Recenze Nikon SB-700

Zobrazit katalog
Nikon SB-700 - Externí blesk

Recenze Nikon SB-700

Zajímají Vás názory a recenze na Nikon SB-700? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nikon SB-700. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nikon SB-700 i vy.
7 839,-
Skladem 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Martin, Bílinaflag
Hodnoceno 04.10.2018, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
Poměr cena a kvalita
Žádné
0 ×Nahlásit
Tomáš, Suchá Lozflag
Hodnoceno 22.08.2016, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
kvalitní hobby blesk, kladně hodnotím rozptylku a barevné filtry v balení.
byl jsem příjemně překvapen spotřebou, ale podmínkou jsou kvalitní akumulátory (Sanyo Eneloop či podibné)
jsou chvíle kdy by se vyšší výkon hodil
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.10.2015, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
V rámci pomeru cena/výkon jednoznačne najlepšia voľba
nie je veľký, smerové číslo pre väčšinu bežných priestorov postačujúce, rýchlo sa dobíja, ľahko ovládateľný, v balení obsahuje aj farebné filtre.
Zatiaľ žiadne
0 ×Nahlásit
Peterflag
Hodnoceno 05.09.2015, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
puzdro, stojan, filtre v cene
široké možnosti nastavení
jednoduché nastavenie smeru
rýchle preostrovanie
AA batérie
váha
0 ×Nahlásit
ATD System spol. s r.o., Brnoflag
Hodnoceno 02.08.2015, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
0 ×Nahlásit
Vlasta, Krchlebyflag
Hodnoceno 03.07.2015, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
Kvalitní, má mnoho funkcí, velmi spolehlivý, vhodný i pro amatéry.
Poměrně drahý, ale stojí za to si připlatit.
0 ×Nahlásit
CFT s.r.oflag
Hodnoceno 13.05.2015, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
telo - NIKON D610
rozhodoval som sa medzi METZ MB 52 AF-1 a NIKON SB-700
ovládanie - pôvodne som chcel METZ ale odradilo ma to ovládanie cez dotykovú obrazovku, pri tomto nie je dotyková obrazovka, preto je pozitívom
výkon - nepotrebujem silnejší, ak tak dokúpim ešte jeden alebo dva, aby bolo viac zdrojov svetla
výdrž - keďže väčšinou fotím na TTL, výdrž je dostatočná, neskúšal som ešte manuálne na 100% výkonu, nie je to potrebné,
automatika - výborná, blesk pracuje výborne či už je na tele alebo nie zvolí správne hodnoty, občas niečo prepálim, ale je to skôr vec nastavení.. stále sa učím.. :)
je rýchly, ale mohol by byť ešte viac :) na rýchlosť má vplyv aj kvalita batérii, už som dokúpil eneloop pro.. :) ešte neotestované, ale myslím si že to bude lepšie..
cena - drahší ako METZ ale som spokojnejší..
0 ×Nahlásit
Adriánflag
Hodnoceno 12.05.2015, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
:)
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 8flag
Hodnoceno 22.11.2013, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
Čo povedať?
Ten kto ho pozná a potrebuje, tak vie čo si kupuje.
Výdrž kvalitných batérií je neuveriteľná.
Vkladatel len kvalitné batérie ako duracel a podobne.
Odporúčam len nabijacie batérie
Pri bežných bateriach sa nabija o niečo dlhšie pri po každom záblesku čo je nevhodné pri rýchlom snimani.
Výdrž batérií na bliskani na 60% výkonu cca 400 a viac fotiek
Zápory žiadne
0 ×Nahlásit
Pavel, Olomoucflag
Hodnoceno 25.08.2013, varianta Nikon SB-700
Ověřený nákup
skladný
pouzdro, stojánek, filtry v ceně
dlouhá výdrž
přehledný displej
mnoho nastavení, master, slave
rychlý, ať už v nabíjení, nebo přeostřování
dá se otočit pomalu kamkoliv
cena
váha
ale s tím se počítá dopředu
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací