MS hokej Huawei_CZ_Launch

Recenze Hyundai SM627

Zobrazit katalog
Hyundai SM627 - Toustovač

Recenze Hyundai SM627

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai SM627? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 87 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai SM627. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai SM627 i vy.
699,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Klára, Nový Borflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
funguje podle mých představ, "peče" rychle, jen nevím jestli je chyba v návodu, ale oproti popisu jsou přehozená červené a zelené světýlko
0 ×Nahlásit
Karolína, Prahaflag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
cena
příslušenství
skladnost
starý nám vydržel 14 let
oproti 14 let staré verzi téhož modelu je trochu odfláknuté zpracování (není hladce sesazený, panty vypadají zjednodušeně atp.)
0 ×Nahlásit
Luboš, Litvínovflag
Hodnoceno 18.06.2022, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
Cena
Výměnné plotýnky
Malá teplota. Tousty jsou sotva opečené, měkké a zapařené
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 2flag
Hodnoceno 29.05.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
Destičky spíše lakovaný plech
Při toastech destičky doléhají dále od sebe a vytéká sýr na zadní část
Velmi problematické čištění
Velmi krátká přívodní šňůra
0 ×Nahlásit
Antonín, Týnec nad Sázavouflag
Hodnoceno 07.03.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
vyměnitelné desky
nic
0 ×Nahlásit
Jan, Kadaň 1flag
Hodnoceno 23.02.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
Možnost vyměnit desky
Velmi ale opravdu velmy malý výkon vafle se pekly opravdu dlouho to kdybych chtěl grilovat například maso jestli bych ho ugriloval, celkově nedoporučuji !
0 ×Nahlásit
Petr, Čáslavflag
Hodnoceno 23.02.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
Hliníkové výměnné desky
0 ×Nahlásit
Karel, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 11.02.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
výměnné plotny
super pomocník
udělá toust jak má, dobře se vyndávají
ač jsem dal mínusy, neměnil bych
kvalitou by mohla být cena nižší
plast i po několika používání smrdí a je horký na dotek
dost robustní, ale jde to
0 ×Nahlásit
Matěj, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 08.02.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
vyměnitelné plochy
dobře omývatelné
krátká šňůra
0 ×Nahlásit
Filip, Unhošťflag
Hodnoceno 09.01.2019, varianta Hyundai SM627
Ověřený nákup
cena, více plotének předpokládám zajistí delší životnost povrchu
laciný design
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 27
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací