XXL týdny MPLA179769

Recenze Hyundai VC 020 B

Zobrazit katalog
Hyundai VC 020 B - Tyčový vysavač

Recenze Hyundai VC 020 B

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai VC 020 B? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 341 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai VC 020 B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai VC 020 B i vy.
1 299,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,3
Hodnotilo 341 zákazníků
Napsat recenzi
5 196 ×
4 85 ×
3 27 ×
2 9 ×
1 24 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
82 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jana, Brno 26.01.2014
opravdu malý a skladný vysavač, vhodný na menší plochy (sací hlavice je poměrně malá) i přes svoji velikost má silný tah praktický odnímatelný ruční vysavač (kabel se provleče poprvé a pak už to není nutné) Jsem s ním rozhodně spokojená, na náš malý byt 43 m je úplně ideální. Díky odnímatelnému malému vysavači je úžasně variabilní. Za tu cenu doporučuji! rychle se plnící zásobník (když se vyčistí a opláchne, musí se počkat než filtr uschne a to docela trvá) absence koleček pod hlavicí, hůř jezdí po koberci zakulacené tělo - vysavač nejde položit na plocho a zajet například pod postel, hlavice se díky kulatému tělu nadzvedává od země
Zákazník 12.06.2014
Levný a výkonný, ovšem hlučný vysavač. Designově dost špatně řešený - při vysávání vám vzduch fouká přímo do obličeje, a to pořádně. HEPA filtr se čistí vyloženě špatně, je napevno přilepen k jedné plastové části, takže se nedá vyjmout. V jeho záhybech se hned po prvním vysávání uchytil prach tak důkladně, že už ho odtamtud asi nikdy nedostanu.
Levný Vcelku výkonný Použitelné i jako ruční vysavač Výdech vzduchu fouká přímo do obličeje HEPA filtr se velmi špatně čistí Nejde regulovat výkon Hlučný
Barbora, Konice 31.07.2017
lehký snadné ovládání dostane se všude ruční vysavač dostatečná šňůra dostatečný výkon - bere v pohodě chlupy, zbytky granulí, drobky,... stojí sám o sobě - nemusí se opírat nezabere místo, velice skladný pěkný design snadné čištění filtru - žádné ostré hrany, kam by se člověk nedostal šňůra je namotaná, nikoliv samonavíjecí - někomu může vadit, osobně mi to nepřekáží ruční vysavač má šňůru provlečenou tělem tyčového, nelze tedy zcela oddělit, ale pro běžné používání v bytě mě to výrazně neomezuje
Vítězslav, Náměšť nad Oslavou 15.12.2015
Hyundai VC 020 B
za ty peníze výborný žádné
Zákazník 30.04.2014
Maximální spokojenost. Stále po ruce, k dispozici. Vyluxuju s ním jednou týdně barák a x-krát do týdne kolem voliéry s papoušky.
Super 2 v 1. Snadná údržba. Dlouhá šňůra. Šikovné "zlomení" držáku, takže lux zabere min místa. Šikovné navíjení kabelu. Postrádám štíhlou hubici, kterou bych se dostala do rohu. Dost hlasitý.
Zákazník 19.09.2015
Jsem docela spokojena,Hlavně .že se složí vejde se mi do mé maličké domácnosti.Koupila jsem si ho podle recenzí a také,že s touto značkou jsem vždy spokojena,mám doma víc spotřebičů této značky.
Vysavač saje jako pes,je skladny,šikovny do malého prostoru. Musí se častěji vysypat.
Danica 04.12.2015
Ludia pisali, ze je hlucny ale je o hodne tichsi ako nas stary vysavac. Dobre saje, na nas 40m2 bytik bohato staci. Velka spokojnost s pomerom cena:kvalita. Kedze nadobka je mala, predpokladam, ze ho bude treba castejsie cistit.
Firma, Praha 25.03.2014
Byl jsem mile překvapen výkonem tohoto vysavače. Dost hlučný,ale za ty prachy se to dá vydržet :-)
Jana 07.09.2013
Vysavač mám týden a jsem maximálně spokojená, je pravda, že je hlučnější a rychle se plní, ale to jsou detaily, které mi vzhledem k ceně výrobku nevadí. Vysavač požívám v bytě o velikocti 45m2 na plovoucí podlahu a kachličky. Nepřehřeje se, vysává perfektně. Možnost použít vysavač i jako mini je parádní - jen kvůli tvaru se s ním špatně vysává prach z lišt, hrozí poškrábání stěny. Zatím s výrobkem 100% spokojenost.
za tu cenu je fakt parádní, vysává skvěle hlučnost a hodně fouká :-)
Zdeněk, Skrbeň 21.01.2014
Jednoznačně váha a výkon, který mě naprosto překvapil, jestli někdo chce vysavač na normální vysávání 2pokojů a příslušentví jednoznačně doporučuji + praktičnost při skladování, jednoduché vysypávání nádobky a samozřejmě cena Jediným záporem vidím ve vysávání vyšších koberců, kolečka na hlavici by mohla být větší a nebo vymyslet příslušenství, ale za tu cenu, fakt banalita
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi