Rychlé dárky do obálky Pracujte na svém zdraví HP. média

Recenze Marshall Major III BT Brown

Zobrazit katalog
Marshall Major III BT Brown - Bezdrátová sluchátka

Recenze Marshall Major III BT Brown

Zajímají Vás názory a recenze na Marshall Major III BT Brown? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 138 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Marshall Major III BT Brown. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Marshall Major III BT Brown i vy.
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Martin, Plzeň 23 19.06.2018
Zvukově skvělé, výdrží taktéž. Bohužel ale náušníky mají šev na vnitřní straně, přímo dosedající na ucho, což není zrovna pohodlné. Mně to neskutečně vadí, musel jsem je vrátit. Proto doporučuji dobře odzkoušet.
parádní zvuk výdrž nepohodlné náušníky
Iveta, Praha 10 16.10.2019
Příjemné, měkké, pohodlné a přijatelný zvuk. Před použitím je musíme vždycky trochu roztáhnout. Jsou snad vyráběný na hlavu novorozence.
Jan, Kosmonosy 14.04.2019
ideální pro soukromý poslech Po delší době používání je tlak na uši znatelný
Zbyněk, Vyškov Vyškov-Město 03.07.2019
za tu cenu dobrý zvuk kvalitní zpracování ovládání krásné na pohled výdrž baterie skladné velice silný přítlak, pokud máte brýle po chvíli nepříjemně drtí boltce o nožičky brýlí.
Lenka 05.01.2021
Pro mě velmi kvalitní sluchátka, vyplatí se investovat.
Kvalitní zvuk Rychlé nabíjení Dá se poslouchat i při nabíjení Dlouho vydrží Celkem ohebné Po delší době lehce tlačí
Michaela, Most 1 27.09.2020
Design, zvuk, cena, snadné ovladání Žádné
Pavel, Náchod 18.12.2019
Bezdrátové Dlouhá výdrž Sdílení zvuku do sluchátek někomu jinému Design Joystick Připojení i přes jack 3,5mm Z výroby špatný předěl kožešinového upevnění (detail)
Lukáš, Praha 5 09.11.2019
zvuk rychlost připojení k zařízením různé barvy diody, která pomáhá v ovládání ovládací joystick pod levým sluchátkem umí hrát překvapivě nahlas mikrofon na telefonování hraje lépe než u někteých jiných modelů součástí dodávky není nějaké pouzdro na převoz sluchátek
Jiří, Třebosice 16.05.2020
Po 4 creativech jsem sáhl po jiné značce. Nejsem zklamán, spíš potěšen. Zvuk není špatný a věřím, že díky apt-x bude ještě lepší (až si pořídím zvukovku, která jej podporuje). Příjemně překvapilo ovládání pomocí "joysticku", kterým se nechá ovládat kompletní přehrávání i hands-free, pokud je mám připojené k mobilu. A výdrž je hodně dobrá, Bezdrátová sluchátka mám již 5 za sebou a naprosto s přehledem jsou tahle ta nejlepší co do doby po jakou vydrží na jedno nabití. Pokud jsou připojená k PC, je problém stejný jako s jinými BT sluchátky, pro použití s mikrofonem je nutné používat hands-free mode, který má ale nižší kvalitu zvuku :(. A mají opravdu dost silný přítlak, víc jak 2-3 hodiny se nedají vydržet. Na druhou stranu, za ten špičkový zvuk to stojí. dal bych 90%, ale ta možnost tu není :)
Kvalitní zvuk (za tu cenu) apt-x ovládání "joystickem" obstojný mikrofon Výdrž na baterie Silný přítlak
Kristián, Nezamyslice u Prostějova 20.03.2019
Kvalitní sluchátka, s dlouhou výdrží baterie ne všem sednou na uši, protože mají trochu menší sluchátka. Kvalitní zvuk na někoho možná přebasované opět je to o preferenci.
Dlouhá výdrž baterie 30h+ Jakmile se vybijou vytáhnete kabel a zapojíte Design Provedení sluchátek Jsou trochu dražší Pro někoho menší sluchátka
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi