XXL týdny Letní slevové týdny Samsung

Recenze Mikrotik RB951G-2HnD

Zobrazit katalog
Mikrotik RB951G-2HnD - Routerboard

Recenze Mikrotik RB951G-2HnD

Zajímají Vás názory a recenze na Mikrotik RB951G-2HnD? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 134 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Mikrotik RB951G-2HnD. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Mikrotik RB951G-2HnD i vy.
1 869,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,9
Hodnotilo 134 zákazníků
Napsat recenzi
5 116 ×
4 15 ×
3 3 ×
2 0 ×
1 0 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Kunovice 29.12.2013
Malé, výkonné a fajn zařízení. Byl jsem překvapený pokrytím signálu WiFi. Díky výkonu 30dBm a 2.5dBi integrované anténě je ještě výkonnější, než můj starý router. Většina obyčejných oruterů totiž dává něco okolo 17dBm výkonu a i se silnější anténou nepokryjete tak jako s tímhle. Záleží na podmínkách. Doma slouží jako router, hostspot, NTP server a SMB server
Nízká spotřeba Konfigurovatelnost výkon Nenápadnost Stabilita SMB Možnost správy přes SSH, WinBox, WebFig (každý si zvolí co mu vyhovuje) Pro někoho možná složité, ale člověk co si koupí Mikrotik ví proč ho chce a ví co jak nastavit. Možná absence kabelu, ale zase kdo si koupí Mikrotik, tomu se kabelů doma válí desítky
Daniel, Sadská 11.12.2013
cena, moznosti nastaveni, vykon, stabilita pro laika nemozne nastavit, pro zkuseneho uzivatele vyzva, pro experta super zabava
Firma, Praha 21.06.2016
Naprosto skvelej! dosah stabilita ( od instalace bezi bez restartu a zaseknuti ) Mikrotik :) neni pro novacky!!
Zakaznik 23.11.2016
až prekvapivo ľahké a rýchle základné nastavenie routru a wifi (firmware 6.37.2) obrovské možnosti nastavenia (to už je dosť zložité) signál STABILITA (žiadne reštartovanie, žiadne pády, ani neviem že ho mám) zlepšil sa ping (pri hrani :) ) možno niekto môže považovať cenu ale vzhľadom na konkurenciu je to najlacnejšia možnosť na kvalitný router pri podrobnejšom nastavení routra už treba znalosti nastavovania sieti a nezvládne to každý tie LED svietia tak silno že v noci sa mi už nestane že zakopnem o stoličku (musel som prelepiť lebo to zvyklo byť až rušivé)
Zákazník, Středokluky 21.01.2014
Velmi sofistikované zařízení. Má velké možnosti nastavení. Lze konfigurovat přes webové rozhraní, defaultní nastavení z výroby. Je nutné mít alespoň mírně pokročié znalosti fungování datových sítí a nebo si umět v tomto směru poradit. nic
Zdeněk, Praha 4 15.01.2014
router, kde jde primárně o širokou funkcionalitu žádná barevná krabička, návod, cd => nižší cena (vše je online) nakonec jsem mu dal přednost před konkurenčními produkty a nelituju, cena nižší, možnosti výrazně širší rozhodně není pro začátečníky
Jaromír, Liberec 27.12.2013
Nastavení WiFi modulu a LAN sítě přesně podle mých představ Gigabitové porty = žádná brzda síťového provozu na LAN síti. Kdo nikdy nedělal s RouterOS, tak se připravte na spoustu vytrhaných vlasů :)
Pavel, Praha 13 - Stodůlky 01.05.2015
Já bych si jen dovolil trochu upřesnit Váš popis, jelikož u položky "Funkce" uvádíte "operační mod: AP". Takhle napsané by to mohlo vypadat jako "pouze AP", ale umí i client a bridge.
 
Zákazník 23.12.2013
Celkově je to super volba pro řešení domácí WiFi. Pokud však k nastavení potřebujete nesmyslné grafické prostředí systému krok po kroku, pak to není zařízení pro vás. Pokud se však přenesete přes tento problém a třeba se i kvůli nastavení Mikrotiku něco naučíte, nebudete rozhodně litovat, protože toto zařízení rozhodně nenahradíte žádným TP-linkem apod.
Rychlý a spolehlivý výrobek. Velké množství funkcí a nastavení. Výrobek vyžaduje základní znalosti nastavení sí´tových prvků a není tudíž pro každého.
Filip, Praha 21 Újezd nad Lesy 14.01.2018
spoustu toho umí téměř neexistuje dokumentace v češtině
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi