Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Recenze Netatmo Additional Smart Indoor Module

Zobrazit katalog
Netatmo Additional Smart Indoor Module - Přídavný modul k meteostanici

Recenze Netatmo Additional Smart Indoor Module

Zajímají Vás názory a recenze na Netatmo Additional Smart Indoor Module? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 88 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Netatmo Additional Smart Indoor Module. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Netatmo Additional Smart Indoor Module i vy.
1 999,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Roman, Breznoflag
Hodnoceno 27.04.2024, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Meria celkom presne
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 12flag
Hodnoceno 12.04.2024, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Netatmo používám na chalupě asi deset let a jsem s ním maximálně spokojený. Nyní jsem si za příznivou cenu přikoupil ještě jeden modul do ložnice. Jediné co mi trošku vadí, že baterky ve venkovním čidle nevydrží moc dlouho. Uvítal bych možnost připojit zdroj.
0 ×Nahlásit
Martin, Hrubý Šúrflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Občas je komplikovaná inštalácia a preruší sa spojenie medzi jednotlivými komponentami Chýba pohybový senzor
Komplexné rozhranie pre všetky služby
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Ako ostatné produkty Netatmo aj tento je nie je vôbec spoľahlivý. Na zmeny parametrov vzduchu (teploty a vlhkosti) reaguje extrémne pomaly a o presnosti merania tiež pochybujem. Napr. odvlhčovač vzduchu hlási úplne iné hodnoty vlhkosti.
Pekný dizajn
Meranie vlhkosti a teploty je nepresné
Zmeny jednotlivých parametrov sú pomalé
Krátky dosah
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9 - Libeňflag
Hodnoceno 18.04.2022, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Naprosto spolehlivý a funkční výrobek
Jednoduchá instalace
Krásný design
Mohlo by být za nižší cenu
0 ×Nahlásit
Sandra, Dymokuryflag
Hodnoceno 17.02.2022, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Měření do dalších místností
Nemá moc velký dosah, místo aby se jednotlivé moduly připojovaly k sobě (mesh) se všechny připojují k základné, takže venkovní modul a nejvzdálenější vnitřní (cca 14 metrů v obou případech) mají jednu čárku signálu a je to dost na hraně
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.12.2021, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Bol mi síce dodaný Additional indoor module ale iný ako je v popise. Iný obal a nemenia hluk.
ľahké pripojenie k stanici
nemenia hluk
0 ×Nahlásit
Petr, Brnoflag
Hodnoceno 13.12.2021, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Dva roky fungovalo
Krátký dosah
Dva týdny po záruce přestalo fungovat.
0 ×Nahlásit
Pavel, Jaroměř 1flag
Hodnoceno 17.05.2021, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
Rozšíření možností základní jednotky o měření v další místnosti
Měří teplotu, vlhkost a CO2
Pěkný vzhled
Rozsah měření veličin není stejný jako u interního modulu základní jednotky (neměří hluk)
Narozdíl od interního modulu hlavní jednotky se stisknutím tlačítka na horní straně modulu nespustí okamžitý proces získání a odeslání hodnot měření
Stiskem na horní stranu modulu se nerozsvítí LED indikátor, zobrazující aktuální stav CO2 v místnosti
Štěrbina pro LED indikátor je pouze pro okrasu, není funkční
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prešovflag
Hodnoceno 24.04.2021, varianta Netatmo Additional Smart Indoor Module
Ověřený nákup
super, pomaha udrziavat cisty vzduch
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 35
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací