MPLA179769

Recenze Koss KE5W bílé (24 měsíců záruka)

Zobrazit katalog
Koss KE5W bílé (24 měsíců záruka) - Sluchátka

Recenze Koss KE5W bílé (24 měsíců záruka)

Zajímají Vás názory a recenze na Koss KE5W bílé (24 měsíců záruka)? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 215 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Koss KE5W bílé (24 měsíců záruka). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Koss KE5W bílé (24 měsíců záruka) i vy.
179,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,1
Hodnotilo 215 zákazníků
Napsat recenzi
5 90 ×
4 74 ×
3 33 ×
2 11 ×
1 7 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
76 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zákazník 25.09.2012
Koupila jsem si je proto, že se mi líbila cena a značka, ale provedení není moc kvalitní. Za tuto cenu existují i lepší sluchátka od méně známých značek.
LevnéZnačka Tenký kabel, který mám strach, že přetrhnu....
Zákazník 19.04.2012
Dobree sluchatka za dobrou cenu
kvalitní zvuk,Značka,lechcke,dobře padnou do uši sluchatka se dají rychle a bezproblemu otevřit jak leve tak i prave mám strach že mi to vypadne když je mám v kapse
Zákazník 16.11.2012
doporučuji všem, kdo nechtějí, či nepotřebují špunty do uší..byly kupovány i vzhledem k bezpečnosti, jelikož 100% netlumí vnější zvuky, a to byl záměr.. :)
jednoduchost
Zákazník 15.02.2015
spokojen
levnedobre sedi v usichlehke tenky drat, takze se knutluje a lame
Lukáš 27.02.2015
Tyto sluchátka jsem poprvé koupil před 6 lety a v té době měly ještě doživotní záruku za nějakých 300,-Kč. Nyní mám již třetí a opět nefunkční! První mi vydržely přes 4 roky a to jsem se k nim nechoval zrovna nejlépe. U posledních kusů šla kvalita strašně dolů a doživotní záruka se již nenabízí. Při každodenním použití vydrží sotva jeden rok! Mám to ozkoušené. A pár kamarádů taky. Cena je velmi slušná, ale bohužel už nevydrží to co dříve... Ve většině případů přestane hrát jedno sluchátko a skoro vždycky to je jedním kabelem...
Cena KOSS Provedení Poměr cena/výkon Při denním používání vydrží sotva rok! Mám již třetí sluchátka a opět stejný problém.. Již nenabízí doživotní záruku
Daniel, Praha 02.02.2013
Dobře drží v uchu Kabel je dost dlouhý Horší basy Zvuk je trochu slyšet do okolí
Firma, Náchod 14.06.2012
Cena Zvuk
Luboš, Praha 30.03.2012
Cena nic moc zvuknic moc proveení
Zakaznik 05.04.2020
Pekny zvuk
Václav, Neveklov 20.12.2019
zklamání
Dobrý zvuk příjemné do uší po 2 měsících vypadává levé sluchátko
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi