Letní výprodej HP, média Cestování s dětmi

Recenze Lea Cities

Zobrazit katalog
Lea Cities - Pouzdro na čtečku knih

Recenze Lea Cities

Zajímají Vás názory a recenze na Lea Cities? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 71 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Lea Cities. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Lea Cities i vy.
349,-
Skladem 5 ks
4,2
Hodnotilo 71 zákazníků
Napsat recenzi
5 37 ×
4 18 ×
3 8 ×
2 5 ×
1 3 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
77 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 10 - Vršovice 01.07.2013
Koupil jsem si ho protoze na nekterych obrazcich nevypadal tak hrozne jak na hlavnim obrazku a udelal jsem dobre. Obrazky jsou hrozne, ve skutecnosti pouzdro je libove. O dost krasnejsi nez na obrazcich.
Unikatni design Drzi i Pocketbook 622
Kateřina, Pardubice 08.01.2014
Praktické, pěkný design Žádné
Firma, Praha 10 - Vršovice 13.10.2013
Nevidany luxus. Nejkrasnejsi pouzdro co jsem videl. Universalni
 
Vojtěch, Jesenice u Prahy 09.01.2014
Koupil jsem tento obal, protože jsem lepší nenašel na PocketBook 622 a jsem velice spokojený.
vzhled cena dostupne všechny konektory, tlačítka muže se zdát, že nebude držet, ale drží suprově nic
Hana, Libušín 30.04.2019
Líbivý a příjemný design. Uvnitř je kapsička. Kupovala jsem na Pocketbook 622, ale spodní úchyty okamžitě sklouzávaly dolů a nedržely. Někdo tu v recenzích chválil, že mu tenhle obal na P622 drží dobře, takže je asi potřeba vyzkoušet, jestli jsou úchyty přišity dostatečně vysoko, aby se tam vešlo i bříško této čtečky:)
 
Hana, Libušín 29.04.2019
Líbivý a příjemný design. Uvnitř je kapsička. Kupovala jsem na Pocketbook 622, ale spodní úchyty okamžitě sklouzávaly dolů a nedržely. Někdo tu v recenzích chválil, že mu tenhle obal na P622 drží dobře, takže je asi potřeba vyzkoušet, jestli jsou úchyty přišity dostatečně vysoko, aby se tam vešlo i bříško této čtečky:)
Daniel, Velký Borek 23.12.2017
hezký uchycení čtečky by mohlo být bytelnější
Klára, Praha 9 25.04.2016
Vypadá výborně. Skvěle padne do ruky. Nic
Eva 03.12.2015
výborné žádné
Lucie, Praha 4 - Kamýk 22.05.2015
vypadá moc hezky
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi