UEFA promo_CZ

Recenze Logitech Speaker System Z623

Zobrazit katalog
Logitech Speaker System Z623 - Reproduktory

Recenze Logitech Speaker System Z623

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Speaker System Z623? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 124 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Speaker System Z623. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Speaker System Z623 i vy.
4 119,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Dušan, Rakytnikflag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
perfektný krásny zvuk a silné basy
dobrá kvalita
skvelý výrobca
0 ×Nahlásit
Miroslav, Vlčanyflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi dobrý zvuk neskutočné basy. Úplne stačí na moje potreby občasné počúvanie hudby.
Veľmi dobré spracovanie komponentov lepšie ako má drahšia verzia
Subwoofer by mohol mať vyššie nožičky dosť prechádza rezonancia do zeme
Nemôžem používať na plno :-)
Vyššia cena
Nemá optické pripojenie
0 ×Nahlásit
Patrik, Šuranyflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
basy
pohodlné ovladanie
krátke kable
satelitné repraki nehraju moc nahlas zez telefón. zez pc neviem.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hořoviceflag
Hodnoceno 27.08.2023, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Dokonalý podání zvuku
Krasne basy
Čistý zvuk
Nemam nic co by mi vadilo
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.03.2023, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Naprosto perfektni
Thx
Velky vykon
Nic
0 ×Nahlásit
Michal, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 20.02.2023, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Po 2 týždňoch skúšania hrajú v pohode, žiadnu závadu som si nevšimol. Subwoofer je ale podstatne väčší ako pri mojich starých Logitechoch.
hrajú ako majú
po iste dobe nečinnosti sa prepnú sami do stand-by módu, vtedy v nich trochu pukne, ale to je detail, ktorý mi vôbec nevadí
0 ×Nahlásit
Jakub, Hranice 1flag
Hodnoceno 23.05.2022, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Naprosto konejšivá kvalita zvuku..
Enormní a bohaté basy
Za tuhle cenu, lepší repro nekoupíš :)
0 ×Nahlásit
Matěj, Prahaflag
Hodnoceno 10.05.2022, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Nejsem odborník přes audio, ale jsem s kvalitou zvuku naprosto spokojený. Sice mají výraznější basy než výšky, ale jako hráč to oceňuji a na filmy jsou taky užásný. Za tu cenu je to fakt přepal a pokud nechcete zbořit barák a zničit sousedy, tak je hranice 1/3 hlasitosti
Poměr cena/výkon
Design
Perfektní kvalita zvuku na hry a filmy
THX certifikace (já to nepoznám, ale určitě jsou lidi, kterým na tom záleží)
Ovládání na pravém reproduktoru
Možnost připojit repráky k zařízení skrze aux port na pravém repráku
Poměrně krátký kabely, které jsou na pevno k reprákům
Někomu mohou vadit výraznější basy
hrozně ostré hrany subwooferu
Pro někoho mohou být dost velké ty repráky
0 ×Nahlásit
Dominik, Žilina 1flag
Hodnoceno 01.02.2022, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Krásny zvuk a pôžitok z hier. Susedia majú radosť. :D
Basy
Kvalita zvuku
0 ×Nahlásit
Gabriel, Prešovflag
Hodnoceno 31.01.2022, varianta Logitech Speaker System Z623
Ověřený nákup
Reproduktory mam zapojené k počítaču ale dokúpil som si zvukovú kartu od Creative. Musi povedať ze keď som to zapol po prepojení s tou kartou ...zvuk bol a vlastne stále je OHROMNÝÝÝÝÝ TTTOOOTTAALLLNNAAA ZMENA. Kto stále váha tak neváhajte...za tu cenu asi nič lepšie nekúpite. A ešte raz opakujem ten bass to je dačo neskutočne veľmi precízny hutný no paráda
ak bývate napr. na 5ke tak ešte aj na prízemí budú susedia vedieť ze mate party. Verte mi viem o com hovorím.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 61
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací