Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Výměna nevhodného dárku UniCredit Bank

Recenze Logitech Multimedia Speakers Z200 Black

Zobrazit katalog
Logitech Multimedia Speakers Z200 Black - Reproduktory

Recenze Logitech Multimedia Speakers Z200 Black

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Multimedia Speakers Z200 Black? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 355 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Multimedia Speakers Z200 Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Multimedia Speakers Z200 Black i vy.
949,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Zákazník 30.05.2014
Dobrý poměr cena x výkon, ale nějaké extra hifi to není, subwoofer citelně chybí, zvuk je plošší. Jako menší repráčky pro pouštění TV nebo Youtube apod. asi stačí, na domácí kino ani trochu náročnější poslech to není.
Dobrý poměr cena x výkon
Jakub, Praha 4 - Braník 19.02.2015
Po špatných zkušenostech s "dřevem" (od geniusu po roce nesnesitelný pískot od defenderu u nových extrémí hučení) sem dal přednost plastu a rozhodně nelituji. Pro občasné pouštění hudby, hraní her, dívání na filmy a podobně super. Zatím žádný problém a se zvukem spokojenost. Snad jen to, že není možnost je dát na zeď, ale to mě zas tolik netrápí.
Zákazník 23.12.2013
chtěl jsem menší přenostitelné reproduktory po domě, jsou mírně větší, než jsem očekával, ale nic hrozného
velmi pěkný zvuk na tuto cenovou kategorii, málo výrazná dioda, narozdíl od některých ostatních v této kategorii... méně výrazné basy
Richard, Kladno 10.12.2014
Dobrý zvuk Pěkný design Jsou menší, tudíž se vejdou na malý stůl Dobrý kompromis mezi cenou, kvalitou a velikostí Bassy by mohli mít vyšší rozsah, ale dobrý :)
Jirka 06.01.2014
Doporučuji. Nečekal jsem za tuto tak kvalitní a čistý zvuk.
Čistý zvuk Design Pevné a kvalitní provedení Regulace bassů Regulace bassů mohla mít větší rozsah
Anonym 13.11.2013
Odporucam
skvelá kvalita zvuku hlasitosť basy cena
Zdeněk, Horní Slavkov 04.03.2014
Myslím, že dobrý kompromis mezi velikostí a kvalitou zvuku. Hrají čistě, žádný brum na prázdno. Malinko slabší basy, ale žádná trága :-)
Martin, Plesna 15.06.2021
rozčilují mě reproduktory které bručí, podle recenzí jsou tyhle tiché. Skutečně to tak je , naprosté ticho. Trochu mě překvapila výška 24 cm.
Naprosto tiché, nebručí velký výkon, hrají pěkně už od malé hlasitosti. Od poloviny výš už to nevyužiju, moc hlasité :-) dlouhé kabely Regulace basů by mohla být větší ale i tak co je to bohatě stačí. Spíš je to moje rozmazlenost asi bych chtěl aby se kolečko točilo dokola.
Karolína Vystavělová 12.10.2020
Vzhled odpovídá fotografiím, jsou velice krásné, nadčasové a elegantní. Kvalitou hudby mi to jako normálnímu člověku, který si rád poslechne hezkou hudbu a sem tam zahraje nějakou gamesu, stačí. Líbí se mi také jejich velikost, nejsou to žádné miniaturní repráčky. Celkem oceňuji spouštěč zvuku pouhým otočením tlačítka regulace zvuku, namísto zamačkávacích čudlů, které pak bedýnku/reprák sunou po stole a je nutno ji pak při zapnutí přidržovat.
Vzhled Cena Zvuk Velikost Komfortní zapnutí Dostatečně dlouhý kabel mezi repráky
Radek, Praha 10 - Horní Měcholupy 13.06.2020
super zvuk celkove k pocitaci, filmy, youtube perfekt, neni to pro audiofily, co poslouchaji pres PC vaznou hudbu, na to at maji repraky v obyvaku jedny z mala co nechrasti a po vypnuti nebruci a to jsem jich vyzkousel hodne, to je velke plus mam bile a jsou moc pekne designove regulace basu ma jen minimalni ucinek jsou kapku vetsi nez jsem cekal, mrknete na rozmery
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi