XXL týdny Všude vedro, doma ne

Recenze Netgear GS105E Prosafe Plus v2

Zobrazit katalog
Netgear GS105E Prosafe Plus v2 - Switch

Recenze Netgear GS105E Prosafe Plus v2

Zajímají Vás názory a recenze na Netgear GS105E Prosafe Plus v2? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 34 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Netgear GS105E Prosafe Plus v2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Netgear GS105E Prosafe Plus v2 i vy.
939,-
Skladem > 5 ks
4,8
Hodnotilo 34 zákazníků
Napsat recenzi
5 29 ×
4 4 ×
3 1 ×
2 0 ×
1 0 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
97 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jiří, Lysá nad Labem 11.06.2016
spolehlivý provoz bez restartů, jednoduchá správa přes aplikaci i webové rozhraní,výborná rychlost, indikace rychlosti na portech, možnost kontroly připojených kabelů, kvalitní kovová konstrukce zatím žádné
Zakaznik 26.02.2016
easy to use vlan conf nothing
Firma, Brno 19 17.02.2016
Podpora VLAN Managment (utilita i web) Kvalitní kovové provedení Spotřeba
Stanislav 13.04.2015
malý výkonný switch v kovovom obale, malá spotreba energie cena by mohla byť nižšia
Firma, Praha 10 29.11.2016
spickova zalezitost kovove sasi super zpracovani meri spojeni odhali popripade spatne kabely apd lze priradit IP ale jinak dalsi nastaveni nelze. nic
Firma, Praha 06.06.2016
plug-and-play, extrémně jednoduché zapojení není vcelku zapotřebí žádný setup velice kvalitní na dotek, celé vyrobené z nějakého kovu, napomáhá poté i k chlazení switche/nemá žádný větráček vevnitř 5x1Gbps porty absolutně žádné
Zákazník 20.05.2014
Kvalitní kovové provedení, 5 let záruka a za rozumnou cenu.
Kvalitní provedení. Spotřeba management i když jen pomocí aplikace v adobe air management SW by mohl být trochu lepší nebo by se dal management provádět přes web rozhraní
Markéta, Volyně 08.04.2014
malý, kovové tělo
Zakaznik 12.11.2015
Som Spokojní. Kúpil som 2 na jednom po 4dnoch mi jeden výstup nejde
Firma, Pardubice 13.03.2015
Spolehlivé zařízení Nutnost instalace SW
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi