Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Podzimní úklid

Recenze Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)

Zobrazit katalog
Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)

Operační systém - OEM verze, obsahuje DVD pro 64-bit instalaci, česky, pro 1 počítač nepřenositelná

Skladem > 5 ks
a na 3 prodejnách
Cena s DPH 2 999,-
Původní cena 3 199,-
4,5
Hodnotilo 569 uživatelů
5 404x
4 93x
3 37x
2 17x
1 18x
5 000+ zákazníků již zakoupilo
87 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jan, Domaželice 12.02.2016
Podpora nových DirectX Vylepšená oznamovací oblast Nestabilita Padá i notepad Nezastavitelné aktualizace Nastavení počítače na dvou místech Vzhled Špatný pocit z velkého bratra Zabudovaný cloud
Zakaznik 21.10.2015
USB stick ako médium. Inštaloval som na SSD, a šlo to tak rýchlo že som ani nestihol v kľude vypiť čaj Cena
Martina, Vysoká 04.02.2018
Nekontrlovatelné a nezastavitelné aktualizace jsou asi největší noční můrou všech, počítač ať to nastavíte jakkoliv tak si dělá do chce, i přes všechna vypnutí od windows update přes zapnutí ručních aktualizací, stejně si nějaké sám stáhne a pak pokud si nedáte pozor na nastavení doby aktivního používání se vám klidně restartuje v noci když máte třeba puštěnou nějakou práci a vše je pak ztraceno. Nehledě na to, že častokrát nejsou vůbec kompatibilní a počítač naopak zpomalují a nefunguje jak má...zvažuji přechod na nižší verzi, protože tohle je prostě katastrofa. Zlaté Win7 a 8.
vzhled a zpracování ze začátku vše chodilo celkem pěkně nekontrolovatelné a nezastavitelné aktualizace zvažuji přechod na nižší verzi
Zakaznik 03.04.2017
Rýchle zavedenie systému. Celkovo je svižný. Dá sa, ale... Zbytočný balast okolo. Sedmička je sedmička.
Tomáš, Zlín 06.08.2015
Zatím používám 2 dny a vesměs nemám problémy. Systém se zdá stabilní, nepadá a ovladače fungují i z Windows 7 nebo 8 Velmi rychle startuje a velmi rychle se vypíná Celkově běží systém velmi rychle Je to něco mezi Windows 7 a 8, 6 let jsem byl fanouškem Windowsu 7 a přechod na tenhle systém byl vcelku bez problémů S rozhraním se dá sžít velmi rychle Microsoft se poučil Občas mi zamrzne nějaký program, ale nic strašného(většinou který na Windows 10 nebyl dělaný)
Zákazník 12.01.2016
celkem jednoduché ovládání
převlečené windows 7 s novým kabátem
Milan 01.07.2017
Jen zamrzí, že se win 10 u nás prodává za plnou cenu, ačkoliv systém není plně funkční - nefunkční cortana. Ta právě dělá tento systém výjimečným, a proto jsem ho chtěl.... Zajímavá politika prodeje.
Jinak zatím nejlepší a nejbezpečnější systém u mě nejsou
Zakaznik 10.08.2015
No proste windows co sa dalo cakat nic nove
Jaroslav, Čelákovice 04.01.2017
Normální instalace Zatím nic
Firma, Černošice II 30.06.2016
Pěkné pracovní prostředí Ten systém prostě ještě není hotový !!!
Jaroslav, Postoloprty¨ 14.05.2016
Rychlá instalace, prozatím spolehlivý systém Na mém 5let starém počítači došlo po instalaci ke "ztrátě" DVDmechaniky. Byl nutný zásah do registru systému, bez pomoci z webu bych byl bezradný. Povedlo se během 15minut a od té doby zatím dobré. Zkušenosti mám ale jen týdenní...
Jindřich, Praha 07.08.2018
Licenční číslo fungovalo. Vadné médium - chyba 0x8007025D. Navíc je R/O, takže nešlo přes MCT opravit, ale musel jsem vypálit na DVD. Tj. 16GB flashka na dvě věci...
Josef, Dolany 18.12.2018
  kód po setření je opravdu mallinkatými písmenky cena
Miloslav, Benešov u Prahy 13.12.2018
rychlé nevím
Jan, Měšice 16.10.2018
Po rozbaleni a pripojeni k pocitaci se flashka ukazala jako nefunkcni, (odzkouseno na trech ruznych PC)...Na jednom nesla nabootovat(pry z duvodu poskozeneho souboru), na druhem a tretim nesla instalace spustit ani z Win 7/10 OS. Zakoupil jsem tuto verzi, protoze jsem se nechtel babrat s vyrobou instalacni flashky... Cemuz jsem se ve finale stejne nevyhnul. Pri cene tohoto produktu jsem opravdu ocekaval funkcnost. Za me velke zklamani :-(
samotna instalace je rychla nefunkcni instalacni flash disk cena/kvalita
Josef, Český Těšín Stanislavice 28.09.2018
pro fungování s PC nutnost aktualizace vypnuty v menu, stejně se aktualizuje, asi jsem z Trotlheimu
Jaromír, Hrádek nad Nisou 09.09.2018
rychlý a spolehlivý systém trochu "nabobtnává", jako každý operační systém Windows
Jakub, Praha 7 - Bubeneč 02.08.2018
po celou dobu co sem u Počítačů tak sem používal jen disk podobu a nemůžu si vynachválit provedení ve formě usb malá a skladná vždy poruce
Zakaznik, Brno 2 02.07.2018
Snadné instalovat Funguje dobře GUI je hezké a přátelské
Green Grass, Praha 5 - Hlubočepy 18.06.2018
👌🏿
Proste Microsoft Cena
Milan, Kutná Hora 15.06.2018
Nemá chybu Nic
Vítězslav, Praha 5 03.03.2018
Naprosto jednoduchá instalace z USB Přenositelná licence Asi by ten OS nemusel být tak drahý, ale dejme tomu...
Petr, Pardubice 03.02.2018
Relativně rychlá instalace z flashky Poměrně intuitivní ovládání Chvilku si budu zvykat po přechodu z win7
Tomáš, Praha 28.11.2017
fachá jak má cena
Jan, Praha 3 05.11.2017
XPčka asi nikdy nepřekonají, ale snad tomu bude Microsoft věnovat víc času a podpory než normálně!
Petr, Kolín Kolín II 04.11.2017
zatím asi nejlepší volba win 10 nic
Jan, Praha 3 27.08.2017
Naprostá spokojenost,musel jsem ho zakoupit jelikož můj procesor nebyl kontabilní Windows 7. Nejsou žádné.
Dalibor, Františkovy Lázně 25.08.2017
Rychlost instalace. Nic
Firma, Praha 1 27.04.2017
Pracovní klasika
Zakaznik 03.04.2017
rýchla inštalácia najnovšia verzia 1607
Vlastimil, Brno 18.03.2017
Win 8.1 je lepší ve více možností pro uživatele, Win 10 instaluje všechny aktualizace bez ohledu na názor a potřeby uživatele Produkt KEY je krásně čitelný a nemusíte nic stírat Obsahuje USB flash disk s instalací Win 10
Jan, Praha 6 03.03.2017
Win 10 nezklame Cena 1 licence, měla by být poloviční
Petr, Přerov 19.01.2017
Spáchal jsem tedy konečně sebevraždu z W7, ale dobré, milé překvapení, zatím s tím nemám problém.
Myslím, že je lepší i jak Sedmičky :) zatím jsem nenašel
Jaroslav 01.01.2017
Rychlá a jednoduchá instalace Vypadají pěkně Startují rychleji než Windows 7 Rychlost a stabilita systému Nové funkce Bohužel nemají mé oblíbené Windows Aero
Zakaznik 22.12.2016
nové menu štart, štart tam kde som bola zvyknutá, jednoduchá inštalácia cez usb, jednoduchý a rýchly žiadne
Petr, Desná 02.12.2016
Rychlý,bezproblémový software. Cena
Jozef 22.11.2016
rychla instalacia
Oskar, Praha 5 29.10.2016
na Win10 pracuji od jejich vydání a mohu jen doporučit
Zakaznik, Praha 18.10.2016
Lepší než W7, Přehledny, Perfektni na hry a socialni sitě. Zatim nevim
Tomáš, Praha 6 - Ruzyně 30.09.2016
jednoduchá instalace, šlape jak hodinky, bez problému neustálé aktualizace (naštěstí až při vypínání)
Jan, Praha 10 11.07.2016
velmi dobrý OS, podle mě nejlepší Windows od dob Win XP pracuje rychle i na starším PC (v porovnání s tragickými Win Vista nesrovnatelně rychlejší)
Firma, Kunštát na Moravě 21.06.2016
Funguje
Petr, Vlašim 24.05.2016
Plně funkční systém s minimem chyb, pravidelné a rychlé aktualizace
Firma, Praha 8 - Bohnice 24.05.2016
Funguje
Michal, Milovice 15.05.2016
rychlost žádné extrémní změny (uživatelské prostředí) oproti W7 zkrátka wokna chvilku jsem bojoval s instalací. W je dodáván na USB3 a v bedně mám USB2. Trošku se to hádalo, ale po instalaci z USB2 to šlo v pohodě.
Firma, Praha 5 - Velká Chuchle 08.05.2016
Nezbytný základ do PC
Dušan, praha 8 26.03.2016
delaj co maj
Jiří, Čáslav 10.02.2016
Cena Ještě je co ladit v oblasti stability a kompatibility.
Rostislav, Dolni Brezany - Lhota 10.02.2016
Rychlý i na 6let starém Lenovo T400, jednoduchý a stabilní. Stahuje hodně často a objemné aktualizace.
Firma, Liberec 21.12.2015
Skvělé
Firma, Liberec 21.12.2015
Mnohem lepší než win 8.1, nyní bezproblémový upgrade na čistý disk,bez nutnosti nejdříve aktualizovat systém.
Petr, Velké Hamry 27.11.2015
přenositelná licence Rychlost Nic
František, Hradec Králové 2 16.11.2015
instalace z flash disku přenositelná licence cena
Vit Kouba 11.11.2015
Testuji operační systémy už deset let, a každý operační systém je jako klíč, který se hodí k nějakému zámku, nejsou univerzální klíče, a nejsou ani univerzální operační systémy! Windows 10 používám od první testovací verze na různých počítačích. Zjistil jsem u Windows zajímavou věc, a to že by se nemělo zkoušet používat programy co čistí registry, anebo zvyšují výkon počítače, většinou následkem je nakonec vždy nová instalace Windows a to platí už deset let! http://gvkb.cz/
Hezká grafika a je k dispozici mnoho programů a ovladačů, výborná je lokalizace do češtiny Pomalý start sytsému oproti Linuxu
Josef 01.11.2015
rychlost system je opravdu velmi rychle nainstalován a připraven k použítí na mé, starém i7 960 bylo vše hotove a ni ne za 10 minut win7 na tom samem pc trval něco přes 20 minut i déle je fakt že za to mohli i pomale DVD.Navíc není na jedno použití.Cena nic není
Jaroslav 19.09.2015
Zatím nejlepší Windows Nic
Firma, Prostějov 21.08.2015
Rychlý start Zatím nevím
Patrik, Praha 9 10.08.2015
Jsem spokojeny bez problemu.. nic
Firma, Dašice 16.09.2018
zatím pracuje bez výpadků některé součásti jsou zbytečně změněny
Vlastimil, Praha 3-Žižkov 07.05.2018
V mezí. Cena relativně good Není třeba hledat
Martin, Kralupy nad Vltavou 19.03.2018
Zatim přes menší "nedostatky" to ujde. Uvidí se časem.
Tomáš 11.09.2017
Super systém.
Rychlý Přehledný Nový systém Instalace systému opravdu rychlá Startuje výrazně rychleji o proti Windows 7 Super systém na práci i na hry Cortana v česku nefunguje Hodně mi chybí efekty Aero Glass z Windows 7 Cena
Tomáš, Praha 6 - Dejvice 18.08.2017
Systém je stabilní a uživatelsky příjemnější, než win 8.1 Instalace nebyla tak jednoduchá, jak MS popisuje na krabičce.
Jakub, Praha 3 09.08.2017
přenosný Widle :-) flash v balení (doufám, že půjde přepsat aktuálnějším buildem) předinstalovaný MS balast
Petr, Praha 24.07.2017
Hyper-V
Zakaznik, Ostrov nad Ohří 05.07.2017
Paradni novy svezi systém. Po snadnem nainstalovani vse maka skvele! A hlavne můžete hrat xboxovy hry! Zatím nic.
Firma, Praha 10 - Vinohrady 21.04.2017
Nepadá , neseká se , zatím vše v pořádku. Cena
Petr, Řepeč 31.03.2017
Rychlost instalace z USB
Anna, Praha 3 - Žižkov 20.07.2016
jednoduchá a rychlá instalace přehledné logické
Robert, Praha 15.07.2016
chodí dobře drahe
Zakaznik 12.07.2016
  Pozor, skontrolujte si kompatibilitu Win 10 s vasimi perifernymi zariadeniami...niektori vyrobcovia tlaciarni nemaju k dispozicii ovladace na svoje tlaciarne kompatibilne s Win 10. Potom je nutne to riesit stahovanim ovladaca napr. na Win 8.1 a dufat, ze tlaciaren pojde bez problemov. Mne sa to nakoniec podarilo (Canon MP980).
Radek, Olomouc 20.06.2016
Rychlost, pohodlná instalace. Cena, nedostupnost některých ovladačů.
Firma, Praha 82 31.05.2016
Prostě Windows, nevím co k tomu říct.... Cena. Za tu cenu by to měla být trvalá a přenositelná licence.
Václav, Praha 4 - Kunratice 21.05.2016
Proste a jednoduse na doma nejlepsi Jako kazdy jiny OS, nepodstatne vzhledem ke slozitosti
Jiří, Žďár nad Sázavou 1 15.05.2016
Rychlý, přehledný, snadný, nový systém. Žádné.
Marek, Praha 4 - Nusle 11.11.2015
Start menu Rychlost
Petr, Vojkovice u Kralup n/ Vltavou 29.10.2015
Snadná instalace i se zachováním starého nastavení. Fungují. Problémy s některými staršími programy při prvním spuštění. Nový internetový prohlížeč nepřináší žádné výhody. Není Cortana.
Martin, Praha 6 - Střešovice 06.08.2019
Zralý operační systém. Dostupný software všeho druhu. Standard pro PC hry. Instalovat se musí jen jednou. Při instalaci je nutné vyplnit tři bezpečnostní otázky z šesti. Některé otázky se na mně nevztahovali (např. nikdy jsem neměl domácího mazlíčka) a na některé jsem prostě odpověď nevěděl. Takže jsem si musel vymýšlet. Až to budu za rok třeba potřebovat tak si na moji falešnou odpověď nevzpomenu a tím je celí ten jejich systém bezpečnostních otázek na dvě věci. Protože jsem už jeden Windows měl na jiným disku, při instalaci po restartování se mě Windows hezky zeptal jestli chci spustit Windows z Volume X a nebo Volume Y. Žádná indikace který je který tam nebyla takže se hraje na náhodu. Při instalaci nebyli dostupné ovladače na můj Wi-Fi USB adaptér, takže jsem musel instalovat offline. Automaticky se probouzí i z "vypnutého" stavu uprostřed noci aby dělal určitě důležité věci. I po nastavení aktivních hodin na noc. Předinstaloval mi tři různé verze blbých mobilních her a spoustu dalších hovadin.
Petr, Praha 9 - Střížkov 08.02.2019
rychlost stabilita vylepšená verze občas dělají problém hry občas spadnou cena
Štefan, Ostrava - Moravská Ostrava 10.01.2019
přenosná licence Bohužel měl jsem ,,štěstí" na poškozené data flash disku
Radka, Slaný 20.11.2017
nejčastěji využívaný operační systém v našich končinách. Kompatibilita s hardware příliš časté a zdlouhavé aktualizace, práce na pozadí, poměrně značná vytíženost procesoru
Jiří, Praha 9 - Horní Počernice, Česká republika 27.08.2017
Co jiného do stavěného PC na hry... Nelze vypnout windows update + jejich agresivní vynucování instalací Špión Náchylný na viry
Miloš, Ústí nad Labem 13.01.2017
  microsoft už vymyslel lepší operační systémy
Hynek, Hradec Králové 28.12.2016
Přenositelná verze, kdybych upgradoval PC. Pod win10 mi nejdou některé periferie. Starší wifi karta TP link, scanery(ty mě hodně mrzí) a pod. Také starší verze programů. Např. Corel DrawX4 běží, když jsem win10 upgradoval z win7, ale na čistou instalaci nejde nainstalovat.
Zakaznik 18.09.2016
Jednoduchá inštalácia. Vzhľadom nato, že patrím ku generácii X, môžem len nádejať, že túto verziu budem môcť používať ešte dlho. Áno, odporúčal by som aj ostatným záujemcom. Oproti predchádzajúcim verziám - aspoň pre mňa - zložitejšie ovládanie a veľmi jednoduché, málofarebné prostredie.
Jan, Teplice 1 02.09.2016
Možnost přenositelné licence Jednoduchost instalace, kterou zvládnou i starší lidi Rozhodně cena Oproti elektronické licenci možnost ztráty či poškození USB flashky
Martin, Plzeň 12 04.03.2019
Obsahuje vlastni Anti-virus (Defender) Předražené Spousty nevyžádaného softwaru navíc Blbuvzdornost na úkor přehlednosti Media Player je s každým novým Windowsem stále méně použitelnější
Jiří, Praha 7 04.02.2018
  uživatelsky nepřátelské
Firma, Trutnov 08.10.2017
Funguje. Cena.
Firma, Sruby 31.03.2016
  zbytečně drahé některé programy a zařízení nejsou kompatibilní!
Michal, Travčice 02.01.2019
  Již druhá nefunkční USB flash opět jsem musel vytvořit instalační DVD a poté použít klíč
Vlastimil, Brno 18.03.2017
Windows 8.1 byl lepší, tady si člověk musí zvyknout na kachličkový přístup více třeba v dalších aktualizacích dají více volby pro uživatele nedá se volit aktualizace, instaluje prostě vše co vyjde bez možnosti volby po rozbalení poškozený produkt KEY a okamžitá reklamace - po měsíci vráceny peníze a koupen produkt nový
Firma, Praha 5 09.02.2016
Vada je, že si s Vámi dělá, co chce. Důrazně varuji všechny. Přijdete po chvíli k počítači a jste z neznámých důvodů informováni, že jste byli restartováni. Zažil jsem je od win95, ale tohle vzhledem k tomu, kde dnes počítače jsou, nemá obdoby. ZLATÉ win 8.1. !!!
chodí rychle nepředvídatelný a asi šmír systém
Stanislav, Kojetice 15.06.2018
Pro někoho výhody instalace z flashky Pro někoho nevýhoda flashky. Ne každá základní deska dokáže bootovat z USB
Pavel, Kamenický Šenov 14.06.2018
Usb bootovací flashdisk Hezké balení Rychlá instalace (ssd) Prostě ne a ne nemůžu vypnout přihlašování heslem/pinem do systému
Ing. Baudyš František 23.12.2017
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ 64bit DVD OEM: Microsoft Windows 10 Ještě lepší systém, než kdy dříve. Windows 10 jsou rychlejší, flexibilnější a stabilnější, nabídnou nejen inovativní grafické prostředí, na které jste zvyklí z verze 8 a 8.1, ale jdou ještě mnohem dál. Menu je velice jednoduché a přehledné, naučíte se s ním tedy rychle zacházet i v případě, že ještě využíváte Windows 7 a starší. Navíc si jej můžete přizpůsobit, jak potřebujete, měnit si ikonky a dostat svůj operační systém tak na novou úroveň. Nemusíte řešit, zda půjdou na Vašem počítači, jsou koncipovány tak, aby byly bezpečné a fungovaly se všemi počítači vlastnícími Windows 7 a vyšší. Společnost Microsoft patří mezi přední výrobce operačních systémů pro počítačové stanice, notebooky a nejrůznější mobilní přístroje. Dříve byly operační systémy rozděleny podle přístroje, který je používal. Počítače a notebooky používali velmi osvědčený a stabilní Windows 7 a mobilní přístroje Windows Mobile. K velkému sjednocení došlo u verze 8, která v sobě skrývá osvědčené a stabilní jádro Windows 7 a navíc je obohacena o dotykové ovládání. Stejně tak jako Windows 8 a 8.1 zachovává variabilitu a snadné sdílení souborů, programů a nastavení na různých přístrojích s tímto operačním systémem. Základna fanoušků systémů Windows již několik měsíců nový systém využívá a tak byl Microsoft schopen vytvořit mnohá vylepšení a vylepšit tak systém na maximum. Miliony lidí po celém světě pomohli vytvořit nejlepší systém všech dob. Novinky ve Windows 10 Nové Windows 10 jsou mnohem adaptabilnější na různá zařízení. Levé menu dostalo přehlednější kabát a rozšíření o miniatury dlaždic, které si můžete přizpůsobit. Oblíbené aplikace, jako jsou kalendář, filmy video, pošta, fotografie a zvuk samozřejmě nesmí chybět. Webový prohlížeč Vylepšení také dostal webový prohlížeč, který nahrazuje nynější Explorer, a to pod novým označením, Microsoft Edge. Prohlížeč dodá Vašemu brouzdání po internetu úplně nový rozměr. Tento nový prohlížeč je navržen tak, aby vám mohl přinést rychlejší načítání stránek a navíc v moderním praktickém designu. Rozdělení obrazovky Vaše pracovní nasazení, nebo zábavu, pak zvládnete mnohem rychleji díky možnosti virtuálních ploch a také připnutí až 4 projektů na celou obrazovku. Můžete si tak rozdělit plochu obrazovky a pracovat ve 4 programech najednou. Windows Store Vylepšení se také dostalo novému Windows Store nákupnímu prostředí, které je stejné na všech zařízeních. Ať už Windows 10 používáte na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu, můžete jednoduše kupovat a procházet aplikace, hry a také filmy a televizní pořady. Rozšiřte svůj operační systém o nejrůznější aplikace. Aplikace navíc spolu mohou navzájem spolupracovat a sdílet informace, což může vést k usnadnění vaší práce. Tento webový obchod nabídne seznamy nejoblíbenějších aplikací, seznam doporučených experty od Microsoftu, nebo je možné použít i návrhy programů, které již vlastníte. Přístup do obchodu je velmi snadný a je již zabudován v operačním systému. Přizpůsobte si systém jako nikdy předtím Nabídka Start doznala velkého vylepšení, nyní si tak můžete připojit do rozšíření jakoukoliv aplikaci, ale dokonce i kontakty , nebo seznam skladeb. Veškeré oblíbené funkce máte tak rychle po ruce a jednoduše je spustíte jedním kliknutím. Variabilní dotyk Samozřejmostí je podpora dotykových funkcí pro všechna zařízení, které disponují dotykovou obrazovkou. Je jedno, jestli používáte radši prsty, nebo dotykové pero, můžete si vybrat přesně to, co se vám zrovna hodí. Skvělá funkčnost na všech zařízeních Novinkou Windows 10 je zajisté také přizpůsobitelnost všem zařízením. Ať už jsou Windows 10 v tabletu, počítači, mobilním telefonu, nebo na zařízeních 2v1, vypadají vždy stejně a stejně tak i fungují. Pokud vlastníte hybridní zařízení 2v1, tzn. počítač s tabletem, Windows 10 vám umožní nastavení obrazovky pro dotykové ovládání a také pro používání s klávesnicí a myší. Stálý přístup ke svým datům i aplikacím Jste neustále někde na cestách a potřebujete mít svá data stále k dispozici? Nebo používáte pro práci více zařízení a potřebujete pracovat podle vás nastavených Windows? Pokud patříte do této skupiny zákazníků, jistě oceníte nové funkce, které vás udělají daleko mobilnějšího. Pomocí účtu Microsoft budete mít své nastavení operačního systému přístupné na všech zařízeních s Windows 8. Přes OneDrive lze jednoduše sdílet fotky, dokumenty nebo videa na různých přístrojích s přístupem k internetu. Podpora Xboxu nyní i ve Windows Windows 10 přinášejí podporu pro vlastníky herních konzolí Xbox One s podporou Xbox Live. Nyní můžete streamovat hru na jakákoliv zařízení s Windows 10 odkudkoliv během několika sekund a soupeřit s jinými hráči na konzoli.
Ještě lepší, ještě rychlejší a flexibilnější, než kdy dříve, to jsou nové Windows 10. Přinášejí značné množství změn, například rozšíření menu o oblíbené položky v dlaždicích, přizpůsobení dotykovým displejům, nový webový prohlížeč Edge, vylepšení Microsoft Store, podpora herní konzole Xbox One a další. Tato verze je 64bitová, dodávána v krabicovém provedení na DVD ve verzi OEM, je tedy nepřenositelná na jiná zařízení.
Aleš, Praha 9 28.09.2017
Rychlá instalace Použito na úplně novou sestavu, bez problému Jak se připojí k internetu vyřeší všechny ovladače sám Vše fičí jak má :D Možná ta cena :(
Zakaznik 28.11.2016
usb 3.0, jednoducha instalacia, vsetko je super nepoznam
Jakub, Brno 07.10.2016
Ať si říká kdo chce co chce, nejlepší sytém.
synchronizace funkce doufám že už nepřijdou další a jen doladí tyhle desítky, mají našlápnuto velmi dobře.
Karel, Karlovy Vary 29.05.2016
Krásný obraz a zvuk Rychlý Vzhledově nářez Stabilní Přehledný CELKOVÉ HODNOCENÍ : 4,7 HVĚZDIČKY U pár programů drhne kompatilibita např. BitTorent Microsoft mě pozoruje, ale to se dá vypnout Pomalejší start systému oproti W7
Firma, Praha 4 - Krč 06.02.2016
Legální systém OEM licence je zlodějina!! V případě že si ho koupíte se základní deskou, která se po instalaci systému ukáže jako vadná a bude vám v rámci reklamace vyměněna tak tím bez náhrady přijdete o licenci k WIN protože OEM se váže k sériovému číslu základní desky na kterou je poprvé nainstalován.
Firma, Praha 5 26.01.2016
Dělá co má
Radek, Plzeň 26 11.01.2016
Windows 10
Firma, České Budějovice 5 05.01.2016
Doporučuji v kombinaci s SSD diskem funguje zatím skvěle. Žádné jsem nenašel.
Zákazník 30.12.2015
Hele lidé super. Nlituji, že jsem 7 přeskočil. :-)
Na microsoft překvapivě rychlá a bezproblémová instalace. K mému úžasu vše funguje, nemrzne :-) Žádný návod na instalaci. 4 obrázky nepočítám. Kdo má hrůzu z BIOSu tak ať se instalaci z usb vyhne.
Tomáš 07.11.2015
nové menu štart jednoduchosť rýchlosť moderný vzhľad všetko funkčné žiadne
Zákazník 12.09.2015
Od změny vedení v MS se objevil zase funkční a přehledný systém Windows.
po dlouhé době zase kvalitní systém do PC přehledný už není pro dotykové monitory jako verze 8/8.1 lepší distribuce než byla na DVD nic
Martin, Liběšice u Litoměřic 11.09.2015
po verzi 8/8.1 zase přehledný systém s mnoha příjemnými novinkami snadná instalace z USB flash disku cena nic
Zákazník 19.11.2015
funguje
ok
Gabriel, Votice 20.10.2016
rychla instalace plynuly beh na spravne dimenzovanem PC user friendly zadne
Zákazník 16.09.2016
rychlost
Tomáš, Praha 2 01.08.2016
Spíše lenost/neschopnost zvládal jiný systém (LINUX?). A tedy mírná návaznost na již užívaný MS systém. A shodu s okolím. opakoval bych některé všeobecně publikované výhrady uživatelů. Jelikož ale nejsem vývojář ale velice průměrný uživatel, tak je jich méně.
Ondřej, Rumburk 20.07.2016
prostě wokna za rozumné peníze
Zakaznik 01.03.2016
cena plné balenie
David, Li 25.01.2016
uživatelská jednoduchost, vše si hlídá samotný systém vše si hlídá samotný systém
Zákazník 18.11.2015
Docela to ujde. I když jsou tam funkce "Velký bratr se dívá"
Rychlost práce Chybí některé funkce ze sedmiček. Například Media Centre. Žerou dost paměti, a mají v sobě nástroje pro reklamní otravu.
Miloš, Praha 3 22.08.2015
nový operační systém velmi rychle se natahuje nepadá, zatím ne všechna periferní zařízení - např. tiskárny nebo skenery mají W10 ovladače a ani nebudou k dispozici
Jaromír, Brno 05.04.2016
Windows no Usb flashka by mohla byt kvalitnejsi.
Petr 26.08.2015
Podlehl jsem hype vlně a udělal upgrade z W7 na W10. Po dvou týdnech užívání mám smíšené pocity a docházím k závěru, že jsem měl zůstat u W7- s upgrade není opravdu kam spěchat a systém ještě není odladěn a vyšperkován. Jen doplním, že níže vypsané klady/zápory jsou moje subjektivní názory- nikomu je nevnucuji a není to dogma.
Rychlý start OS, avšak ve srovnání s W8.1 stále pomalejší Jednoduchost upgrade Překvapivě vysoká kompatibilita s ovladači Na tabletech a mobilech skvělý OS Povedený správce úloh Nemůžu překousat grafiku oken a systému- okna vypadají jak z W95- na tabletech super, ale na stolním PC fakt bída Vše je OBROVSKÉ jak pro slepce- opět na tabletu super, ale na desktopu fakt nepotřebuji mít kaledář přes půlku obrazovky Expresní nastavení je nastaveno na "šmírování" Systém občas padá Zatím nekompatibilita s většinou tiskáren Značne vylepšená nabídka start stále nedosahuje kvality nabídky W7
Firma, Praha 9 17.11.2015
Krabicova verze za dostupnou cenu. Je to nedodelek, padaji ovladace grafike karty, nektere zarizeni nefunguji spravne. Ovladani melo byt lepsi nez W8, ale tohle je jeste daleko mene konzistentni. Snad to brzy nejaky SP zlepsi.
Firma, Praha 10 03.04.2017
žádné Problémy s instalací, napoprvé se nazadařilo, musel jsem deaktivovat antivir, na což jsem ale nebyl upozorněn předem a ani nevím, zda mám tento produkt, protože to ukázalo Win 10 Home a ne Pro. Rozčílilo mě, že bez mého souhlasu to vytvořilo účet na FB. Nevím, jak to smazat.
Tony 29.08.2016
Provedeni je dobre,ale zlata 8cka.
  Sledovani
Ing. Baudyš František 23.12.2017
Operační systém Microsoft Windows 10 Profesional CZ 64bit DVD OEM: Microsoft Windows 10 Ještě lepší systém, než kdy dříve. Windows 10 jsou rychlejší, flexibilnější a stabilnější, nabídnou nejen inovativní grafické prostředí, na které jste zvyklí z verze 8 a 8.1, ale jdou ještě mnohem dál. Menu je velice jednoduché a přehledné, naučíte se s ním tedy rychle zacházet i v případě, že ještě využíváte Windows 7 a starší. Navíc si jej můžete přizpůsobit, jak potřebujete, měnit si ikonky a dostat svůj operační systém tak na novou úroveň. Nemusíte řešit, zda půjdou na Vašem počítači, jsou koncipovány tak, aby byly bezpečné a fungovaly se všemi počítači vlastnícími Windows 7 a vyšší. Společnost Microsoft patří mezi přední výrobce operačních systémů pro počítačové stanice, notebooky a nejrůznější mobilní přístroje. Dříve byly operační systémy rozděleny podle přístroje, který je používal. Počítače a notebooky používali velmi osvědčený a stabilní Windows 7 a mobilní přístroje Windows Mobile. K velkému sjednocení došlo u verze 8, která v sobě skrývá osvědčené a stabilní jádro Windows 7 a navíc je obohacena o dotykové ovládání. Stejně tak jako Windows 8 a 8.1 zachovává variabilitu a snadné sdílení souborů, programů a nastavení na různých přístrojích s tímto operačním systémem. Základna fanoušků systémů Windows již několik měsíců nový systém využívá a tak byl Microsoft schopen vytvořit mnohá vylepšení a vylepšit tak systém na maximum. Miliony lidí po celém světě pomohli vytvořit nejlepší systém všech dob. Windows 10 Professional Verze Professional rozšiřuje verzi Home o možnosti pro firemní použití. Naleznete tu tak například možnost nastavení připojení k doméně, správu zásad skupin, BitLocker 2, režim Internet Explorer, Acces 8.1, klienta Hyper-V, podnikové aplikace, mobilní správu zařízení, firemní obchod, Windows Update pro podnikání, asistenta Cortana a mnoho dalšího. Novinky ve Windows 10 Nové Windows 10 jsou mnohem adaptabilnější na různá zařízení. Levé menu dostalo přehlednější kabát a rozšíření o miniatury dlaždic, které si můžete přizpůsobit. Oblíbené aplikace, jako jsou kalendář, filmy video, pošta, fotografie a zvuk samozřejmě nesmí chybět. Webový prohlížeč Vylepšení také dostal webový prohlížeč, který nahrazuje nynější Explorer, a to pod novým označením, Microsoft Edge. Prohlížeč dodá Vašemu brouzdání po internetu úplně nový rozměr. Tento nový prohlížeč je navržen tak, aby vám mohl přinést rychlejší načítání stránek a navíc v moderním praktickém designu. Rozdělení obrazovky Vaše pracovní nasazení, nebo zábavu, pak zvládnete mnohem rychleji díky možnosti virtuálních ploch a také připnutí až 4 projektů na celou obrazovku. Můžete si tak rozdělit plochu obrazovky a pracovat ve 4 programech najednou. Windows Store Vylepšení se také dostalo novému Windows Store nákupnímu prostředí, které je stejné na všech zařízeních. Ať už Windows 10 používáte na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu, můžete jednoduše kupovat a procházet aplikace, hry a také filmy a televizní pořady. Rozšiřte svůj operační systém o nejrůznější aplikace. Aplikace navíc spolu mohou navzájem spolupracovat a sdílet informace, což může vést k usnadnění vaší práce. Tento webový obchod nabídne seznamy nejoblíbenějších aplikací, seznam doporučených experty od Microsoftu, nebo je možné použít i návrhy programů, které již vlastníte. Přístup do obchodu je velmi snadný a je již zabudován v operačním systému. Přizpůsobte si systém jako nikdy předtím Nabídka Start doznala velkého vylepšení, nyní si tak můžete připojit do rozšíření jakoukoliv aplikaci, ale dokonce i kontakty, nebo seznam skladeb. Veškeré oblíbené funkce máte tak rychle po ruce a jednoduše je spustíte jedním kliknutím. Variabilní dotyk Samozřejmostí je podpora dotykových funkcí pro všechna zařízení, které disponují dotykovou obrazovkou. Je jedno, jestli používáte radši prsty, nebo dotykové pero, můžete si vybrat přesně to, co se vám zrovna hodí. Skvělá funkčnost na všech zařízeních Novinkou Windows 10 je zajisté také přizpůsobitelnost všem zařízením. Ať už jsou Windows 10 v tabletu, počítači, mobilním telefonu, nebo na zařízeních 2v1, vypadají vždy stejně a stejně tak i fungují. Pokud vlastníte hybridní zařízení 2v1, tzn. počítač s tabletem, Windows 10 vám umožní nastavení obrazovky pro dotykové ovládání a také pro používání s klávesnicí a myší. Stálý přístup ke svým datům i aplikacím Jste neustále někde na cestách a potřebujete mít svá data stále k dispozici? Nebo používáte pro práci více zařízení a potřebujete pracovat podle vás nastavených Windows? Pokud patříte do této skupiny zákazníků, jistě oceníte nové funkce, které vás udělají daleko mobilnějšího. Pomocí účtu Microsoft budete mít své nastavení operačního systému přístupné na všech zařízeních s Windows 8. Přes OneDrive lze jednoduše sdílet fotky, dokumenty nebo videa na různých přístrojích s přístupem k internetu. Podpora Xboxu nyní i ve Windows Windows 10 přinášejí podporu pro vlastníky herních konzolí Xbox One s podporou Xbox Live. Nyní můžete streamovat hru na jakákoliv zařízení s Windows 10 odkudkoliv během několika sekund a soupeřit s jinými hráči na konzoli.
Ještě lepší, ještě rychlejší a flexibilnější, než kdy dříve, to jsou nové Windows 10. Přinášejí značné množství změn, například rozšíření menu o oblíbené položky v dlaždicích, přizpůsobení dotykovým displejům, nový webový prohlížeč Edge, vylepšení Microsoft Store, podpora herní konzole Xbox One a další. Tato verze je 64bitová, dodávána v krabicovém provedení na DVD ve verzi OEM, je tedy nepřenositelná na jiná zařízení.
Ing. Baudyš František 23.12.2017
Operační systém Microsoft Windows 10 Home CZ 32-bit/64-bit USB Flash Drive: Microsoft Windows 10 Ještě lepší systém, než kdy dříve. Windows 10 jsou rychlejší, flexibilnější a stabilnější, nabídnou nejen inovativní grafické prostředí, na které jste zvyklí z verze 8 a 8.1, ale jdou ještě mnohem dál. Menu je velice jednoduché a přehledné, naučíte se s ním tedy rychle zacházet i v případě, že ještě využíváte Windows 7 a starší. Navíc si jej můžete přizpůsobit, jak potřebujete, měnit si ikonky a dostat svůj operační systém tak na novou úroveň. Nemusíte řešit, zda půjdou na Vašem počítači, jsou koncipovány tak, aby byly bezpečné a fungovaly se všemi počítači vlastnícími Windows 7 a vyšší. Společnost Microsoft patří mezi přední výrobce operačních systémů pro počítačové stanice, notebooky a nejrůznější mobilní přístroje. Dříve byly operační systémy rozděleny podle přístroje, který je používal. Počítače a notebooky používali velmi osvědčený a stabilní Windows 7 a mobilní přístroje Windows Mobile. K velkému sjednocení došlo u verze 8, která v sobě skrývá osvědčené a stabilní jádro Windows 7 a navíc je obohacena o dotykové ovládání. Stejně tak jako Windows 8 a 8.1 zachovává variabilitu a snadné sdílení souborů, programů a nastavení na různých přístrojích s tímto operačním systémem. Základna fanoušků systémů Windows již několik měsíců nový systém využívá a tak byl Microsoft schopen vytvořit mnohá vylepšení a vylepšit tak systém na maximum. Miliony lidí po celém světě pomohli vytvořit nejlepší systém všech dob. Novinky ve Windows 10 Nové Windows 10 jsou mnohem adaptabilnější na různá zařízení. Levé menu dostalo přehlednější kabát a rozšíření o miniatury dlaždic, které si můžete přizpůsobit. Oblíbené aplikace, jako jsou kalendář, filmy video, pošta, fotografie a zvuk samozřejmě nesmí chybět. Webový prohlížeč Vylepšení také dostal webový prohlížeč, který nahrazuje nynější Explorer, a to pod novým označením, Microsoft Edge. Prohlížeč dodá Vašemu brouzdání po internetu úplně nový rozměr. Tento nový prohlížeč je navržen tak, aby vám mohl přinést rychlejší načítání stránek a navíc v moderním praktickém designu. Rozdělení obrazovky Vaše pracovní nasazení, nebo zábavu, pak zvládnete mnohem rychleji díky možnosti virtuálních ploch a také připnutí až 4 projektů na celou obrazovku. Můžete si tak rozdělit plochu obrazovky a pracovat ve 4 programech najednou. Windows Store Vylepšení se také dostalo novému Windows Store nákupnímu prostředí, které je stejné na všech zařízeních. Ať už Windows 10 používáte na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu, můžete jednoduše kupovat a procházet aplikace, hry a také filmy a televizní pořady. Rozšiřte svůj operační systém o nejrůznější aplikace. Aplikace navíc spolu mohou navzájem spolupracovat a sdílet informace, což může vést k usnadnění vaší práce. Tento webový obchod nabídne seznamy nejoblíbenějších aplikací, seznam doporučených experty od Microsoftu, nebo je možné použít i návrhy programů, které již vlastníte. Přístup do obchodu je velmi snadný a je již zabudován v operačním systému. Přizpůsobte si systém jako nikdy předtím Nabídka Start doznala velkého vylepšení, nyní si tak můžete připojit do rozšíření jakoukoliv aplikaci, ale dokonce i kontakty, nebo seznam skladeb. Veškeré oblíbené funkce máte tak rychle po ruce a jednoduše je spustíte jedním kliknutím. Variabilní dotyk Samozřejmostí je podpora dotykových funkcí pro všechna zařízení, které disponují dotykovou obrazovkou. Je jedno, jestli používáte radši prsty, nebo dotykové pero, můžete si vybrat přesně to, co se vám zrovna hodí. Skvělá funkčnost na všech zařízeních Novinkou Windows 10 je zajisté také přizpůsobitelnost všem zařízením. Ať už jsou Windows 10 v tabletu, počítači, mobilním telefonu, nebo na zařízeních 2v1, vypadají vždy stejně a stejně tak i fungují. Pokud vlastníte hybridní zařízení 2v1, tzn. počítač s tabletem, Windows 10 vám umožní nastavení obrazovky pro dotykové ovládání a také pro používání s klávesnicí a myší. Stálý přístup ke svým datům i aplikacím Jste neustále někde na cestách a potřebujete mít svá data stále k dispozici? Nebo používáte pro práci více zařízení a potřebujete pracovat podle vás nastavených Windows? Pokud patříte do této skupiny zákazníků, jistě oceníte nové funkce, které vás udělají daleko mobilnějšího. Pomocí účtu Microsoft budete mít své nastavení operačního systému přístupné na všech zařízeních s Windows 8. Přes OneDrive lze jednoduše sdílet fotky, dokumenty nebo videa na různých přístrojích s přístupem k internetu. Podpora Xboxu nyní i ve Windows Windows 10 přinášejí podporu pro vlastníky herních konzolí Xbox One s podporou Xbox Live. Nyní můžete streamovat hru na jakákoliv zařízení s Windows 10 odkudkoliv během několika sekund a soupeřit s jinými hráči na konzoli.
Ještě lepší, ještě rychlejší a flexibilnější, než kdy dříve, to jsou nové Windows 10. Přinášejí značné množství změn, například rozšíření menu o oblíbené položky v dlaždicích, přizpůsobení dotykovým displejům, nový webový prohlížeč Edge, vylepšení Microsoft Store, podpora herní konzole Xbox One a další. Tato verze je 32/64bitová, dodávána na USB flash disku a je přenositelná.
Zákazník 27.10.2015
dobré
 
Jaroslav, Jilemnice 16.09.2015
Instalace bez problémů Produkt je dodáván na flashdisku, tj. nepotřebujete CD ROM mechaniku Rychlé spuštění, výrazně rychlejší start proti Windows 7 Hezčí a intuitivnější prostředí proti Windows 8.1 Zatím jsem nic nenašel
Soňa 03.11.2015
rýchla presná bezproblémová inštalácia inštalačné USB systém celkom svižný (používam ako sekundárny OS na macbook pro) ponuka štart je tam, kde by ju každý očakával ponuku štart si je možné pekne prispôsobiť u nás nefunguje Cortana niektoré veci sú zbytočne sťažené (napr. výber predvoleného webového prehliadača...)
Václav, Kolín 2 23.08.2016
Neuvěřitelný BALAST !!!
Absolutně žádné. Fuj Fuj ! A do třetice FUJ ! To i Windows 95 vypadaly graficky lépe než toto... :-( A ještě mají odvahu za to chtít takové nekřesťanské peníze...
Tereza 21.01.2016
Koupila jsem win.10 OEM manželovi k Vánocům a doteď se nám nepodařilo ho efektivně zprovoznit. Bohužel od začátku si win. nerozuměl se základní deskou (GIGABYTE B150M-D3H, Procesor Intel Core i7-6700) a nepřipojil se k internetu, který je pro instalaci nezbytný. Když konečně za pomoci externí síťové karty jsme operační systém nainstalovali, tak na něm nejde spustit ani obyčejné DVD. Bohužel jsem při nákupu nevěděla, co se skrývá pod označením OEM, možná kdybych koupila klasickou krabicou verzi, tak by jsme s tím problém neměly, ale za mě jednoznačně zápor je OEM verze.
zatím žádné OEM verze na našem stroji zatím nepoužitelné není vhodná pro klasické uživatele instalace nesnesitelně pomalá
Jan, Olomouc 31.08.2016
Rychlost instalace i samotného běhu systému Vzhledově tragické dlaždice, windows vypadají hůř než před 20 lety, kde je Aero glass? Otravná zamykací obrazovka, nemá na pc co dělat...
Lukáš, Příbram 02.10.2015
Nejlepší systém všech dob
Zakaznik 17.06.2016
Hry nedostupné alebo dostupné s oneskorením na iných operačných systémoch. Ale na to je lepšia (a lacnejšia) hracia konzola ako nové, "nadupané" PC s hučiacimí ventilátormi. Pomalý, nespoľahlivý, s bezpečnostnými dierami. Z hľadiska používateľa neprehľadný, neintuitívny, preklikávanie nastaveniami je utrpenie, bez googlovania takmer nemožné (a to aj pri prechode zo starších verzií Windows). Ale ako by sa inak uživilo to množstvo administrátorov, ktorí sekretárke ukážu, ako sa vypína počítač. Navyše dizajnovo biedny až škaredý. Akoby v Redmonde nemali kvalitných grafikov.
skurveny microsoft 14.01.2016
zmrazuje počítač, nevhodné pro hraní her.
Nic! Budete sledování vládou nestabilní zmrazuje hry
agoj 12.01.2016
ahoooojqhxjqhxi
jxjdjwjdkdnwjj ndjekwixjxjjdu
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi