Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé AlzaPlus+

Recenze Hyundai WS 2244B černá

Zobrazit katalog
Hyundai WS 2244B černá - Meteostanice

Recenze Hyundai WS 2244B černá

Zajímají Vás názory a recenze na Hyundai WS 2244B černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 279 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Hyundai WS 2244B černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Hyundai WS 2244B černá i vy.
799,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jana, Hošťálková 23.11.2013
moderní meteostanice - my ji máme v designu dřeva a je moc pěkná. Standartní nabídka funkcí - vše co potřebuju vědět. Předpověď počasí je zpravidla velmi přesná. Velký přehledný displej. Je to hezká meteostanice za super cenu.
 
Vitezslav Mitura 06.01.2015
Poté, co ji Ježíšek donesl a nainstaloval jsem baterie, začalo se kouřit ze zadní části, na display se objevil černý flek...nebyla to známka blížící se bouřky...shořelo to:-). Vrátil jsem zpět a koupil v Tschibo...ta funguje, Ježíšek měl asi špatnou ruku při výběru:-)
osloví designem shořela
Jitka, Jihlava 25.08.2015
Měří přesně teplotu Hundai je kvalitní značka a dává 40 měsíců záruku tak že u mně + Nemá světilko a je malý
Kristýna, Praha 4 - Modřany 30.12.2014
snadné zprovoznění měří super rozmanité funkce jsou zábavou pro celou rodinu je menší než se zdá na fotkách baterie nejsou součástí balení
Lukáš, Pelhřimov 01.09.2014
Velké číslice u venkovní teploty/vlhkosti zobrazuje aktuální předpověď + následující předpověď
Daniel, Pecky 30.12.2014
Po instalaci baterií se po pár minutách začalo z přístroje kouřit a na displeji se tvořil černý flek (vyhořela) reklamace.. Nejspíš jsem narazil na špatný kus, ale i tak dejte si pozor..
Nemohu posoudit Hned vyhořela
Miu 16.12.2013
Spĺňa moje požiadavky
Prehľadná Viditeľný display Presné meranie teploty Vonkajšie čidlo - senzor je možné mať v byte (dlhšia výdrž bateriek) Zatiaľ žiadne
Michal, Jinočany 14.06.2016
* Kompaktní, nezabere moc místa na stole či zdi * Hezký design * Všechny informace jsou zobrazeny najednou a není nutné mezi nimi přepínat * Display i na venkovním čidlu * Pro někoho by mohl být zklamáním relativně malý display, proto se před koupí podívejte na rozměry. Já takovou malou stanici sháněl a jsem za tyto malé rozměry rád :)
Jakub 27.03.2016
Přehledná Display Cena Design
Miroslav 19.10.2015
Je hezka, dobre citelny display a presna. Vse funguje presne tak, jak ma. A je opravdu malinka - skoro az miniaturni. Je prtava, coz eni zapor, ale upozornuju na to, protoze to muze zarazit.
123 ...
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací