Recenze Hyundai HUM 770

Zobrazit katalog
Hyundai HUM 770 - Zvlhčovač vzduchu

Recenze Hyundai HUM 770

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai HUM 770? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 169 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai HUM 770. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai HUM 770 i vy.
1 199,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Hana, Prahaflag
Hodnoceno 02.06.2024, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
příjemný vzduch
0 ×Nahlásit
Patrik, Trebišovflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
Kým fungoval tak to bolo celkom v pohode
Ionizátor
% vlhkosti ale nie som si istý či ukazovalo správne hodnoty
Tichý kým nezačal po roku hučať
Cena
Mali sme 2 (obývačka a spálňa) a oboje po roku začali vykazovať vadu - jeden skončil úplne a druhý začal nadmerne hučať. Našťastie vrátili pri oboch peniaze
Už na druhom stupni všetko v okolí mokré
Ten displej neskutočne otravný v noci a museli sme cez neho dávať uterák lebo presvetlil celú izbu
0 ×Nahlásit
Lenka, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 24.09.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
Máme ho v ložnici, je vynikající, udržuje nastavenou vlhkost, má ionizaci, velmi tichý, není vůbec slyšet
tichý, dobře funguje, výborně se nastavuje, má ionizaci a timer
displej je modrý, svítí neustále, ale není problém ho v noci zakrýt
0 ×Nahlásit
Erik, Jelkaflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pekný design
Kapacita zásobníku vody
funguje bez problémov
Ionizátor
Pokiaľ dôjde voda, sám sa vypne
Tichá
0 ×Nahlásit
Štěpán, Prahaflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
ionizce
přesvětlení panelu
nejde zhasnout
po vypnutí vše znovu nastavovat
materiály nekvalitní
design spíš pouťovka
po necelém týdnu již nešel zapnout
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.07.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
Hodně muziky za obstojné peníze
Zakoupil jsem pro matku, velmi si to pochvaluje, že se ji lépe dýchá
Jednoduchá obsluha i pro starší lidi
Přístroj je lehký - dokud se nenaplní :)
Nic
0 ×Nahlásit
Jana, Prahaflag
Hodnoceno 05.07.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsme opravdu spokojeni, až na to modré světlo nemám co vytknout :)
Tichý
Velká nádrž na vodu
Časovač
Ionizátor
Opravdu silné modré světlo, i po otočení směrem do zdi je to hodně vidět, musíme zakrývat
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.07.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
automatické hlídání vlhkosti v místnosti a udržování vlhkosti vzduchu podle hodnot které si nastavíte
pěkný design
velká kapacita zásobníku vody
tichý
funguje naprosto bez problémů
ionizátor
pokud dojde voda, sám se vypne
v noci displej strašně osvětluje místnost a nelze vypnout
0 ×Nahlásit
Václav, Praha 9flag
Hodnoceno 12.02.2023, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
Po pořízení jsem se obával manipulace s vodou. Zatím mám dobrou zkušenost a přístroj neprotéká a při nasazování nádržky není voda všude okolo přístroje. Jsem moc rád za konstrukční zpracování. Dále jsem velmi spokojen s hlučností. Přístroj používáme v ložnici a lze u něj v pořádku spát. Občas při doplňování vody do spodní nádrže dojde k probublání, ale nikdy mě nevzbudilo. Takže zatím spokojenost.
Časovač (pak se vypne)
Funkce anion
Řiditelná itenzita zvlhčování (4 stupně)
Tichý - použití v ložnici během noci
Modré a rušící podsvícení displaye - mám jej zakrytý jinak by se v ložnici nedalo spát.
0 ×Nahlásit
David, Praha 9flag
Hodnoceno 21.02.2022, varianta Hyundai HUM 770
Ověřený nákup
Zvlhčovač je tichý, ale já slyším jako netopýr, takže spát s ním nemůžu.
dost tichý
dobře zvlhčuje
musí se často čistit, ale to je nevýhoda tohoto principu
zase jedovatě modrý LED display, to je bohužel mor dnešní doby
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 67
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací