Valentýnské TOPky Alza pro firmy

Recenze Logitech Speaker System Z623

Zobrazit katalog
Logitech Speaker System Z623 - Reproduktory

Recenze Logitech Speaker System Z623

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Speaker System Z623? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 111 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Speaker System Z623. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Speaker System Z623 i vy.
4 019,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zdeněk, Oborná 30.03.2014
čistý zvuk skvělé basy výborné pro hry, filmy i mp3
Norbert, České Budějovice 14.01.2014
THX certifikace, silné basy k PC supeeer. :)
Jan, kladno 29.10.2013
špičkový zvuk!!! Ještě hezčí než na obrázkách...) Dioda vůbec neoslnuje jako u jiných výrobků,maximální sokojenost! Rychlost dodání...) Nejsou
Miroslav, Česká Bělá 02.09.2013
velice kvalitní zvuk v pohodě dokáže ozvučit velkou místnost
INTERCONNECT s.r.o 21.12.2012
čistý zvukpříjemné basy výšky a basy jsou super, středy by mohly být výraznější
Jan, Měšice u Prahy 20.03.2015
Velice dobrý zvuk. THX. Cena. Pokud přehráváte na nízkou úroveň zvuku, po cca 15 minutách přejde Systém do režimu spánku (dioda svítí slabě), pak se musí přidat zvuk aby se spánek zrušil - v noci to není zrovna ideální.
Jaroslav, Kromeriz 22.06.2013
kvalitni basy
Jakub, Kovanice 23.05.2022
Naprosto konejšivá kvalita zvuku.. Enormní a bohaté basy Za tuhle cenu, lepší repro nekoupíš :)
Matěj, Praha 10.05.2022
Nejsem odborník přes audio, ale jsem s kvalitou zvuku naprosto spokojený. Sice mají výraznější basy než výšky, ale jako hráč to oceňuji a na filmy jsou taky užásný. Za tu cenu je to fakt přepal a pokud nechcete zbořit barák a zničit sousedy, tak je hranice 1/3 hlasitosti
Poměr cena/výkon Design Perfektní kvalita zvuku na hry a filmy THX certifikace (já to nepoznám, ale určitě jsou lidi, kterým na tom záleží) Ovládání na pravém reproduktoru Možnost připojit repráky k zařízení skrze aux port na pravém repráku Poměrně krátký kabely, které jsou na pevno k reprákům Někomu mohou vadit výraznější basy hrozně ostré hrany subwooferu Pro někoho mohou být dost velké ty repráky
Martin, Praha 9 - Vysočany 31.01.2021
všechno super, kdyz mas barak. jinak si to neuzijes kvuli sousedum. doma mas zvuk v absolutni dokonalosti a muzes si u toho potichu povidat, ale sousedum prej skace celej byt a je neobyvatelnej.. sousedi, myslel sem ze to bude cajk, ale jsou u me kazdej den a vztahy se dost zhorsili.. a to jedu na par procent vykonu.. takze zvazte, jestli chcete nasrat sousedy, hura do toho.
123 ...
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací