AlzaPlus+ Alza pro firmy

Recenze Nikon SB-700

Zobrazit katalog
Nikon SB-700 - Externí blesk

Recenze Nikon SB-700

Zajímají Vás názory a recenze na Nikon SB-700? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 33 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nikon SB-700. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nikon SB-700 i vy.
8 359,-
Skladem 1 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Pavel, Olomouc 25.08.2013
skladný pouzdro, stojánek, filtry v ceně dlouhá výdrž přehledný displej mnoho nastavení, master, slave rychlý, ať už v nabíjení, nebo přeostřování dá se otočit pomalu kamkoliv cena váha ale s tím se počítá dopředu
Ladislav, Cejle 25.12.2020
dostatečná svítivost ve dne i večer ve tmavých prostředí příjemné světlo na fotografii s difuzorem možnost bílé a žluté baterie vyšetří relativně dlouho není extrémně těžký kdyby byl o 1000 Kč levnější byla vy to paráda ale vrátí se vám během 2 akci takže v pořádku
Martin, Bílina 04.10.2018
Poměr cena a kvalita Žádné
Tomáš, Suchá Loz 22.08.2016
kvalitní hobby blesk, kladně hodnotím rozptylku a barevné filtry v balení. byl jsem příjemně překvapen spotřebou, ale podmínkou jsou kvalitní akumulátory (Sanyo Eneloop či podibné) jsou chvíle kdy by se vyšší výkon hodil
Zakaznik 19.10.2015
V rámci pomeru cena/výkon jednoznačne najlepšia voľba nie je veľký, smerové číslo pre väčšinu bežných priestorov postačujúce, rýchlo sa dobíja, ľahko ovládateľný, v balení obsahuje aj farebné filtre. Zatiaľ žiadne
Peter 05.09.2015
puzdro, stojan, filtre v cene široké možnosti nastavení jednoduché nastavenie smeru rýchle preostrovanie AA batérie váha
Firma, Brno 02.08.2015
Naprostá spokojenost
CFT s.r.o 13.05.2015
telo - NIKON D610 rozhodoval som sa medzi METZ MB 52 AF-1 a NIKON SB-700 ovládanie - pôvodne som chcel METZ ale odradilo ma to ovládanie cez dotykovú obrazovku, pri tomto nie je dotyková obrazovka, preto je pozitívom výkon - nepotrebujem silnejší, ak tak dokúpim ešte jeden alebo dva, aby bolo viac zdrojov svetla výdrž - keďže väčšinou fotím na TTL, výdrž je dostatočná, neskúšal som ešte manuálne na 100% výkonu, nie je to potrebné, automatika - výborná, blesk pracuje výborne či už je na tele alebo nie zvolí správne hodnoty, občas niečo prepálim, ale je to skôr vec nastavení.. stále sa učím.. :) je rýchly, ale mohol by byť ešte viac :) na rýchlosť má vplyv aj kvalita batérii, už som dokúpil eneloop pro.. :) ešte neotestované, ale myslím si že to bude lepšie.. cena - drahší ako METZ ale som spokojnejší..
Adrián 12.05.2015
:)
Jakub, Praha 8 22.11.2013
Čo povedať? Ten kto ho pozná a potrebuje, tak vie čo si kupuje. Výdrž kvalitných batérií je neuveriteľná. Vkladatel len kvalitné batérie ako duracel a podobne. Odporúčam len nabijacie batérie Pri bežných bateriach sa nabija o niečo dlhšie pri po každom záblesku čo je nevhodné pri rýchlom snimani. Výdrž batérií na bliskani na 60% výkonu cca 400 a viac fotiek Zápory žiadne
12
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací