Léto s Alzou MPLA179769

Recenze IK Multimedia iRig MIC cast

Zobrazit katalog
IK Multimedia iRig MIC cast - Mikrofon

Recenze IK Multimedia iRig MIC cast

Zajímají Vás názory a recenze na IK Multimedia iRig MIC cast? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s IK Multimedia iRig MIC cast. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na IK Multimedia iRig MIC cast i vy.
1 190,- 1 069,-
Skladem 3 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
3,7
Hodnotilo 21 zákazníků
Napsat recenzi
5 12 ×
4 2 ×
3 1 ×
2 0 ×
1 6 ×
50+ zákazníků již zakoupilo
66 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin 23.04.2015
v případě SW možnost editovat vstupní i výstupní úroveň signálu - mikrofon se nezahlcuje hrubým akustickým tlakem a lze jej tak využít i k nahrání rockového nebo metalového koncertu (SONY XPERIA TIPO) - kdo tvrdí, že nepozná rozdíl mezi vestavěným a tímto mikrofonem tomu doporučuji návštěvu ušního lékaře plná verze Sw se musí zakoupit přesto, že výrobce slibuje 2x free app
Jan, Ostrava 30.09.2014
Perfektní zvuk. Dobré dílenské zpracování. Aby aplikace pro iOS fungovala plně , musí se zakoupit.
Marcel, Opava 21.09.2015
umožňuje nahrávání hlasité hudby, koncertů funguje s ostatními aplikacemi jako např. kamera nastaví citlivost mikrofonu zvuk mnohem lepší než z telefonu
Zakaznik 20.06.2015
  Myslel som , že to bude služiť aj s kamerou v mobile, ale nesluži.Pre mňa zbytočna vec.Zvuk mi nahráva aj mobil.
Firma, Sušice 12.06.2015
výborný externí mikrofon pro Galaxy S6, konečně nepřechrčená videa z hlasitých metalových koncertů! hezký vzhled přepínač Hi/Lo (citlivost) možná cena by mohla být nižší
Zákazník 12.03.2014
Dobrý produkt za rozumnou cenu.
 
Tomáš, Praha 3 23.04.2018
Vzhledem k ceně ok Čekal jsem větší citlivost
Lukáš, Dobřichovice 12.03.2015
Pořídil jsem pro lepší záznam básniček mojí dcery, což se splnilo. Pěkně filtruje okolní šum. Používám se Samsung S5 mini. Malinká nevýhoda při použití se smartphonem, který má jack konektor na pravé straně, že vám trčí od telefonu. Přeci jen je určen primárně pro iPhone, který má konektor vlevo. Ještě horší by to bylo s konektorem zespodu. Ale dá se přežít:)
Petr Hadač 14.04.2019
Mikrofon mě velmi zklamal. Záznam byl neporovnatelně kvalitnější bez tohoto mikrofonu než s ním! Alza tvrdí, že součástí jsou aplikace, ale to je zavádějící tvrzení. Aplikace jsou jen jako obvykle na Google Play a jejich nejzajímavější funkce si musíte dokoupit. Čili ani registrace uživatele a ani registrace produktu na tom nic nemění - musíte si to prostě koupit nebo hledat jiné appky. Mikrofon vracím.
po registraci u výrobce jsem získal jakési jejich softwary, které ale nepotřebuju kvalita záznamu je lepší bez použití iRig Mic Cast mikrofon se tváří jako min. dvousměrový, ale musí se do něj mluvit pouze ze strany vytištěného loga - pro rozhovory dvou lidí je nepoužitelný slovo "Cast" je rozhodně zavádějící - kvalita je slabá i pro neveřejné hlasové poznámky
David, Praha 7 - Holešovice 13.04.2015
  Použito na Samsung S5 mini. Nepřináší vůbec žádné výhody. Originální Samsung mikrofon je lepší.
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi