Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaPlus+ Hračky? Máme!

Recenze HP CZ112AE č. 655 žlutá

Zobrazit katalog
HP CZ112AE č. 655 žlutá - Cartridge

Recenze HP CZ112AE č. 655 žlutá

Zajímají Vás názory a recenze na HP CZ112AE č. 655 žlutá? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 2553 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s HP CZ112AE č. 655 žlutá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na HP CZ112AE č. 655 žlutá i vy.
319,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Firma, Praha 25.02.2019
je to originál
David, Vrdy 24.01.2013
Cena
Jiří, Praha 5 - Stodůlky 05.06.2021
Ok
Josef, Třebechovice pod Orebem 10.07.2020
Kvalita,cena.
Firma, Praha 25.02.2019
je to originál
Firma, Praha 25.02.2019
je to originál
Lubomír 20.02.2019
Vzhladom na to , ze tlacim väcsinou fotky potrebujem naozaj dobru kvalitu tonerov aby som ziskal krasne, priam zive fotky. To mi toner od hp poskytuje. Dalsou vyhodou je , ze staci vymenit , len prazdnu kazetu prislusnej farby kedze kazda farba je vo vlastnom obale. To umoznuje minutie farby prakticky do nuly. Na vymenu nieje potreba velkych skusenosti, lebo tato je velmi jednoducha a rychla.
farba kvalita cena
Lubomír 20.02.2019
Vzhladom na to , ze tlacim väcsinou fotky potrebujem naozaj dobru kvalitu tonerov aby som ziskal krasne, priam zive fotky. To mi toner od hp poskytuje. Dalsou vyhodou je , ze staci vymenit , len prazdnu kazetu prislusnej farby kedze kazda farba je vo vlastnom obale. To umoznuje minutie farby prakticky do nuly. Na vymenu nieje potreba velkych skusenosti, lebo tato je velmi jednoducha a rychla.
jednoducha vymena Kvalita vydrz
Andrea, Kladno 19.02.2019
Tiskárny HP používáme doma již řadu let. Jednou jsme zkusili neoriginální náplně a byli jsme velmi nespokojeni. A tak jsme se vrátili k originálním tonerům. Výměna je jednoduchá a člověk se u toho nezašpiní od barvy. Tonery nezasychají a vystačí na velký počet vytištěných stránek.
kvalitní tisk nezasychají Vyšší cena
Andrea, Kladno 19.02.2019
Tiskárny HP používáme doma již řadu let. Jednou jsme zkusili neoriginální náplně a byli jsme velmi nespokojeni. A tak jsme se vrátili k originálním tonerům. Výměna je jednoduchá a člověk se u toho nezašpiní od barvy. Tonery nezasychají a vystačí na velký počet vytištěných stránek.
  Vyšší cena.
123 ...
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací