Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Doprava zdarma právě teď! Nepropásněte šanci ušetřit na vánočních dárcích.

Recenze Koaxiální kabel konektory F 3m

Zobrazit katalog
Koaxiální kabel konektory F 3m

Skladem > 20 ks
a na 2 prodejnách
Cena s DPH 79,-
Původní cena 91,-
4,5
Hodnotilo 378 uživatelů
5 262x
4 70x
3 30x
2 6x
1 10x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin, Praha 16.01.2015
Objednán 5m kabel, dodán 3,5m. Po reklamaci a výměně opět dodán 3,5m.
 
Miloš, Brno 01.07.2013
naprosto fantasticky bily kabel, vzdycky jsem takovy chtel skoda ze neni v ruzove barve a zelenymi koncovkami
Jaroslav, Most 24.06.2012
Fungují bez problémů.
Firma, Praha 5 - Nové Butovice 15.08.2018
běžná věc, F konektor je poněkud preciznější než klasika koax.
Daniel, Praha 9 29.04.2018
Funguje dle očekávání.
Lenka, Praha 4 09.04.2018
super, všechno funguje
Jan, Kladno 1 29.12.2017
prostě kabel, splňuje to na co jsem ho pořídil... nic
Zakaznik 25.10.2016
skvelé
Radek, Sokolov 25.09.2016
Používám jej u modemu UPC Dobrá cena,dělá co má :-) Nevím o zádných
Zákazník 22.09.2016
Koaxiálny kábel s F konektormi Konektory sa trochu ťažšie nasadzujú. Treba nájsť správnu polohu, aby sadol závit
Tomáš, Louny 04.08.2016
Použité k HD Satelitnímu přijímači - plně funkční.
Petr, Karlovy Vary 7 02.03.2016
Mám natáhlé přes celý byt a kolem spousty spotřebičů, a internet funguje jak má :)
Firma, Praha 5 01.02.2016
dělá co má
Josef, Otrokovice 18.01.2016
Dobrý přenos Výborná manipulace, tenký, nevrací se do kruhu. Do TV a pod nutná redukce.
Patrik, Duchcov 30.11.2015
Vše je v pořádku. Kabel je dobře stíněný.
Zakaznik 14.11.2015
robi to co ma
Lukáš, Praha 2 08.11.2015
skvěle funguje, stačí pro napojení na anténu domu.
Jan, Praha 30.09.2015
Kvůli tomu, na co jsem ho koupil slouží dobře.
Ladislav, Praha 5 16.09.2015
Tovární koncovky Nahradil jsem dělané koncovky, bylo to u počítače znát. Cena byla taková, že ztratilo smysl si je udělat.
Vojtěch, Praha 8 - Karlín 03.09.2015
splňují to co mají nic
Firma, Praha 8 05.08.2015
vše normální nic
Ivana 03.08.2015
Funguje bez problémů na připojení modemu u UPC.
Richard, Praha 02.08.2015
Splňuje svůj účel nic
Jan, Štětí 28.07.2015
cena nic
Petr, Praha 9 - Vysočany 27.07.2015
cena nic
Zbyněk, Praha 10 - Strašnice 20.05.2015
dobré provedení kabelu, při jeho použití jsem nezaznamenal zhoršení signálu
Jakub 04.04.2015
Dobrá pevnosť vďaka šroubovacím konektorom F. Bez straty na signále (ak, tak len s minimálnymi stratami)
Petr, Praha 06.01.2015
120MB UPC internet funguje dobre
Jan, Chomutov 29.12.2014
Cena, rychlost. Nic.
Zákazník 27.11.2014
ok
 
Zákazník 15.08.2014
Funguje podle očekávání
 
Jan, Velká Buková 15.05.2014
funguje jak má cena
Roman, Plzeň 11.04.2014
Svou funkci plní na výbornou
Zákazník 26.03.2014
vyhovujici na propojeni sat.anteny
Zákazník 25.03.2014
vyhovujici kvalita
dostupná cena,
Milan, Praha 9 24.03.2014
standard kabel
Zákazník 26.02.2014
Pro dané podmínky vyhovuje
 
Firma, Veselí nad Moravou 18.01.2014
Dělá, co má.
Radek, Krupka 26.12.2013
Funguje nic
Štěpán, Praha 6 - Dejvice 30.11.2013
Funguje tak jak má
Pavel, Praha 3 11.11.2013
kvalitní standard bylo by dobré uvádět lépe parametry kabelu např. průměr (u 10 m kabelu uveden je)
Pavel, Praha 3 11.11.2013
kvalitní standard
Pavel, Mnichovice 29.10.2013
funguje dobře
František, Štěchovice 07.10.2013
Kabel funguje bez problémů. Pro montáž ven je nutné použít ochrannou krytku na konektor ! Žádné
Jan, Bakov nad Jizerou 14.09.2013
Celkem kvalitní kabel za rozumné peníze
Michal, Praha 20.08.2013
Kabel
Jan, Praha 8 06.05.2013
nelrychlejší koupě v praze
Rudolf, praha 4 26.03.2013
ok ne
Lenka, Kaznějov 12.02.2013
Funguje
Lenka, Kaznějov 12.02.2013
Funguje
Petr, Dobřichovice 23.08.2012
dělá, co má
Zákazník 02.04.2014
Doporučuji
Splňuje požadavky.
Tomáš, Praha 3 - Žižkov 10.08.2016
kabel sroubovaci ten zavit je nejakej nizkej (ve smyslu pri koupi z jistym prijimacem mam skoro pocit, ze tam neni snad ani kontakt i pri uplnem zasroubovani)
Jan, Praha 5,Velká Chuchle 06.03.2016
  Uložením v nosném ráhnu konvertorů jde zisk o 1/4 dolů.Patrně nedokonalé stínění.
Vladimír 08.04.2015
Lepšia cena ,ako by bol kábel zložený po súčiastkach.
Radim, Ostrava - Michálkovice 18.07.2012
holt kabel
Josef, Hradec Králové 09.05.2012
Bez připomínek.
Jozef 11.08.2015
vhodné pre veľmi namáhané pripojenia, záťaž konektora, nezistené
Firma, Praha 8 05.08.2015
zlepšený závit, jehla pevná i do nové spojky volil bych menší průměr kabelu, ale ohebný je
Jan, Veverská Bitýška 08.04.2015
Zadny problem Dostatecne ohebny Kabel mi prisel rozbaleny a zaspineny. Nechce se mi verit, ze Alze ta ostuda za 50kc stoji :-)
Martin, Praha 24.01.2015
  Velký útlum signálu - 40%
Petr, Hradec Králové 3 24.08.2018
Kabel nemá správnou délku
Kvalitní přenos signálu Uváděno 5 m, ale ve skutečnosti pouze 3,5 m.
Ramon 27.02.2016
Objednán 5m kabel, ..... vesele dodán 3m
  Běhání a reklamace - ztráta času a nervů
Ivan, Pardubice 15.09.2015
spolehlivý nejsou
Jiří, Brno 16 17.08.2018
Jeden konektor nemel vyfrezovanej zavit uvnitr...takze reklamace
 
Jiří, Praha 4 22.06.2018
Chvíli mi trvalo, než jsem prodejci vysvětlil, že když objednám koně, tak nechci krávu, i kdyby na sobě měla deset samolepek s nápisem kůň!
Je to kabel. Nemá F ale IEC konektory.
Jan, Bakov nad Jizerou 23.10.2012
dobrá cena, vypadají dobře a koncovky jsou kvalitní
Libor, Pardubice 21.04.2016
Cena Za tuhle cenu prakticky nic
Hynek, Praha 8 21.11.2013
Funkční
Martin, České Budějovice 07.08.2013
funguje, jak má asi nic
David, Praha 5 17.12.2012
Funguje jak má.
David, Praha 10 28.04.2012
přenáší dobře signál není tmavý, takže je na tmavém pozadí vidět
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB14
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi