Valentýnské TOPky AlzaPlus+

Recenze NIKKOR 35mm f/1.8 AF-S DX

Zobrazit katalog
NIKKOR 35mm f/1.8 AF-S DX - Objektiv

Recenze NIKKOR 35mm f/1.8 AF-S DX

Zajímají Vás názory a recenze na NIKKOR 35mm f/1.8 AF-S DX? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 81 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NIKKOR 35mm f/1.8 AF-S DX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NIKKOR 35mm f/1.8 AF-S DX i vy.
5 199,- 4 989,-
Skladem 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jiří, Uherské Hradiště 17.07.2013
Kresba (ostrost,detailnost obrazu) Světelnost (možnost fografování za snížených světelných podmínek) Bokeh(struktura a intenzita rozmazání mimo zaostřenou oblast) Pomalejší a méně spolehlivé ostření za šera a v noci (pomocné světlo ostření vypnuto) Je třeba získat dovednost v ostření (v případě nízkých hodnot clony i malá změna v místě zaostření znamená neostrost tam, kde jste ji chěli původně.
Vladimír 09.05.2015
výkon a úroveň šumu pri vysokom ISO vyráža dych!!! pri ISO 3200je úplne v pohode, v spolupráci s D7200 vražedná kombinácia čo sa týka obrazovej kvality, tichý chod a dobré manuálne ostrenie, POZOR! v noci sa spoľahnite LEn na manuálne ostrenie (automatika je bieda), ostrý obraz v celom obrazovom poli, za tie peniaze slušný objektív, použiteľnejší rozsah ako 50 mm (fakt), autofokus za slnečného dňa (nie večer ani poobede) v poriadku, v noci a večer použiteľný LEN !!! s manuálnym ostrením, AF ani neskúšajte zapínať, lebo výsledky budú k plaču (inak perfektný objektív)
Zakaznik 19.11.2016
úplne najlepší objektív, za takúto cenu lepší nezoženiete vrelo odporúčam krásny bokeh nič
Tomáš, Suchá Loz 22.08.2016
nízká hmotnost, rychlé ostření, pěkná kresba za ty peníze asi žádné
Martin, Křtiny 28.12.2013
Pěkná kresba Kvalitní provedení Příznivé cena - vzhledem k výkonu Nic
Rostislav 16.03.2016
Pěkné ostré snímky, vhodné na běžné focení na dovolené i tvorbu. Krásný bokeh tedy světla v pozadí mimo zaostření. Vhodné na noční snímky oblohy díky citlivosti ... Rozhodující je cena je to o zvyku a zkušenosti
Zákazník 15.07.2015
krajsie fotky v porovnani s objektivom 18-105 zabery prijemne ostre aj v rohoch velmi dobra praca s hlbkou ostrosti F 1,8 :-) maly a lahky fotak s tymto sklom je o dost mensi a prijemne sa s nim manipuluje dost hrube manualne ostrenie, staci pootocit o par mm a obraz je uz rozostrety
Antonín, Plzeň 22.12.2021
Skvele sklo pro zacinajici fotografy Na APS-C zdcadlovkach je to ekvivalent 50mm (takze idealni na portrety) Dobra svetelnost f/1.8 Na objektiv skvela cena
Roman, Radnice u Rokycan 30.12.2019
světelnost dobrá kvalita v poměru cena výkon maximální spokojenost
Lubomír, Pardubice 18.01.2018
výborná světelnost nevím
123
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací