Léto s Alzou MPLA179769

Recenze Hyundai SM626B

Zobrazit katalog
Hyundai SM626B - Toustovač

Recenze Hyundai SM626B

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai SM626B? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 238 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai SM626B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai SM626B i vy.
399,- 366,-
Skladem > 10 ks
4,4
Hodnotilo 238 zákazníků
Napsat recenzi
5 137 ×
4 65 ×
3 22 ×
2 5 ×
1 9 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
84 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Johana, Terezín 03.03.2016
je krásnej, což teda není u toustovače tak důležitý, ale ty kytičky tomu určitě jednu hvězdu šouply má náhradní zobáček, to asi kdyby ten jeden vypadl dříve, než se toustovač porouchá vydržel dokonce půl roku, takže cca 60 toustů, chlapec můžete si zvolit zdravý způsob života - tento toustovač vám s tím pomůže (velice rychle ztratíte chuť na přiškvařené, sem tam bílé, jinde černé kusy toustového chleba) řídí tvůj svět je to tichý společník, jen tousty mu moc nejdou
Josef, Praha 4 30.04.2014
Cena/výkon Slušný návod Hezký vzhled Náročnější na čištění
Lenka, Rožmitál pod Třemšínem 10.01.2014
nízká cena vzhled nedělá splácnuté sendviče,tak jako náš předchozí sendviče jsou krásně opečené používáme zatím 14 dní a za tu dobu nic
Zákazník 23.05.2014
vzadu se propaluje vrchní plast krytu u přívodu
cena Vzadu se propaluje plast u přívodu
Zákazník 17.02.2014
Fajn věc.
Dělá, co má a to stačí. Snadno se vyčistí.
Zákazník 10.04.2015
cena odpovídá kvalitě. Na domácí používání výborný.
Michal, Jílové u Prahy 18.01.2014
Zatím dělá tousty jedna báseň. Snad dlouho vydrží V některých místech je slabá škvíra mezi plastem a keramikou, takový rozteklý sýr Vám dá zabrat.
Helena, LIBEREC 18.10.2013
Máme ho něco přes měsíc, od té doby jej používáme skoro denně a jsme velmi spokojení. Rychle se nahřeje a i sendviče jsou hned hotové. Musí se, jako vše, mýt. Ale naštěstí to jde snadno :)
Robert, Uherský Brod 07.09.2013
Super udelá se to rychle všechno tak jak má Nemá to vypínaní tak ze se to musí porad vytahovat z elektriky
Zákazník 16.06.2014
za tu cenu celkem dobrý
cena velmi brzo se zničil teflonový povrch i přesto, že na něj jsem nepoužila ostrý předmět
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi