Recenze Logitech Bluetooth Audio Adapter

Zobrazit katalog
Logitech Bluetooth Audio Adapter - Bluetooth adaptér

Recenze Logitech Bluetooth Audio Adapter

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Bluetooth Audio Adapter? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 142 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Bluetooth Audio Adapter. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Bluetooth Audio Adapter i vy.
1 099,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Milan, Šuranyflag
Hodnoceno 28.04.2024, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje vynikajúco.
Žiadna.
0 ×Nahlásit
Jozef, Krompachyflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Obáva že to bude blbosť sa po pravom použití úplne vytratila. :⁠-⁠)
Ak potrebujete mať reproduktory pripojené cez bluetooth tak perfektný produkt.
Vzhľad a veľkosť
Kvalita
Žiadne oneskorenie v pohode spojenie TV a repro cez bluetooth a sedí zvuk z obrazom.
Pripojenie mobilu a čohokoľvek na reproduktory cez rozhranie bluetooth
Staršie kvalitné reproduktory dostanú upgrade a nový život :⁠-⁠)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
Funguje super
Nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Kutná Horaflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vše funguje
Kvalita zvuku je dle očekávání (tzn. Velmi dobrá s omezením co sebou BT přenos nese - pokud chci kvalitní HiFi tak logicky tento způsob nepoužívám , ale to je věc technologie samotné, nikoli přístroje)
Nejde vypnout jinak, než vytažením že zásuvky
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
Plní svou funkci
Rychlé párování
Hezký vzhled
Dobrý zvuk
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 7flag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
funkčné
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dobřejoviceflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
dlouhý dosah
rychlé připojení
kvalita zvuku
0 ×Nahlásit
Filip, Lakšárska Nová Vesflag
Hodnoceno 30.05.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
rýchlo sa pripája
zvuk je čistý
jednoducho sa používa
je to spoľahlivé, nevipadáva
pri použití jack výstupu spolu s veľmi kvalitnými reproduktormi je počuť šum pri nízkej hlasitosti
0 ×Nahlásit
Marek, Praha 9-Vinořflag
Hodnoceno 20.02.2023, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
Do věže NEzapojovat do vstupu pro gramofon; PHONO má totiž zpravidla natvrdo zapojenu kompenzaci, která hodně posiluje basy a na sestavách pro domácí použití to obvykle nejde vypnout. To je dáno tím, že pro zlepšení odstupu signál/šum se LPčka lisují s basy výrazně potlačenými.
funguje a hraje. a hraje dobře
ne úplně levný
mohl by mít napájení z USB nabíječky, místo extra adaptérem
0 ×Nahlásit
Jakub, Ostrava - Polanka nad Odrouflag
Hodnoceno 29.12.2021, varianta Logitech Bluetooth Audio Adapter
Ověřený nákup
Zvukově zcela nedostačující. Sice má krásně konektory na připojení ke stereu ale až to uslyšíte tak to zahodíte. Naprosto příšerné ve srovnání s kvalitou klasického CD. (Testováno iphone AAC Tidal HI-FI) Vracím to
Docela kvalitní zpracování
Je k němu adaptér do zásuvky i kabel pro připojení
Dospělé konektory - Cinche které vám ale jsou k ničemu
Špatná kvalita zvuku, zcela nevhodné pro lepší reprosoustavy.
Některé basové tóny ani neslyšíte.
Žádné lepší kodeky pro přenos zvuku.
Šíleně agresivní připojování k telefonu, pokud to máte doma zapnuté už si nezavoláte a jak se přiblížíte přerazí to sluchátka jako handsfree v autě.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 58
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací