Aktuální rychlost doručení: 
AlzaBoxy
Prodejny
Partnerská odběrná místa
Doručení na adresu

0-1 den
0-1 den
1-2 dny
0-2 dny
AlzaPlus+ Hračky? Máme!

Recenze Laica PS3001

Zobrazit katalog
Laica PS3001 - Kojenecká váha

Recenze Laica PS3001

Zajímají Vás názory a recenze na Laica PS3001? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Laica PS3001. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Laica PS3001 i vy.
1 029,-
Na cestě > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
PARODENT s.r.o. 28.10.2015
tovar ako nový, bez problemov žiadne
Zákazník, Litomyšl 02.08.2022
Váha važí přesně a rychle i při vypnutém HOLD a brečícím dítěti. Škoda, že nemá podsvícený displej a má levně vypadající tlačítka, ale funkčně je super.
váži přesně a rychle nemá podsvícený displej, levně působící tlačítka
Pavel, Praha 9 - Čakovice 29.09.2019
Funguje dobre, zda sa, ze aj presne.
Lahka, prenosna, dostatocne velka na priemerneho vasho novorodenca (TM) :) Mohla by byt trochu dlhsia, aby kojenec pri vazeni nemal nohy mimo.
Jiří, Kostelec na Hané 19.01.2019
přesná lehká cena
Iveta, Nový Bor 24.11.2018
díky funkci "hold" zváží i neklidné miminko čitelný displej dostatečná vážící plocha super by byla paměť na min.vážení
Sergey Aksenov, Praha 10.08.2018
Meri dobre. Profesionalnou vaha v Canadian Medical Care a tenta vaha doma meli stejny pocet kg (presne - gramu - jeden v jeden) - to asi dobre?
  Panel s tlacitkami je to cast vahy - tlacis tlacitko a pocet kg se menuje
Zákazník 01.05.2015
Rychla,presna Mala plocha pro ulozeni kojence
Zákazník 30.08.2014
Váha má výbornou širokou plochu.
 
Iva 16.08.2020
lehká jednoduchá manipulace za mne vyhozené peníze nespolehlivě váží (pokaždé jiné nesmyslné hodnoty) vůbec nesplnila účel levná tlačítka jí také moc nepřidají
Gabriela, Jaroměř 26.03.2019
  Váha váží nepřesně, tudíž nesplnila svůj účel...
12
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací