Recenze Netatmo Smart Home Weather Station

Zobrazit katalog
Netatmo Smart Home Weather Station - Meteostanice

Recenze Netatmo Smart Home Weather Station

Zajímají Vás názory a recenze na Netatmo Smart Home Weather Station? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 160 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Netatmo Smart Home Weather Station. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Netatmo Smart Home Weather Station i vy.
4 999,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Patrik, Nitra Horné Krškanyflag
Hodnoceno 30.06.2024, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Len +++
0 ×Nahlásit
Roman, Breznoflag
Hodnoceno 27.04.2024, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
Super
Aplikácia
Nutnosť internetu
0 ×Nahlásit
Pavel, Brnoflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hodně funkcí
0 ×Nahlásit
Jan, Český Brodflag
Hodnoceno 23.08.2023, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
Skvělý doplněk chytré domácnosti
Možnost rozšíření o další moduly
Elegantní design
Opravdu funkční aplikace bez bugů a neustálého padání
0 ×Nahlásit
Bronislav, Kladnoflag
Hodnoceno 31.05.2023, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
S meteostanicí od Netatmo jsem spokojený. Pěkný design, aplikace v CZ, prostě super
Perfektní design
Funguje perfektně
moduly k dokoupení
Spokojenost
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9 - Kyjeflag
Hodnoceno 17.04.2023, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
Nejhorší produkt, co jsem kdy zakoupil…dokonce v akci ALZADNY20 v 04/23 včetně dalšího přídavného indoor modulu. Senzory velmi pochybné a absolutně nekvalitní. Designově paráda, ale funkčnost neodpovídá ani podprůměrné kvalitě, ale také zejména ceně. Podpora otřesná. Čistička vzduchu na PM 2.5 za stejnou hodnotu reaguje na náhlou změnu takřka okamžitě a je alespoň užitečná. U Netatmo ze zastavil čas, žádný pokrok, žádná inovace. Celkově společnost Netatmo zařazuji na pofidérního výrobce. Kvalita Netatm. Nevyhazujte peníte za Netatmo paskvily. Kupte si čističku vzduchu, nejen že Vám bude velmi rychle ukazovat hodnoty kvality vzduchu, ale bude užitečná svou funkcí.
Pouze design
Nekvalitní čidla a komponenty. Srovnáno s měřákem Bosch a dodatečným vnitřním Netatmo modulem, který stál 10cm od Netatmo základny
Aktualizace hodnot jako když člověk čeká na banány. Hodnoty se aktualizují pomalu. Nereflektuje realitu.
Amatérismus, podpora Netatmo = 0.
Aplikace Netatmo otřesná. Vnitřní hodnoty = chybí údaj, kdy byli aktualizovány, vynucený refresh hodnot (pouze stisknutím na základně), absence refreshe hodnot z aplikace.
Pardon, ale když vyvětrám, očekávám, že to senzory pochopí dříve než za 5min a později.
Teploty neodpovídají, Co2 neodpovídá mezi dvěma čidli vedle sebe.
V roce 2023 stále Micro USB. Věděl jsem, ale příjde mi to usměvné a potvrzující, že Netatmo je podprůměrná a nekvalitní společnost využívající věhlasné jméno z historie. Posun za několik let nula, žádný modernizovaný produkt. Stále po letech recyklace stejného produktu pod jiným názvem Weather Studio, dříve Urban Weather.
0 ×Nahlásit
Ondřej, Sibřinaflag
Hodnoceno 03.02.2023, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
Design
Super appka
Cena
0 ×Nahlásit
Sandra, Dymokuryflag
Hodnoceno 18.02.2022, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
Vypadá hezky, papírově je skvělá a když funguje tak taky, ale problém je, že velice často nefunguje, odpojí se od wifi, když router je 10 vedle, vnitřní a venkovní senzory se také odpojují a jediná možnost zprovoznění je odpojení hlavního modulu od napájení a zapojení zpět, což na dálku udělat nejde. Je to prostě pěkná, drahá, ale nedobře fungující meteostanice. Koupila jsem místo ní jinou, levnější a včetně anemometru a srážkoměru a ta funguje naprosto bez problémů od prvotního nastavení a signál z venkovní jednotky chytá na dvojnásobnou vzdálenost než Netatmo.
0 ×Nahlásit
Jiří, Albrechtice nad Orlicíflag
Hodnoceno 02.07.2021, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
sledování jiných meteo na světě
pěkné
krátký dosah signálu(wifi i rádio)
nepřesné měření
s tím souvisí složitá instalace.
0 ×Nahlásit
Lubomír, Brnoflag
Hodnoceno 02.05.2021, varianta Netatmo Smart Home Weather Station
Ověřený nákup
krásný design
apple homekit
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 58
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací