Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Recenze Intel Core i5-6600K

Zobrazit katalog
Intel Core i5-6600K

Procesor Quad-Core, 3.50GHz (91W), Turboboost 3.90GHz, Intel HD Graphics 530 (1150MHz), 6MB L3 cache, socket 1151, bez chladiče, (Skylake)

4,9
Hodnotilo 167 uživatelů
5 154x
4 12x
3 0x
2 1x
1 0x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
99 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Rychlost Přetaktování Vyšší cena, než u starších verzí i5
Marek 06.07.2016
Procesor zakoupen do nového , cenově dostupného pc na hraní a stříhání videí. Moje předchozí sestava - i3 4130 a gtx960 už nestíhala, takže jsem koupil novější železo. Tak 4.7GHz při 1.3V je opravdu výborná záležitost a s GTX 970 od MSI tvoří úžasný pár. GTA V na Ultra s TXAA na 2x a reflexy také na 2x při 60+ FPS? Paráda, také render time u Sony Vegas se markantně zlepšil.
Takt/teplota - [4.7GHz / 1.3V] 100% load na vzduchu a teploty k 70°C Poměr cena výkon - na Intel velmi slušná Lepší taktování než na Haswellu Pro většinu výhodnější než nová i7 Pokud máte starši "Kčkov?" Intely, tak upgrade se vám ani nevyplatí.
Martin 06.03.2016
Supr výkon za přijatelnou cenu , teploty i při OC jsou super. asi nejlepší herní procesor co se dá dnes sehnat ( když zahrneme i cenu ) , protože i7 6700K už mi příjde za tu cenu zbytečná
Pavel, Zlonice 24.09.2015
vyborna teplota i pri pretaktovani pretaktovani o 20% bez nutnosti razantne zvedat napeti spolehlivost a stabilita spotreba !
Zakaznik, Praha 3 - Žižkov 08.09.2015
Rychlost Snadno se taktuje Teploty jsou velmi malé (mám vodní chlazení corsair H110gtx)
Firma, Praha 5 06.09.2015
dobrý výkon, snadné přetaktování, nízké vyzářené teplo možná cena
Jan, Louny 1 30.03.2017
se základní deskou GIGABYTE Z270M-D3H jsem se vyšplhal dle automatického přetaktování na 4400MHz, což je úctihodné.
výkon možnost taktování nenašel jsem, možná cena, ale když vemu že nebudu měnit 5let tak super :) (i5-2500k, mi vydržel s výkonem 5let)
Josef, Brno 11.11.2016
intel unlocked nejsou
Marek, Raspenava 04.10.2016
Vysoký výkon Nízké napětí a teplota při zatížení K procesoru není dodáván příšerný chladič od Intelu Cena
Cassiopeia Consulting, a.s., Praha 5 - Košíře 11.03.2016
Výkon Jednoduché přetaktování @4.5Ghz
Lenka, Smečno 07.10.2015
Úspornější než haswell 14nm, zdá se že i meně topí Výkon navíc se hodí vždy(byt to není takový skok jak drive) S DDR3 slape jak hodinky, zatim netreba DDR4 Neni dodavanej s BOX chladicem, ktery jsem zahazoval. Nema BOX - asi by mohl nekomu chybet Vykonovy skok mezi dvema poslednima generacema neni tak velky jak by mohl byt
Bohumila, Smečno 20.09.2018
Super zboží. Rychlý, kvalitní obchod. žádné
Čeněk, Praha 21.05.2017
4.2GHz na stock voltage
Monika, 792 305 674 22.04.2017
Nekompromisní výkon, zvládá vše při maximální teplotě 40 stupňů s chladičem za 1000Kč, prostě pohodička
Jan, Praha 114 19.02.2017
Výkon Malá spotřeba - málo topí Lze přetaktovat Cena
Jakub, Praskolesy 01.02.2017
výkon ve hrách přetaktování vyšší cena
David, Nová Říše 06.12.2016
Výkonný, nehřeje, super Drahý, i když oproti i7, která má navíc jen Hyperthreading je cena slušná
František, Vrch. Janovice 13.11.2016
Přetaktovaní cena
Martin, Prachovice 06.11.2016
Nejlepší ve své řadě. Nic
Ján 03.10.2016
pomer cena výkon
Zdeněk, Maňovice 14.09.2016
Výborný výkon
Jiří, Velké Přílepy 05.09.2016
CO DODAT VRCHOLNÁ TŘÍDA INTELU NÍZKÁ TEPLOTNÍ VÝHŘEVNOST NOVÁ 14NM TECHNOLOGIE A JE TO ZNÁT 4JÁDRA 4 VLÁKNA NIC SKODA ŽE NEMÁ HT, ALE POKUD CHCETE HT I7 6700K JE PRO VÁS PŘIPRAVEN :)
Michal 25.08.2016
Procesor jsem zakoupil do nově postaveného PC určeného primárně na hraní her. Spolu s grafickou kartou nVidia GTX980Ti se jedná o absolutně dostačující řešení na jakoukoliv dnešní hru (myslím, že minimálně další 2 roky nebude potřeba žádný upgrade). Procesor tepe v mini ITX skříni a je chlazen vzduchem pomocí chladiče NOCTUA NH-L12 a teploty se zatím nedostali nikdy přes 65°C (taktováno na 4,5GHz, 1,3V).
mnohem výhodnější než i7-6700K, která je na hraní her zbytečná super výkon nízké teploty výborná možnost přetaktování až na 4,7GHz cena za „pouhé“ čtyřjádro upgrade z předchozích 2 generací nemá prakticky smysl
Hana, PRAHA 9 14.08.2016
Výkon Teplota nic
Jan, Praha 10 - Strašnice 07.08.2016
Výborná teplota Skvělý výkon U chladí i větrák do 1000kc Nic
Viacheslav Fedorenko, Praha 9 - Prosek 24.07.2016
Velmi kvalitní, dobra cena.
 
Jan 23.07.2016
Nejlepší procesor co jsem který měl žádné
Petr, Hradec Králové 2 18.07.2016
Nejlepší procesor, co jsem kdy měl. Nepřehřívá se (dokoupil jsem Cooler Master Hyper 212+ EVO - větrák na procák) Vůbec nic !
Zakaznik 16.07.2016
super výkon
Zakaznik 14.07.2016
vyborny vykon mala spotreba male teploty velmi slusna integrovana grafika
Zakaznik, Krupka 1 04.07.2016
Rychlý. Bez problémů zvládá takt na 4.2 GHz s teplotami max do 57°C. Integrovaná grafika Intel HD Graphics 530. -> Bez problémů na ní rozjedete Counter Strike Global Offensive na 100+ FPS, Wolfenstein the new order na střední detaily a rozhodně i mnoho dalších her. Hry jako GTA V jsou už problémovější ( 30+ FPS ), ale co víc od integrované grafiky chtít? Zatím žádné.
Pavel, Brno 29.06.2016
Na vzduchu 4,6 70C max (ale šel by i dál) Ta cena... :(
Jan, Praha 15.06.2016
Excelentní záležitost taktuju na 4k4 a všechno sviští parádně (s GTX960 Asus Strix - BF4 Ultra, KF2 Ultra, DayZ 0.60 při low nastavení vytáhnu i na 120fps ve městě, Skyrim - senzace i s náročnými mody) nejsou
Zakaznik 09.06.2016
Slape dobre Nehreje skoro vobec - ale to je zasluha aj masivneho chladica snad len, ze je dost drahy
Hana, PRAHA 9 12.05.2016
Výkon Cena Dostupnost Nic
Dominik, Praha 9 - Kbely 12.04.2016
Otevřený násobič Málo topí Není dodávám s chladičem, ale asi počítají s tím, že ho stejně většina lidí nepoužije
Zakaznik 20.02.2016
dá sa ešte pekne nataktovať
Zakznik 30.12.2015
Snadne pretaktovani - v pohode slape na 4.4 GHz Nema v baleni chladic, ktery by stejne skoncil v kosi Strci do kapsy i7-6700
Firma, Kolín 2 08.12.2015
Slušný výkon, hlavně při přetaktování - netřeba kupovat i7 Velice nízké teploty Snadné přetaktování Nemá boxový chladič S mým vzduchovým chladičem se už nechá velice slušně přetaktovat Vysoká cena Upgrade z předchozí generace je zbytečný, ale do nového PC super
Antonín, Roudnice nad Labem 04.12.2015
chtěl jsem i7, ale vůbec nelituju, ušetřil jsem a o nic nepřišel, oproti čtyřjádru AMD rozdíl ve výkonu a hlavně v teplotách...se silverstone ar1 v klidu 30 a ve hře max 50 stupňů před taktováním...pohoda
výkon, teploty, snadné přetaktování cena
Miloš 21.09.2015
Spotreba výkon hodnotenie cca> CPU 7,6 a GPU 7 Win 7 crysis 3 stredne zatazenie s integrovanou grafikou max 40 C teplota cena
Richard, Kutna Hora 24.09.2016
výkon!!! neobdržel jsem slibovaný bonus (3 games)
Josef, Cheb 22.02.2016
rychlý a snadno taktovatelný cena?
Jiří 15.01.2016
Výkon, teplota Cena
Zakaznik 26.08.2016
Dobry pomer ceny a vykonu. Podarilo sa mi ho pretaktovat stabilne 3,9. Spokojnost
Lukáš, Praha 4 - Háje 01.04.2016
místo toho aby hřál, tak chladí :)) super výkon, který možno přidat nejlepší i5 na trhu
Zákazník 17.09.2015
Dobry produkt, trochu cena vysoka
 
Neznámé 04.07.2016
No procesor je podle mě dost super v pohodě cena a i podle toho výkon. Nemám tu co psát tak napíšu klady a zápory xD.
Přetaktovat se dá až na 4,5 Ghz Cena Výkon Mám to přetaktované na 4,5 Ghz a bojím se jestli mi to vydrží aspoň 2 roky xD
Ladislav, Praha 5 - Hlubočepy 26.02.2016
na hry OK, na práci lepší vzít i7 jde lehce přetaktovat úsporný provoz cena
Zákazník 26.01.2016
I bez gratis hry je to hodně povedený procesor, který lze doporučit. Cena sice vyšší, ale zase pár let vydrží. Dle nejnovějších informací Intel udělal procesory tenčí a tak se trochu více prohýbají a hrozí, že některé větší a hlavně těžší chladiče mohou procesor mechanicky poškodit. Já použil Noctua NH-U95 (Je dražší, ale zase lehčí neš 12 cm modely, 5 heatpipe mu dává velmi dobrý chladící výkon i při osazeném větráku 9,5 cm)
Parádní procesor Uveden odkaz na promo akci Intel, ke které bohužel nedostanete kód na stažení hry zdarma.
Zakaznik, Plzeň 18.09.2015
kvalitní procesor nevím
Zákazník 03.04.2016
Vynikající procesor pro hry a pro zbytek, doporučuji. Já osobně převzal krabicovou verzi pro mám dostat jeden procesor bez ochrany, pokud je malý)
1. 14 nm 2. Maximální teplota 100 ° C, při této teplotě, dokud není škrcení funguje bez problémů. 3. Dobrý přetaktování potenciál. 4. Odolná přes tloušťce substrátu. 5. populace je velmi dobrý výkon na odvod tepla 1. Opět nesrozumitelné látky namísto tepelné pasty 2. tenký substrát a sám o sobě krystal je velmi malá 3. CENA !!!
hesspatrik 13.03.2016
Dobrý den. Pozor Pozor Tento procesor není na hry v hd ideální. Stejně výkonný procesor je AMD 860K za 2000 kč To si kupte raději ten. Tento procesor 6600K ukazuje ve hře crysis 3 až 100 procent CPU to už je přetížení. Stejné hodnoty ukazuje 860k o AMD. Navíc u desky AMD máte oc až 2400 mhz tak nevyhazujete peníze za tohle nestojí to zato.
Intel Šílená cena a nedostatečný výkon na hd hry. V crysis 3 až 100 procent cpu. Na nové hry je potřeba 6 až 8 jádro doporučuji AM3 + .
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB23
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi