AP+ nový vizuál Dyson

Recenze Hra o trůny

Zobrazit katalog
Hra o trůny - George R. R. Martin

Recenze Hra o trůny

Zajímají Vás názory a recenze na Hra o trůny? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 99 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hra o trůny. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hra o trůny i vy.
363,-
Ihned ke stažení a poslechu
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jan, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
dobře načtené, příjemný přednes dobře se poslouchá
jednotlivé mp3 soubory mají podivné ID3 tagy tzn. různé aplikace pro poslech audioknih nemusí rozpoznávat kapitoly
mohla by být vyšší kvalita audio
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 26.11.2022, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Příjemný hlas vypravěče
Strhující fantasy příběh
Výhodou je nejprve vidět TV seriál a poté poslouchat tuto audio knihu
Detailní vykreslení postav
Kersei :)
0 ×Nahlásit
Marie, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 08.08.2021, varianta Hra o trůny: Píseň ledu a ohně 1.
Ověřený nákup
Zakoupeno jako dárek, takže super.
0 ×Nahlásit
Klára, Prahaflag
Hodnoceno 02.01.2019, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Pribeh
Spatne pojmenovany autor, ve ctecce se ukazuje jako George R.R. Margin, bylo by dobre toto opravit
0 ×Nahlásit
Dana, Jičínflag
Hodnoceno 10.07.2018, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Úžasná četba pro milovníka fantasy.
0 ×Nahlásit
Juraj, Košiceflag
Hodnoceno 06.05.2018, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Skvele nacitane. Ovela lepsie ako slovensky preklad
asi ziadne...
0 ×Nahlásit
Michaela, Chýněflag
Hodnoceno 07.09.2017, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Perfektni na cesty a jako kulisa k jakymkoliv cinnostem.
Ja posloucham na iOS a libi se mi, ze je kniha dostupna pres Alza Media aplikaci a nemusim ji prehravat pres Hudbu, tim padem se mi nemisi s ostatnim audio obsahem.
V pripade zamceneho telefonu nefunguje auto-play a dalsi oddil je potreba zapnout rucne. Neni to zadny velky problem, ale kdyz jste venku a mate telefon v kapse, tak to trochu otravuje
0 ×Nahlásit
Hynek, Úlibiceflag
Hodnoceno 03.04.2017, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Lepší jak TV seriál
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 16.01.2017, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Som veľmi spokojný. Strhujúco napísané. To, že som najprv videl film vôbec nevadí, skôr naopak.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Myslkoviceflag
Hodnoceno 13.07.2016, varianta Hra o trůny
Ověřený nákup
Výborná práce.
Zkrátka kniha,není co dodat, geniální.
Vyslovování jmen není zdaleka tak hrozné jak jsem čekal podle recenzí.
Nenapadá mě nic.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 20
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací