Léto s Alzou Letní slevové týdny Samsung

Recenze Jabra Drive White

Zobrazit katalog
Jabra Drive White - Hands Free do auta

Recenze Jabra Drive White

Zajímají Vás názory a recenze na Jabra Drive White? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 177 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Jabra Drive White. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Jabra Drive White i vy.
1 249,- 1 199,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,2
Hodnotilo 177 zákazníků
Napsat recenzi
5 87 ×
4 53 ×
3 18 ×
2 9 ×
1 10 ×
1 000+ zákazníků již zakoupilo
79 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Milo Borovský 15.03.2014
Dlho som hľadal, Jabra Drive je optimálna.Čistý zvuk,žiadne šnúry,žiadne zavesenie na ucho,jednoducho jedno tlačidlo na príjem,možnosť stlačiť plus/mínus hlasitosť, pri šoférovaní neruší,to je pre mňa najväčšia výhoda.
Jednoduchosť,čistý zvuk,nerozptyľuje-je na clone v aute, super.Spokojnosť. Zatiaľ žiadne.
Firma, Choceň 19.02.2014
elegantní konstrukce, jednoduché ovládání...velmi dobrá výdrž na jedno nabití
Zákazník 01.09.2015
Pokud bude někdo jezdit v autě jen po městě tak je to asi dostačující. Jakmile pojedete rychleji a bude slyšet šum auta a vozovky, je to nevhodné.
snadná obsluha Naprosto špatný zvuk při nadpolovičním zesílení. Zvuk chrastí a je přebuzený, chraplavý a není rozumět. Protistrana slyšela sama sebe, okolní ruchy jsou poměrně silné
Cryo Tech, s.r.o. 02.11.2015
jednoduchá instalace po prvním týdnu používání spokojenost, asi koupíme ještě jedno do druhého auta
Zakaznik, Praha 05.09.2015
Kvalita. Dlouho vydrži nabita baterie. Jednoducha obsluha Zatim nevim
Ludvík, Praha 8 10.08.2014
osvědčilo se
Firma, Dobřichovice 21.06.2013
V recenzi někdo psal, že ze začátku "vrčí". Tato závada již byla odstraněna a nyní funguje perfektně. mohu pouze doporučit. Lepší, než strkat něco do ucha. Žádné jsem nenašel.
Filip, Praha 1 13.06.2013
Funguje lepe, nez mnohe drazsi modely. Obcas pri zapnuti zachrci ve sluchatku.
Zákazník 08.04.2014
pro běžné používání v autě výborná
funguje bezchybně, čistý zvuk, připojení dvou telefonů současně
Martin, Úholičky 08.07.2013
Malá, jednoduchá možnost připojit dvě zařízaní naráz rychlá schází český návod
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi