Jak rychle doručujeme objednávky? Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-2 dny 0-2 dny 1-2 dny 0-1 den 2-4 dny 2-4 dny
Mastercard Obchodník roku 2021 Dárky na poslední chvíli

Recenze Logitech Headset H110

Zobrazit katalog
Logitech Headset H110 - Sluchátka

Recenze Logitech Headset H110

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Headset H110? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Headset H110. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Headset H110 i vy.
559,- 469,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

GoGoManTV 20.05.2013
Jsem celkem spokojen s těmito sluchátky jenom problém že občas začnou chrčet :(.
Cena vzhled Příjemné na uši Občas chrčí Není k nastavení hlasitost na sluchátkách
Firma, Kladno 01.05.2013
Celkově jsem se sluchátkama nespokojený, mají špatný zvuk.
Pěkný vzhled Sluchátka při určitých tónech chrčej.
Zákazník, Praha 9 21.02.2015
  NEkupujte si tyhle sluchátka, prakticky každé jsou lepší
David, Brno 01.06.2014
Levná sluchátka, čistý zvuk mikrofonu na skype atd. Na hudbu to ale není - ale kdo si kupuje headset na hudbu ?
Jana, Olomouc 9 09.12.2013
výborná funkčnost žádné
Vladimír, Mníšek pod Brdy 26.03.2013
Zatím v pořádku a v této zimě i hřejí uši. Zatím žádné
Milan, Praha 9 Dolní Počernice 28.02.2013
Po 14ti dnech používání nemám výhrady. Odpovídající poměr cena/výkon Dostatečně dlouhý kabel Široký rozsah mechanického nastavení mikrofonu, což umožňuje používat sluchátka s mikrofonem na pravé i na levé straně. Pro kancelářské použití OK "laciné" provedení, které však odpovídá ceně
Zákazník 31.10.2013
jde o kvalitní výrobek,splňující účel
výhodná cena vyhovující kvalita pro poslech i Skype
Zdeněk, teplice 25.07.2012
Mě sluchátka koupil strejda asi před rokem hrají skvěla a jsem s nimi nad míru spokojen.....Akorát časem používání se vám přetrhají kabely, jako mě u zeleného jacku. Ale myslím si že jeden rok posloužily velice pozitivně :DD
vyjímečný stereo zvuk kvalitní basyvelice příjemný polštářek jen by mohly mít tvrdší kabel Tito sluchátka nemají na kabelu ovladač hlasitosti někomu by to mohlo vadit!!
Pavel Boška 08.12.2013
obyčejná sluchtka za pár šupů, žádnej zázrak se tu nekoná. Největší problém u mě byl s kabelem, naprosto zbytečně dlouhý a ještě k tomu měkký obal drátů, takže se uvnitř drátky lámou (na to jsem doplatil protože s nimi dělám kdejaký harakiry) a po 5 měsících reklamace. Poměr cena/výkon je na mé nároky neuspokojivý.
mikrofon na právé i levé straně pohodlné na uších cena moc dlouhý kabel měkký a laciný obal drátků kvalita zvuku
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi