Nakupování budoucnosti Stany Ratikon

Recenze HP CZ109AE č. 655 černá

Zobrazit katalog
HP CZ109AE č. 655 černá - Cartridge

Recenze HP CZ109AE č. 655 černá

Zajímají Vás názory a recenze na HP CZ109AE č. 655 černá? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 2528 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HP CZ109AE č. 655 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HP CZ109AE č. 655 černá i vy.
320,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 2528 zákazníků
Napsat recenzi
5 2034 ×
4 392 ×
3 72 ×
2 14 ×
1 16 ×
20 000+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 25.02.2019
je to originál
David, Vrdy 24.01.2013
Cena
Jiří, Praha 5 - Stodůlky 05.06.2021
Ok
Josef, Třebechovice pod Orebem 10.07.2020
Kvalita,cena.
Firma, Praha 25.02.2019
je to originál
Firma, Praha 25.02.2019
je to originál
Lubomír 20.02.2019
Vzhladom na to , ze tlacim väcsinou fotky potrebujem naozaj dobru kvalitu tonerov aby som ziskal krasne, priam zive fotky. To mi toner od hp poskytuje. Dalsou vyhodou je , ze staci vymenit , len prazdnu kazetu prislusnej farby kedze kazda farba je vo vlastnom obale. To umoznuje minutie farby prakticky do nuly. Na vymenu nieje potreba velkych skusenosti, lebo tato je velmi jednoducha a rychla.
farba kvalita cena
Lubomír 20.02.2019
Vzhladom na to , ze tlacim väcsinou fotky potrebujem naozaj dobru kvalitu tonerov aby som ziskal krasne, priam zive fotky. To mi toner od hp poskytuje. Dalsou vyhodou je , ze staci vymenit , len prazdnu kazetu prislusnej farby kedze kazda farba je vo vlastnom obale. To umoznuje minutie farby prakticky do nuly. Na vymenu nieje potreba velkych skusenosti, lebo tato je velmi jednoducha a rychla.
jednoducha vymena Kvalita vydrz
Andrea, Kladno 19.02.2019
Tiskárny HP používáme doma již řadu let. Jednou jsme zkusili neoriginální náplně a byli jsme velmi nespokojeni. A tak jsme se vrátili k originálním tonerům. Výměna je jednoduchá a člověk se u toho nezašpiní od barvy. Tonery nezasychají a vystačí na velký počet vytištěných stránek.
kvalitní tisk nezasychají Vyšší cena
Andrea, Kladno 19.02.2019
Tiskárny HP používáme doma již řadu let. Jednou jsme zkusili neoriginální náplně a byli jsme velmi nespokojeni. A tak jsme se vrátili k originálním tonerům. Výměna je jednoduchá a člověk se u toho nezašpiní od barvy. Tonery nezasychají a vystačí na velký počet vytištěných stránek.
  Vyšší cena.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi