Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Kafe na Alzáka!

Recenze iPhone 7 Plus 128GB Stříbrný

Zobrazit katalog
iPhone 7 Plus 128GB Stříbrný

Mobilní telefon 5,5" IPS 1920 × 1080, procesor Apple A10 Fusion 4-jádrový, RAM 3 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát s optickým zoomem 12 Mpx (f/1,8) + 12 Mpx (f/1,8), přední fotoaparát 7 Mpx, optická stabilizace, GPS, Glonass, NFC, LTE, Lightning port, čtečka otisků, single SIM, voděodolný dle IP67, neblokovaný, baterie 2900 mAh, iOS 10

Skladem > 5 ks
a na 5 prodejnách
Cena s DPH 16 690,-
Původní cena 28 190,-
4,7
Hodnotilo 252 uživatelů
5 211x
4 29x
3 1x
2 2x
1 9x
500+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Miroslav Vaněk 20.03.2017
Přecházel jsem z androuidu který jsem používal celý život a můžu říct že co jsem přičuch k iphonu, už nechci nic jinýho. Rychlost, stabilita, výdrž a luxus.
foťák stabilita rychlost výdrž baterie live foto jednoduchost funkčnost množství aplikací podle mého menší kvalita příslušenství (nabíječka,kabel) k telefonu za 30 bych čekla lepší ale i tak maximální spokojenost
Marek, Praha 5 02.02.2017
Skvělý telefon Duální fotoaparát (malá zrcadlovka) Kapacita postačí a komu ne ten si může zaplatit dvacku na iCloud a má dalších 50gb rychlost naprosto ani nepostřehnu co jsem otevřel za aplikaci Krásný design, žádný telefon se mu nevyrovná Skvělý a hlasitý zvuk Krásné barvy Nahrávání videa ve 4k Telefonu se po 4 dnech rozbil mikrofon přestal z ničeho nic fungovat, nejspíše vada výrobku, na Holešovicích mi telefon ihned vyměnili za nový zadarmo a jsem spokojen je to pouze malé mínus, ale stane se Připojení sluchátek na lighting
Firma, Libčice nad Vltavou 30.12.2016
tenký slušná výdrž rozumný displej rychlý IOS dotykový home button
Firma, Milovice 13.11.2016
Super display, rychlost žádné
Daniel, Praha 4 - Nusle 10.11.2016
Vše naprosto funkční a vyladěné do dokonalosti Výdrž baterie (1,5 dne) Fotoaparát Display Matná barva Cena Systém trochu nudný
Tomáš, Praha 5 08.04.2017
Nejlepší telefon současnosti
Nejlepší barva Displej Rychlost Paměť Nic
Firma, Praha 10 Uhrineves 15.11.2016
Rychlý, spolehlivy velmi dobře ovaldatelný Trošku vyšší cena
Firma, Praha 9 31.10.2016
skvely mobil
fotak zvuk pamet cena
Lucie, Praha 7 - Bubeneč 23.04.2019
Je to bozi tel
Zakaznik, Pardubice 23 26.03.2019
pracuje jak má, bez zaškobrtnutí :-) žádné jsem nezaznamenal
Zakaznik, Lovosice 2 14.01.2019
rychlý foťák lepší otisk prstu mi přijde těžký home button nefunguje přes látku
Klára, Praha 8 - Střížkov 07.10.2018
rychle se nabíjí skvělá grafika hodně paměti občas se trošku seká ale málo kdy občas se i přehřívá cena
Jiří, Praha 8 - Kobylisy 28.02.2018
v tuto chvili vychazi levneji nez 128 GB, pri plnem vyuziti toho skveleho dualniho fotaku se vetsi kapacita hodi
Marek, Praha 5 14.02.2018
Skvělý telefon Duální fotoaparát (malá zrcadlovka) Kapacita postačí a komu ne ten si může zaplatit pár kaček na iCloudu a má více místary Krásný design, brzy se bude opět spousta výrobců opičit Barevnost displeje, rozlišení Taptic engine působí mnohem lépe než klasické mechanické tlačítko jako u 6 a níž Telefonu se po 4 dnech rozbil mikrofon přestal z ničeho nic fungovat, nejspíše vada výrobku, na Holešovicích mi telefon ihned vyměnili za nový zadarmo a jsem spokojen je to pouze malé mínus, ale stane se Připojení sluchátek na lightning, ale to mě netrápí protože mám AirPods:D
Firma, Zlín 05.01.2018
pevná konstrukce, uživatelské prostředí, snadný přenos dat na nový typ )) vysoká cena/malá kapacita
Firma, Planá 08.11.2017
hezký dezign, úzký
Václav, Litoměřice 1 06.10.2017
rychlost displej fotoaparat rozbíjí se bezdratove nabíjení
Ondřej, Praha 02.10.2017
Skvělý mobil, zkrátka iPhone. Velká investice, která se ovšem jednoznačně vyplatí. Mobil s Androidem už bych nechtěl.
zpracování a vzhled rychlost (procesor, systém iOS) úžasný displej fotoaparát výdrž baterie
Firma, Říčany 08.07.2017
Dokonalé Růžové Velice skvělé Radostné Potěšující
Michal, Praha 4 24.06.2017
Krásně fotí, točí, zoomuje cena, ale co už.. :)
Robert, Praha 3 11.06.2017
Vynikající telefon s dokonale propracovaným operačním systémem IOS. Velmi kvalitní zpracování a výborný foťák. Snad jen větší velikost, ale jde jen o zvyk.
Zakaznik 06.05.2017
Skvělý mobil i fotoaparát Vysoká cena
Firma, Přezletice 04.01.2017
Perfektní fotoaparát Super velikost na práci Neskutečná výdrž Žádné
zakaznik 24.12.2016
rychlý lehký fotoaparat výdrž baterie cena by mohla být menší
Tomáš, Praha 8 - Libeň 09.12.2016
Top telefon
Displej Barvy Foťák Rychlost ... Nic
Zakaznik 05.12.2016
  cena
Jaromír, praha 4 01.11.2016
je to iphone kvalita velka pamet velmi rychly nadherny hodne kvalitnich aplikaci velmi kvalitni fotak konecne i predni fotak je kvalitni vlastnil sem kazdy iphone cena skoro nic
Jiří, Poděbrady 07.10.2016
foťák displej iOS cena :-)
Ondřej, Česká Lípa 6 15.03.2019
Pro jablickare, jako jsem ja, je kladem cely phoun. Koupil jsem pouzivany rozbaleny phoun a trochu me mrzi, ze displey ma solidni slic.
Růžena, Praha 10.09.2018
Nádherný displej a fotky, rychlý, funguje svižně Zbytečně velké rámečky okolo displeje, cena
Jiřina, Praha 2 - Nové Město 27.06.2017
Super mobil s vysokou cenou! Hlasové ovládání neni v češtině.Paměť jen 32GB-neodpovídá ceně celkové.
Jitka 10.12.2016
Výkon, o tom není třeba psát. V ultra tenkém krytu sedne i do menší ženské ruky. Černá barva se mi líbí z důvodu celistvosti při zhasnutém displeji. Nejsou tak výrazné velké rámečky jako u bílých variant.
Voděodolnost, nebojím se brát si ho do koupelny Výdrž baterie 1,5 dne při atále zanutých datech/wifi Pěkně fotí (rozdíl i oproti malým 6s a 7) Nic moc zvuk z repro (vrchní slabší, spodní kvalitnější)
Firma, Praha 3 - Žižkov 29.10.2016
Podle mne perfektní zpracování, fotoaparát, rychlost, dostačující kapacita, ideální operační systém. Trochu větší hmotnost.
Karel, Náchod 03.10.2016
Smartphony jsem měl vždy od apple, takže nemohu porovnat s Androidem. Oproti předchozím generacím se jedná o evoluci (ne revoluci). Super displej (ikdyž bílá jde hodně do žluta). Zvuk ze sterea je kvalitou super, občas mi příjde hodně potichu. Touch ID OK, je super rychlé, až moc :-) foťák si rychlou volbou ani nezapnete pokud stisknete home button naskenovaným prestem. Haptická odezva za mě nic moc, ale je o zvyku. Fotky a videa super cool. Rychlost oproti předchozím modelům bezkonkurenční. Mám ho zatím několik dní, takže píšu bezprostřední dojmy.
Fotky a videa Kvalita zvuku Super rychlý systém Super rychlý a neomylný touch ID Svítivost displeje IP67 iOS10 Varianta black, kvalita zpracování Až moc voskové (nereálné) barvy displeje Haptická odezva Neuvěřitelně dlouho se nabíjí (zatím rekord 4,5h) Neodladěný iOS10 (dočasný problém)
JULI.NKA 30.04.2019
Mobil je hezký Mobil se moc dlouho nabijí je extrémně strašný
Jan, Praha 6 - Bubeneč 14.12.2018
  Telefon byl poskozeny, ve sluchatku nebylo nic slyset, tudiz jsem musel odnest do servisu a nechat vymenit.
Matěj, Adršpach 22.01.2019
rychlý duální foťák design baterie je menší, ale i tak dobře vystačí
Zakaznik, Praha 9 - Hrdlořezy 19.04.2017
Je červený. Konečně mám po mnoha letech zase něco od Apple, u čeho mám pocit, že to nemají všichni. Má iPhone nějaké nevýhody? Androidí svět nepřesvědčím. Ale pro normální lidi snad jen tu nezdravou masovost připomínající místy Karlův most kolem druhé odpoledne.
Zakaznik, Praha 10 01.12.2016
opravdu dlouhá vydrž baterky, super foťák zatím nejsou
Milan, Bakov nad Jizerou 30.11.2016
Nekompromisni nacini, v podstate nema slabinu. Ozkousejte si, zda-li vam skutecne bude vyhovovat velikost.
Firma, Staňkovice u Žatce 26.11.2016
Rychlý, dobře čitrlný Za tim ne
Ilona, Praha 9 19.11.2016
Rychlost Kamera Vodeodolnost Touch ID Stereo Display Chybi 3,5mm jack Stary design
Martin, Únětice 13.11.2016
Rychlý, elegantní ... TOP Nemá
Zákazník 12.11.2016
Dobře
Jiří, všenory 25.10.2016
systém,foťák,rychlost, absence homebuttonu žádné :)
Lukáš, Valašské Meziříčí 16.10.2016
Foťák Rychlost iOS 10 Voděodolnost Nový home button cena ale i tak za to stojí
Daniel, Velké Přílepy 03.05.2017
Cena Upatlane nekompletni
Petra, Pardubice 15.08.2018
Velký displej Nádherně fotí - proto dávám 5 hvězd Pěkné barvy Rychlost otevírání aplikací, internetu Dostačující paměť Na slunci slušná viditelnost O záporech níže jsem věděla, ale raději uvádím V globálu jsem spokojená Cena Nemá FM rádio Klávesnice psaní, ale ta se dá možná stáhnout v jiné verzi, nezkoušela jsem Čočka foťáku je vystouplejší než zadní kryt tlf, trochu se bojím oděru. Malinko klouže v rukách, ale to dělá skoro každý tlf této značky Nemá vstup na SD kartu ani na sluchátka přes jack, na to je nástavec na vstup přes nabíjení
Miloš, Mladá Boleslav 19.04.2017
Rychlost Foťák a kamera iOS Žádné změny v ovládání nový Home button RED Cena, ta je strašidelná, ale stojí to za to :-)
Jan, Praha 9 - Hrdlořezy 25.10.2016
display fotoaparát iOS10 (vynikající, bezkonkurenčně nejlepší operační systém) design konstrukce slabá baterie cena
Tomáš 06.10.2016
Nejlepší mobil co jsem zatím kdy měl. Nikdy jindy už nechci android.
iOS 10 rychlost foťák! rychlost celého zařízení IP67 Touch ID cena, ale i za tak vysokou cenu to stálo
Šárka, Kobeřice 20.11.2016
Výdrž baterie 1,5 dne (jako bývalí androiďák něco nepředstavitelného) Fotoaparát Display Matná barva občasné chyby u IOS10, ale to se vyladí Cena Dostupnost Veliký displej - kdyby tenhle mobil s těmi funkcemi, dělali v menší velikosti vůbec bych se nezlobila
Michal, Neveklov 23.10.2016
iOS 10, design, Retina HD displej, rychlost, fotoaparát, touch ID, stereo reproduktory Nemá bezdrátové nabíjení, zbytečně velké okraje kolem displeje, Apple Pay zatím není dostupná v ČR, konkurence již nabízí vyšší voděodolnost IP68
Daniel 14.01.2017
Myslím Si že je Fakt Dobrý Mobil Je Luxusně zpracovaný,Velká Pamět,Dostačující výkon I pro nejnáročnější uživatele,Dvojitý Fotoaparát. Ale Od telefonu který stojí Zhruba 32 Tisíc Kč Bych čekal více například - 4-8 GB Ram a Né jenom 3Gb Ram,Lepší Přední Fotoaparát aspon - 8-16 Megapixelů,Vystupující Fotoaparát už taky nevypadá Dobře, a Skoro Ten samí desing jako u Starších modelů Iphone6s Plus,a Iphone6s,To je Vše K Mé recenzi Pozdravem Daniel
Velká Pamět Čekal Bych více
Milan, Drobovice 19.04.2018
U mě tato americká nakouslá značka je jen předražená, mnohdy moc nefunkční lákadlo na lidi.
světelnost fotoaparátu výdrž baterie čtečka otisku ve předu, celku rychlá po roce používání rychlý chod IOS - oproti androidu nelze nastavovat detailně spousta aplikací chybí, některé placeny - kvalita nic moc po roce reklamace 3 závad reklamace fotoaparátu, při nižších teplotách se vypíná (zima nošení v kapse), prasklinka na dolním rohu displaye teplotní rozpínaní, po lyžování vytaženo z kapsy bohužel hipsteři ze servisu neuznávají závadu.
Michal, Hostivice 05.04.2017
splatky
hezky den mam zajem na splatky me cisli 735215098 dekuji splatky
Michael 23.09.2016
Všechno jak má být. Super Akorát....
Pěkný Displej Super Zvuk Rychlost Super velikost Spíše se mi líbílo u SEčka nebo 6S Design. Nevím jak využiji 256GB.. Ale život si musime užít!
Martin, Rakovník 23.09.2016
ale jo, fajne mobil, starej sestkovej ted prodavam na ebay, jako je fajn, supr fotak, supr mega nejvic sluchatka, rekl bych, ze diky bezdratove technologii je zvuk mnohem kvalitnejsi, uz jsme nad tim s kamosi dumali a dle nas skrze atomy kysliku a dusiku ve vzduchu se filtruji negativni sumy v prenosu zvuku do sluchatek. a ten retina displej? jako bozi, prijde mi, ze ti herci jsou u mne, proste zive barvy...DOPORUCUJU
super displej kvalitni material, jsem nekde cetl, ze jobs pouzil materialy do raketoplanu NASA super mega nejvic sluchatka cena cena cena
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi