Bazarové zboží Valentýnské TOPky

Recenze Hyundai HAL 200

Zobrazit katalog
Hyundai HAL 200 - Infrazářič

Recenze Hyundai HAL 200

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai HAL 200? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai HAL 200. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai HAL 200 i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jaroslava, Štětí 18.03.2015
splňuje požadavky,rychle hřeje
Firma, Pardubice Polabiny 08.01.2014
super zboží za rozumnou cenu škoda že to nemá dálkové ovládání jinak zatím nic
Juraj 19.11.2015
dá sa regulovať výkon zapnutím iba jednej, dvoch alebo všetkých troch trubíc chýba termostat je to taká lacná čína, čomu zodpovedá aj prevedenie netreba mať veľké očakávania, ale zatiaľ funguje
Zákazník 19.04.2015
Zvládne vyhřát vzduch v místnosti (cca 20m2) celkem rychle na plný výkon. Používáme na noční přiteplení v místnosti při kojení/přebalování. V tu chvíli slouží i jako lampička :-). Celkově spokojenost. Konstrukce je kymácivá a nepůsobí jistě, nemám však strach že by nevydržela běžné používání.
Marek, Praha 5 - Stodůlky 06.06.2015
Prý jsou nějaké :-D Nestabilita,krehkost,materiál z čeho je vyroben.Prostě škoda peněz !!!!!!!
Petr, Vodňany 08.01.2021
Krásné hřeje Tichý chod Chybí horní držák
Dominik, Sokolov 25.11.2019
Velmi rychlé ohřátí Celkem fajn kvalita Kvalitně zabalený Přijatelný cenově
Lenka, Přelouč 26.11.2020
Funguje moc dobře. Oceňuji, že lze pouštět jednotlivě. Působí poněkud vratce. Sice má pojistku proti převrhnutí, ale kdyby spadl horkým předkem na lino nebo v mém případě na korkovou podlahu tak ji minimálně poničí. Takže nikdy ho nepouštím bez dozoru.
Vilém, Praha 16.01.2015
  Vratký podstavec dost se kývá.
Martin 01.06.2015
Toto uz je moj treti konvektor tak sim zvedavy ako dlho vydrzi Hyunday. Nema hore paku na drzanie Mierne je labilny
12
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací