Recenze Kensington SmartFit Easy Riser

Zobrazit katalog
Kensington SmartFit Easy Riser - Chladící podložka pod notebook

Recenze Kensington SmartFit Easy Riser

Zajímají Vás názory a recenze na Kensington SmartFit Easy Riser? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 44 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kensington SmartFit Easy Riser. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kensington SmartFit Easy Riser i vy.
739,- 589,-
Skladem
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Tatiana, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 18.12.2023, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
Mimoriadna kvalita
Pevne spracovanie
Dostatocne vysoke
Kompaktne
Notebook treba lahko pridrzat, ako ho planujete zatvarat na podlozke
0 ×Nahlásit
SOFTIP, a.s., Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 24.01.2023, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
Všetko OK.
Kvalitný výrobok - plní svoju úlohu dobre, ako pasívne chladenie NTB.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 02.09.2020, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
vysoky
stabilny
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8flag
Hodnoceno 13.09.2019, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
Je o dost vyšší než ostatní
Žádný jsem nenašel
0 ×Nahlásit
Tomáš, Vřesinaflag
Hodnoceno 07.04.2019, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
Dostatek nastavitelných poloh, nejvyšší poloha už je fakt skoro ve výše očí, ale je nutné mít notebook, který umí odklopit displej skoro o 180°
Pro ty, kterým nevadí větší rozměry stojanu a jeho robustnost je naprosto dostačující.
Nevýhoda všech takových stojanů je v tom, že pokud jste dost vysocí, tak to pořád nemusí zvednout vrchní hranu displeje do výšky očí. Mám 185cm a nemám to ve výšce očí. Zkoušel jsem více stojanů, ale stejný problém. Záleží ale na výšce stolu i úhlu, o který jde displej notebooku otočit, abyste stojan dali do nejvyšší polohy. Rozhodně doporučuju během prvních 14 dnů výrobek vyzkoušet a jinak vrátit. Není problém.
Produkt jsem vrátil, ale jen proto, že jsem hledal něco na služební cesty, tento stojan je už robustnější a nevleze do menšího batohu nebo notebookové tašky
0 ×Nahlásit
Ivan, Praha 2flag
Hodnoceno 20.02.2019, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
relativně stabilní, dobře nastavitelné
plast nevypadá na stole příliš dobře, do kanceláře nevhodné
obecně design se mi nelíbí
0 ×Nahlásit
Techservice CZ, s.r.o., Brno 39flag
Hodnoceno 25.06.2018, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
robustní
protiskluzová úprava
dobrá ventilace
zlepší dostupnost portů ze stran NB
Jste-li vyšší postavy a chcete-li mít horní linii NB v úrovni očí, potřebujete k tomuto stojánku NB s velkým úhlem otevření (135 stupňů je málo). Používáte-li ale k NB na stojánku ještě větší přídavný monitor, můžete ho k NB zarovnat spodní hranou - potom stojánek vyhovuje.
Má 4 aretovatelné polohy, mohlo jich být více
0 ×Nahlásit
Adam, Kolín IIflag
Hodnoceno 26.04.2017, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
Lehký a jednoduchý.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 14.08.2016, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
nema konkurenciu
0 ×Nahlásit
Emílie, Prahaflag
Hodnoceno 03.08.2016, varianta Kensington SmartFit Easy Riser
Ověřený nákup
musela jsem podložku vrátit, protože u mého notebooku nešlo zcela odklopit obrazovku a tím jsem ji měla v šikné rovině a na obrazovku jsem neviděla. Chce to vyzkoušet podle laptopu, co máte. pak může fungovat skvěle.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 19
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací