Recenze Logitech Speaker System Z906

Zobrazit katalog
Logitech Speaker System Z906 - Reproduktory

Recenze Logitech Speaker System Z906

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Speaker System Z906? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 445 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Speaker System Z906. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Speaker System Z906 i vy.
6 499,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Miloš, Praha 9 - Hloubětínflag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
kvalita
na ALZE nebylo moc z čeho vybírat v oblasti 5.1 soundsytémů
dálkové olvádání
lehká konfigurace, nastavení zvuku + ovládací panel
0 ×Nahlásit
Viktor, Bratislavaflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
1 Tip čo musím ale povedať, Neurobte tú istú chybu čo ja. Zaplaťte extra za dopravu.
Funguje perfektne
Mám ho už niekoľko mesiacov, pozerať filmy je omnoho zábavnejší
Nedá sa nastaviť kedy sa automaticky vypne
V balení je len kábel na 1 typ spojenia aj keď podporuje viacero
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Silné basy
Pekný zvuk
Výhoda dať na stenu
Káble
Cena
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 10 - Dubečflag
Hodnoceno 16.02.2024, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
Produkt skrze výkon bych hodnotil na 5 hvězd. Ale když jdu spát, repráky jsou zaplé, ráno se probudím a vypnuté. Někdy se zapnou hned, někdy je ale musím vypojit ze zásuvky a zapojit, jinak se prostě nezapnou což je docela otravné.
zvuk
basy
při max. výkonu trochu chrčí
v noci se vypnou a ráno nejdou zapnout
0 ×Nahlásit
Zákazník, banovce nad bebravouflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Top ❤️❤️
0 ×Nahlásit
Richard, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
Naprosto spickovy zvuk
2x optika + coax
Logitech :-)
Na hry, hudbu i filmy za tu cenu naprosto 🔝
0 ×Nahlásit
Jiří, České Budějovice 5flag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
Mám tyto repráky už pět let a za tu dobu už mám za sebou čtyři reklamace a chystám se na pátou. Každá reklamace skončila výměnou zboží a tak jsem mohl odzkoušet pět stejných a přesto úplně jiných repro soustav. Každá hrála trochu jinak nahlas, ale všechny po čase začaly křapit a postupně přestal jít zvuk z předních reproduktorů. Podotýkám že jsem je nikdy neměl puštěné na max (asi by mi uletěla hlava) a přesto po roce začnou křapit. Ne jedna sada ale pět různých a u všech stejný problém. Mám rád filmy i hudbu a musím říct že mají nádherný zvuk a mohutný basy, nejsem úplný audiofil a určitě se najde spousta lidí co mi popíšou spoustu nedostatků, ale já byl vždy spokojen. Až na to že jsou to při denním používání repráky na rok. Už s nimi končím, mrzí mě to, ale už je nechci a nedoporučuji.
neuvěřitelně silné basy
příjemný prostorový zvuk
Problémy se stálostí, repráky po roce začnou křapit až postupně přestanou hrát předky
příliš vysoká cena na to co vydrží
0 ×Nahlásit
Zákazník, Dunajská Stredaflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
100%
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
Používám ho na živí mrtví ona ostatní filmy a seriály na hry a na hudbu jenom se připravte že to je hodně prostoru
Je to bomba na filmy a seriály
Na hry
Na hudbu
Na YouTube
A moc si to moc dálkový ovladač
0 ×Nahlásit
Radek, Ostravaflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta Logitech Speaker System Z906
Ověřený nákup
kromě problémů s filmy u Disney plus a HBO max jsem z reprobedny spokojen přátelé si je také koupili když sledujete film který je ve stereu dokážou bedny vytvořit 3d prostorový zvuk
Nejlepší reproduktory za cenu do 5000 na hudbu a filmy co se týče kvality zvuku ozvuči i svatbu a zvládají v pohodě i připojení na mix pult profesionálního DJS žádný rušivý zvuk při hraní taneční hudby a basech se při taneční párty neozval
disponují optickým vstupem pro filmy ze služeb Netflix Amazon prime
dokážou ze stereo zvuku vytvořit 3d prostorový zvuk podobný 5.1 Dolby digital
Problém s Dolby Atmos který nepodporuje optický digitální výstup ale pouze HDMI , roprodukotory Logitech z906 ale HDMI nemají ,
Disney plus HBO max do tv primárně pustí pouze nejlepší stream podle výbavy televize což u nových tv Philips android tv je Dolby Atmos a nelze jej v nastavení tv ani Disney plus nebo HBO max Dolby Atmos zakázat a nechat jen Dolby digital. ( umožňuje to pouze zařízení Google Chromecast s Google tv a možná některé android tv boxy )
Při přehrávání filmů na HBO max nebo Disney plus které mají být v Dolby digital 5.1 na android tv Philips nedetekuji reprobedny prostorový zvuk 5.1 Dolby digital přes optický vstup ale hrají pouze stereo kvůli implementaci Dolby Atmos který je určen k propojení přes HDMI nikoliv opticky cabel
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 135
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací