční dávku inkoustu, ale označení má XL, přesně jako krabička na obrázku! To jsem si mohl rovnou koupit tu úzkou s polovičním množstvím a byl bych na tom stejně a ještě bych ušetřil přes 200 Kč.
Jen nevím kdo tady podvádí, jestli HP nebo Alza.
0 ×Nahlásit
ŠACHTA & ŠPAČEK, advokátní kancelář v.o.s., Prahaflag
Hodnoceno 10.01.2019, varianta HP CB322EE č. 364XL foto černá
Ověřený nákup
Po dlouhodobějším používání tiskárny se mi osvědčilo používat originální inkousty. Jsou spolehlivější a trvanlivější, zejména při méně častém tisku, než náhražky.
Cena! Fér cena by mi přišla tak poloviční.
0 ×Nahlásit
Juraj, Trnavaflag
Hodnoceno 15.04.2018, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
HP kvalita
0 ×Nahlásit
Vladimír, Hostín u Vojkovicflag
Hodnoceno 17.03.2018, varianta HP CB322EE č. 364XL foto černá
Ověřený nákup
Originál, funguje bez problémů.
0 ×Nahlásit
Jakub, PRAHA 9 - Prosekflag
Hodnoceno 16.09.2017, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
OK, ale malá výdrž
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 9flag
Hodnoceno 17.11.2016, varianta HP CB322EE č. 364XL foto černá
Ověřený nákup
barva kvalitná
Tiskárnu kterou mám je náročná a drahá na náplně, cena, množství fotek
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 09.09.2016, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
Kvalita
Přehnaná cena
0 ×Nahlásit
Josef, Polepyflag
Hodnoceno 07.08.2016, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
Ta výdrž je vážně tragická. Ten obrázek tlusté náplně mě vždy rozesměje, když kupuji novou. Ve skutečnosti je to úzké jako ostatní barvy.
0 ×Nahlásit
Davidflag
Hodnoceno 13.02.2016, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
VYBRŽÍ DLOUHO
VELKÉ ZDRAŽENÍ
0 ×Nahlásit
Ivo, Polkoviceflag
Hodnoceno 09.02.2016, varianta HP CN684EE č. 364XL černá
Ověřený nákup
Prostě funguje.
Cena.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 125
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací