Dvouletá záruka pro firmy AP+ plus nový vizuál

Recenze Netgear GS108E Prosafe Plus

Zobrazit katalog
Netgear GS108E Prosafe Plus - Switch

Recenze Netgear GS108E Prosafe Plus

Zajímají Vás názory a recenze na Netgear GS108E Prosafe Plus? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Netgear GS108E Prosafe Plus. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Netgear GS108E Prosafe Plus i vy.
939,-
Na objednávku – termín upřesníme
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zákazník, Papradnoflag
Hodnoceno 08.05.2023, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi nízka spotreba. Zatiaľ pri obsadení dvoch portov je spotreba okolo 1W.
Veľmi nízka spotreba a možnosti nastavenia parametrov
0 ×Nahlásit
Tomáš, Seloutkyflag
Hodnoceno 29.03.2016, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
Funguje na první zapojení.
Dá se konfigurovat.
Festovní provedení.
Konektory s indikací připojení na jedné straně, napájení na druhé. Tahle konfigurace mi pasuje.
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 08.02.2016, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
funguje, z casti manazovatelny, OK cena, kovovy krit
LEDky mohli svietit slabsie, port na napajanie mohol byt z rovnakej strany ako porty na ethernetove kable
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Vrané nad Vltavouflag
Hodnoceno 02.02.2016, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
Tichý
Základní cable test
LED mají vysokou svítivost
0 ×Nahlásit
Stanislavflag
Hodnoceno 11.10.2015, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
pri upgrade firmware na poslednú verziu V2.00.05 pokles rýchlosti, pri návrate naspäť na V2.00.03 ok
manažment len cez web po nainštalovaní utility nerozoznal v sieti switch -
ak sa nenainštaluje nový firmware je to ok
0 ×Nahlásit
Peter, Svémysliceflag
Hodnoceno 01.10.2015, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
rozmery
bez vetracku
diagnostika linky/kabelu
port mirroring
cena
0 ×Nahlásit
Marián, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 13.04.2015, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
Podporuje VLAN
Kovový obal
Spotřeba
Nic
0 ×Nahlásit
Eduard, Dolní Břežanyflag
Hodnoceno 04.11.2014, varianta Netgear GS108E Prosafe Plus
Ověřený nákup
Manageovatelný z Windowsové aplikace i z webového prohlížeče.
Umí VLAN.
Umí QoS.
Umí replikaci portu.
Další konfigurovatelné vlastnosti.
Kovový.
Má konektor napájení na protější straně, než na které jsou síťové konektory. Při způsobu, jakým mám switch umístěný u zadní hrany stolu, to není příliš praktické.
Konektor od napájecího zdroje je přímý, pravoúhlý by byl šikovnější, zvláště v souvislosti s předchozí nevýhodou.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací