AD homeoffice PET

Recenze Hyundai HC 103

Zobrazit katalog
Hyundai HC 103 - Zastřihovač

Recenze Hyundai HC 103

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai HC 103? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 224 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai HC 103. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai HC 103 i vy.
449,- 359,-
Na objednávku – termín upřesníme > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jan, Praha 4 - Braníkflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup
zahlcuje se
0 ×Nahlásit
Dominik, Jirkovflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup
Splní svůj účel
Mám ho 2 nebo 3 roky bez závad
Vícero nástavců
Návrat investice už po 3 - 5 stříhání (vzhledem kolik chtějí v holičství)
Baterie, jen tak tak vydrží jedno stříhání už od prvního použití
Vzhledem k rychlosti vybíjení po 10 - 15 min vlasy spíš trhá než stříhá
Kontrolka baterie nesvítí, není jasné kdy ji dát nabít (doporučuji po každém stříhání)
Neustále ucpávání vlasů mezi stříhacím mechanismem a oranžovým plastem
Nelze nabíjet a stříhat zároveň
Hlučný
0 ×Nahlásit
Zbyněk, Dolní Kouniceflag
Hodnoceno 31.03.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup
Baterie vystačí tak na jedno použití cca 10-15min....a pak se musí strojek dobíjet. pokud ho budete mít doma pořád ve stojánku píchnutý na elektřinu tak vám nejspíše bude na nějaké to zastřižení či oholení stačit jelikož ho hned ve stojánku opět dobijete. ale pokud zapomenete tak po druhé vám vypne během holení a ještě před tím než se úplně vybije vás párkrát zataha za vousy. za ty peníze nemůžeš očekávat zázraky. Pro nenáročné stačí
nabíjecí Stanice
hezký design
hodně velikostí zastřihování
rychle se vybije
baterka velice slabá
po vybití a napojení do elektřiny strojek stejně nejede a musíte čekat až se trochu dobije
když dochází baterie začne tahat vousy
velice lehce se vám otočí kolečko kde máte nastavenou délkuvstřihu
0 ×Nahlásit
Agnesa, Gbelceflag
Hodnoceno 27.03.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Manžel je ostrihaný , takže je každý spokojný cenovo velmi vyhodný , nehučí , netrhá . Pred prvym použitim treba nechat na nabyjačke . Nám úúúúplne postačil
0 ×Nahlásit
David, Chomutovflag
Hodnoceno 28.02.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Délka střihu 36mm a cena.
0 ×Nahlásit
Mikuláš, Rajkaflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrá cena
Pevný výrobok, netrhá fúzy, strihá ich ako má.
0 ×Nahlásit
Daniel, Hrádek nad nisouflag
Hodnoceno 20.02.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Levný produkt a proto je třeba přimhouřit oči...např. první spuštění se podařilo až po /poklepání/ se strojkem + nabíjel jsem více jak 16 hodin a stále svítí červená :( Uvidím v průběhu času
Cena
levné materiály
0 ×Nahlásit
Zuzana, Chrenovec_Brusnoflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena
Batéria
Možnosti nadstavcov
Niekedy treba viackrát prejsť cez jedno miesto
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 4 - Modřanyflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup
Za tu cenu vypadá hezky i délka nástavců je super, ale stříhání s ním je za trest. Abych něco ostříhal tak musím dané místo projet třeba 5-10x... strojek vyhazuju a kupuju jiný. Naštěstí stál míň než jedno ostříhání u kadeřníka takže jsem finančně na 0 :)
Cena
Stríhání s ním je za trest, jemné vlasy není schopný ostříhat.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Hyundai HC 103
Ověřený nákup
Koupeno pred 3 lety, stale funguje
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 67
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací