Nakupování budoucnosti Cestování s dětmi

Recenze Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý

Zobrazit katalog
Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý - Flash disk

Recenze Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý

Zajímají Vás názory a recenze na Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 1478 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kingston DataTraveler 100 G3 32GB černý i vy.
199,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 1478 zákazníků
Napsat recenzi
5 1064 ×
4 298 ×
3 64 ×
2 30 ×
1 22 ×
10 000+ zákazníků již zakoupilo
92 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Matěj Smetana 17.06.2016
Krytka- zásuvná Není extra rychlý, ale stačí
Lukáš, Praha 18.02.2016
Cena možná Neuvěřitelně pomalý, při testech zapisoval okolo 2 až 3 megabajtů, což je hrůza. Je pomalejší než mnoho usb 2.0 flashek. Po domluvě vracím Alze. Tohle není fleška, to je kámen do kterého si musíte vytesat data.
Martin, Ostrava - Radvanice 13.03.2016
Sequential Read (Q= 32,T= 1) : 130.414 MB/s Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 2.935 MB/s Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 11.825 MB/s [ 2887.0 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 0.006 MB/s [ 1.5 IOPS] Sequential Read (T= 1) : 122.262 MB/s Sequential Write (T= 1) : 2.936 MB/s Random Read 4KiB (Q= 1,T= 1) : 9.032 MB/s [ 2205.1 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 1,T= 1) : 0.003 MB/s [ 0.7 IOPS]
Vysoká rychlost čtení. Pomalý zápis.
Firma, Praha 09.02.2016
  Pomalý, pomalý, pomalý, jen 7.8 mb/s zápis!
Zákazník 11.02.2016
Za normální cenu bych nekoupil a nedoporučil.
Přenosná bytelná flashka. Pomalá rychlost zápisu USB 2.0
David, Klinec 16.04.2016
ten snad musi byt vadny
nejsou nesmirne pomaly, zapis kolem max 5MB/s je katastrofa; formatovani nepomohlo nema svetelnou kontrolku aktivity
Jiří, Slaný 24.02.2016
  neskutečně pomalý zápis, pomalejší než vypálení na DVD
Pavel 23.03.2016
Pěkný desing, přijatelná cena, černá barva mi nevadila.:) co se týká samotného flash disku, tak nic. Mé mínus bylo v tom, že jsem si u výrobce dopředu neověřil, jak velkou můžu používat pro připojení do TV. V návodu nebyl totiž záznam o max. velikosti. Takže jsem musel FD vrátit a koupit si menší velikost.
vasek 14.03.2014
Vazeni pratele mam jeste predchudce 100 G2 omylem jsem jej zapomel v kapse kalhot a pritelkyne mi kalhoty vyprala chtel jsem se s fleskou rozloucit ale kupodivu kdyz jsem ji zapojil do pc fungovala jako by se nic nestalo. Takze na tuto znacku nedam dopustit .
 
Petr, Praha 8 29.06.2013
rychlost a poměr cena/výkon
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi