Léto s Alzou Cestování s dětmi

Recenze Nikon SB-700

Zobrazit katalog
Nikon SB-700 - Externí blesk

Recenze Nikon SB-700

Zajímají Vás názory a recenze na Nikon SB-700? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nikon SB-700. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nikon SB-700 i vy.
8 490,- 7 889,-
Skladem 4 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,9
Hodnotilo 32 zákazníků
Napsat recenzi
5 28 ×
4 3 ×
3 1 ×
2 0 ×
1 0 ×
100+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Pavel, Olomouc 25.08.2013
skladný pouzdro, stojánek, filtry v ceně dlouhá výdrž přehledný displej mnoho nastavení, master, slave rychlý, ať už v nabíjení, nebo přeostřování dá se otočit pomalu kamkoliv cena váha ale s tím se počítá dopředu
Martin, Bílina 04.10.2018
Poměr cena a kvalita Žádné
Tomáš, Suchá Loz 22.08.2016
kvalitní hobby blesk, kladně hodnotím rozptylku a barevné filtry v balení. byl jsem příjemně překvapen spotřebou, ale podmínkou jsou kvalitní akumulátory (Sanyo Eneloop či podibné) jsou chvíle kdy by se vyšší výkon hodil
Zakaznik 19.10.2015
V rámci pomeru cena/výkon jednoznačne najlepšia voľba nie je veľký, smerové číslo pre väčšinu bežných priestorov postačujúce, rýchlo sa dobíja, ľahko ovládateľný, v balení obsahuje aj farebné filtre. Zatiaľ žiadne
Peter 05.09.2015
puzdro, stojan, filtre v cene široké možnosti nastavení jednoduché nastavenie smeru rýchle preostrovanie AA batérie váha
Firma, Brno 02.08.2015
Naprostá spokojenost
CFT s.r.o 13.05.2015
telo - NIKON D610 rozhodoval som sa medzi METZ MB 52 AF-1 a NIKON SB-700 ovládanie - pôvodne som chcel METZ ale odradilo ma to ovládanie cez dotykovú obrazovku, pri tomto nie je dotyková obrazovka, preto je pozitívom výkon - nepotrebujem silnejší, ak tak dokúpim ešte jeden alebo dva, aby bolo viac zdrojov svetla výdrž - keďže väčšinou fotím na TTL, výdrž je dostatočná, neskúšal som ešte manuálne na 100% výkonu, nie je to potrebné, automatika - výborná, blesk pracuje výborne či už je na tele alebo nie zvolí správne hodnoty, občas niečo prepálim, ale je to skôr vec nastavení.. stále sa učím.. :) je rýchly, ale mohol by byť ešte viac :) na rýchlosť má vplyv aj kvalita batérii, už som dokúpil eneloop pro.. :) ešte neotestované, ale myslím si že to bude lepšie.. cena - drahší ako METZ ale som spokojnejší..
Adrián 12.05.2015
:)
Jakub, Praha 8 22.11.2013
Čo povedať? Ten kto ho pozná a potrebuje, tak vie čo si kupuje. Výdrž kvalitných batérií je neuveriteľná. Vkladatel len kvalitné batérie ako duracel a podobne. Odporúčam len nabijacie batérie Pri bežných bateriach sa nabija o niečo dlhšie pri po každom záblesku čo je nevhodné pri rýchlom snimani. Výdrž batérií na bliskani na 60% výkonu cca 400 a viac fotiek Zápory žiadne
Vlasta, Brandýs nad Labem 03.07.2015
Kvalitní, má mnoho funkcí, velmi spolehlivý, vhodný i pro amatéry. Poměrně drahý, ale stojí za to si připlatit.
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi