Alzaboxy Stormred

Recenze LAMAX Storm1 Turquoise

Zobrazit katalog
LAMAX Storm1 Turquoise - Bluetooth reproduktor

Recenze LAMAX Storm1 Turquoise

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX Storm1 Turquoise? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 102 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX Storm1 Turquoise. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX Storm1 Turquoise i vy.
1 490,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Igor, Praha 27.05.2020
Testují první den , a jsem zatím dobře spokojený :)
Materiál reproduktorů LAMAX příjemný Čisté BASSY Čistý zvuk Co mě překvapily že nechrapčí a muzika je příjemná na poslouchání Nemam co vytknout :)
Petr, Příbram 6 24.05.2020
Skvělý zvuk Dobrá výdrž Silné připojení Bluetooth i na velkou vzdálenost Nic
Jan, Břeclav 17.11.2019
Po dlouhém rozhodování, který bezdrátový reproduktor si koupím, jsem se rozhodl pro Storm1. Má téměř vse co jsem požadoval. Trochu jsem očekával horší hudební podání, ale nakonec příjemně překvapil. Moc se mi líbí NFC párování, nemusím tak nikomu vysvětlovat jak ho spárovat.
Voděodolnost Cena vs. kvalita NFC pro rychlé párování Vzhled Hudební projev vzhledem k velikosti a použitých měničů. USB-C Dlouhá výdrž na jedno nabití Chybí ukazatel stavu baterie
Martin, Kralupy nad Vltavou 1 25.07.2020
design i když to může být subjektivní zpracování zvuk není vidět stav baterie a snadno vás tedy může nemile překvapit, upřímně je to poměrně zásadní nedostatek, který jsem skutečně "docenil" až při praktickém užívání. Naštětí jej nepotřebuji tak často aby mě to významně omezovalo.
Petr, Bolatice 18.01.2022
Baterie vydrží dlouho i při plné hlasitosti Žádné
Ondřej, Kostelec nad Černými lesy 18.01.2022
hlasitost je naprosto dostačující kvalita zvuku je průměrná možnosti připojení ke zdroji audia nic
Petr, Praha 4 - Nusle 12.01.2022
Příšera spadla mi na hlavu záclona
Matěj, Červené Pečky 04.01.2022
Dávejte pozor, kam si reprák postavíte, může Vám totiž díky/kvůli silným bassům odskákat pryč/spadnout z poličky. Podle mě hraje lépe jak nový Soul1
Skvělý zvuk, silné bassy Odolný, pevné poutko Cena/Výkon bezkonkurenční Při maximální hlasitosti vydrží cca těch 5 hodin
Josef, Ústí nad Labem 25.12.2021
Za ty prachy totální ale totální bomba. Zkusil jsem už kdeco a pravidelně držím krok s dobou co se bluetooth repráků a zařízení týče. Jsem dlouholetým majitelem repráků Marshall, ale toto nemá za tyto peníze absolutně žádnou konkurenci.
3D zvuk je top effekt, nechápu jak to funguje, to samé má muj macbook. Prostě zvuk slyšíte i okolo vás Bassy jsou nádherně dunivé a příjemné Když pominu max výkon, tak pro běžný poslech doma je zvuk srovnatelný s marshall acton, který je 5x dražší. Ale acton umí udělat diskotéku na zahradní párty.Lamax je spíš na místnosti. design - ten učaruje už na fotce ale v realu Vás dojme :D stereo zvuk s dalším Stormem Když si budete chtít pustit večer hudbu na spaní a Storm zapnete, tak nejen že okamžitě vzbudítě svá těžce uspaná děcka doma, ale probudíte ještě sousedy :D Prostě to intro při zapnutí je sice super efektní, ale nahlas, že bych se pos*al :D nevím zatím, zda to jde nějak upravit poměrně složité ovládání. Zbytečně moc funkcí, teda alepsoň na můj vkus. Jako spouštění siri na on/off tlačítku je prostě extrem :D
Daniel, Sokolov 1 03.12.2021
Výkon Možnost spárovat dva reproduktor Nic
123 ...
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací