Nakupování budoucnosti HP + média Letní slevy

Recenze Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM)

Zobrazit katalog
Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM) - Operační systém

Recenze Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM)

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM)? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 678 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM) i vy.
3 289,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Jan, Domaželice 12.02.2016
Podpora nových DirectX Vylepšená oznamovací oblast Nestabilita Padá i notepad Nezastavitelné aktualizace Nastavení počítače na dvou místech Vzhled Špatný pocit z velkého bratra Zabudovaný cloud
Zakaznik 21.10.2015
USB stick ako médium. Inštaloval som na SSD, a šlo to tak rýchlo že som ani nestihol v kľude vypiť čaj Cena
Zakaznik 03.04.2017
Rýchle zavedenie systému. Celkovo je svižný. Dá sa, ale... Zbytočný balast okolo. Sedmička je sedmička.
Martina, Vysoká 04.02.2018
Nekontrlovatelné a nezastavitelné aktualizace jsou asi největší noční můrou všech, počítač ať to nastavíte jakkoliv tak si dělá do chce, i přes všechna vypnutí od windows update přes zapnutí ručních aktualizací, stejně si nějaké sám stáhne a pak pokud si nedáte pozor na nastavení doby aktivního používání se vám klidně restartuje v noci když máte třeba puštěnou nějakou práci a vše je pak ztraceno. Nehledě na to, že častokrát nejsou vůbec kompatibilní a počítač naopak zpomalují a nefunguje jak má...zvažuji přechod na nižší verzi, protože tohle je prostě katastrofa. Zlaté Win7 a 8.
vzhled a zpracování ze začátku vše chodilo celkem pěkně nekontrolovatelné a nezastavitelné aktualizace zvažuji přechod na nižší verzi
Jiří, Kadaň 1 08.05.2020
Nový build 1909, z mého pohledu lepší než předchozí buildy. Může to být samozřejmě subjektivní pohled. Některá vylepšení jsou velmi drobná, ale zajímavé je, že už jsem si na ně stihl zvyknout (třeba dodatečná konfigurace konzole CMD). Odešel jsem od Linuxu (po 20 letech), Linuxáci nebijte mě prosím, ale to, co se poslední dobou stalo s Linuxem už se mi nelíbí. Windows na desktopu vyhrály. Uvítal bych méně balastního softwaru, nebo alespoň jeho volitelnou instalaci.
Petr, Desná 02.12.2016
Rychlý,bezproblémový software. Cena
Zakaznik 10.08.2015
No proste windows co sa dalo cakat nic nove
Firma, Nučice 30.06.2016
Pěkné pracovní prostředí Ten systém prostě ještě není hotový !!!
Jaroslav, Postoloprty 14.05.2016
Rychlá instalace, prozatím spolehlivý systém Na mém 5let starém počítači došlo po instalaci ke "ztrátě" DVDmechaniky. Byl nutný zásah do registru systému, bez pomoci z webu bych byl bezradný. Povedlo se během 15minut a od té doby zatím dobré. Zkušenosti mám ale jen týdenní...
Jindřich, Praha 07.08.2018
Licenční číslo fungovalo. Vadné médium - chyba 0x8007025D. Navíc je R/O, takže nešlo přes MCT opravit, ale musel jsem vypálit na DVD. Tj. 16GB flashka na dvě věci...
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi